Blog premiat

miercuri, 25 martie 2015

Ganduri nocturne

       
       E tarziu sau e devreme...nu stiu cum sa incadrez ora, cert este un lucru...nu pot sa dorm si asta mi se intampla de fiecare data cand plec la drum lung....o fi aroma primaverii?....Viata e plina de surprize...azi ( pentru ca desi e noapte e Miercuri ) plec in Italia, a fost o hotarire luata ad-hoc  la propunerea si invitatia facuta de prietena mea Camelia Andrei care  pur si simplu mi-a spus - a fost prea scurt timpul pe care l-am petrecut impreuna, hai sa mai lungim bucuria, vino cu mine in  Italia!
       In  aceasta primavara mi-am propus sa dau drumul ghemurilor de sperante pentru ca asa e pentru mine fiecare primavara. ma face sa cred in tot si in nimic...ma las vrajita, o intampin cu dragoste si cu bratele deschise si o iau din nou la drum!Imi plac la nebunie inceputurile si fiecare primavara mi se pare un nou inceput!
      Mi-as dori sa poata fiecare roman sa calatoreasca mai mult, sa nu mai suiere vantul prin portofele, calatoriile aduc mereu ceva nou, ne primenesc sufletul, ne fac mai buni si apoi bunatatea este o stare de spirit, e bine sa o pastram mereu!...sa nu uitam ca se apropie Iepurasul  pascal, vine de fiecare data cu puteri fermecate, este mesagerul Lui, magician de dorinte si bucurii de suflet, la mine pot sa spun ca a venit  mai repede, asta sa insemne ca am fost cuminte?
      Sa aveti parte de o zi fara nori si la propriu si la figurat, norii sa ramana in Tara Norilor, in sufletele voastre sa patrunda razele soarelui , sa aveti pace sufleteasca si sa va fie bine!!!Am dansat in cuvinte si idei(ce-i drept cam modeste la ceas de noapte...) dar fiecare "pas "de dans a fost smuls din suflet...plin de emotie, emotia drumului care ma asteapta peste cateva ore...
      Pana la urmatoarea postare va doresc pasi frumosi in dansul  pasional  al vietii!

5 comentarii:

  1. Drum bun draga Olga si distractie placuta alaturi de buna ta prietena Camelia Andrei.
    Te imbratisez cu mult drag,Speranta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos! Doamne ajuta! o zi cu multa bucurie sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa aveti o vacanta aleasa, cu bucurie, sanatate, siguranta, frumusete, binecuvantare si recunostinta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca pleci la CAMY dar in acelasi timp am un gust amar ca iar esti departe de mine si imi este foarte dor de tine surioara ...Dar iti doresc sa te simti bine sa ai o sedere placuta si sa va bucurati de zile placute impreuna ...Iti doresc un drum bun si astept vesti de la tine de la voi !!!Domnul sa fie cu tine si abia astept sa revii cu bine !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea Carmen, in iunie ne vom revedea, parca asa a fost intelegerea, nu-i asa? deci nu mai este mult pana ne imbratisam in realitate si ne impartasim toate bucuriile... multumesc frumos pentru urare!te pup cu dor!

      Ștergere