Blog premiat

luni, 9 martie 2015

De unde vine atractia barbatilor fata de femeile mai in varsta decat ei?

 

     Se spune ca iubirea nu are limite de varsta  ca n-are oglinda in care sa se vada ridurile si parul grizonat si totusi, intrebarea mea este de barbatii tineri cocheteaza cu femeile mai  mari in varsta decat ei? simt mai multa siguranta in preajma unei femei mature? sau pur si simplu se ghideaza dupa oportunitati? considera ca o femeie mai in varsta cu 10 - 15 ani e mai "bazata" financiar si poate chiar si mental?...sau de ce sa nu ma duca gandul chiar si la experienta sexuala...mda! doar ca si doamnele mai in varsta au o teama, teama ca pot fi parasite pentru fetele superficiale dar mai tinere si atunci de frica de a nu fi parasite trec cu vederea peste tentativele barbatilor vesnic cuceritori care nu lasa sa le scape nicio privire incurajatoare...ajungand astfel sa fie victimele propriilor alegeri...
    Sa nu generalizam insa, sunt barbati cu valori intelectuale care apreciazul mentalul si vad in ochii acelor femei de care se indragostesc bucuria vietii, zambetul lor le umple viata de frumos, mai ales daca au conceptii de viata comune, sa nu mai vorbesc de hobby-uri, atunci poate sa apara in fata lor si Miss Univers ca nu pot fi acaparati.
      Dragostea e oarba asa se spune...dar ideea e alta, lumea in care traim refuza  aceste diferente ...un barbat care  se indragosteste  de o femeie mai tanara decat el cu 10-15 ani( ca sa nu vorbesc chiar de diferente duble de varsta ...) nu este condamnat de lume dar invers deja e o problema, lumea carcoteste...si atunci ma intreb de ce aceasta injustitie? pe ce criterii apare aceasta inechitate?
    Sincer, apreciez femeile curajoase precum Gabriela Cristea, Mihaela Radulescu care incearca sa  infrunte aceasta optica  dovedind ca o femeie care se respecta nu are varsta si poate  raspunde oricaror provocari cu brio!si apoi eu sunt de parere ca o relatie are mai multe sanse atunci cand se acorda mai multa atentie asemanarilor decat diferentelor, echilibrarea in plan afectiv e importanta pentru ca atunci cand exista sentimente puternice dorinta de a-l pastra pe celalalt in unicitatea sa, nu poate fi obstructionata de cativa ani in plus sau in minus! Parerea voastra care e?


Sursa imagini :wowbiz.ro

35 de comentarii:

  1. Da, Freud asta ar psihanaliza si conchide...atractia fata de sexul opus începe din faza de bebe cu mama din dotare...evident sunt si altele dar un tanar vede intr o persoana mai in varsta stabilitate...si sa nu fim.ipocriti, chiar materială... Siguranță

    RăspundețiȘtergere
  2. Orice in viata este posibil, daca suntem deschisi catre oportunitatle care ne apar in fata...si apoi fara ipocrizie vorba ta barbatul tanar este jucaus, simpatic, dornic sa te cucereasca si mult mai tentant decat barbatii maturi, care au tot felul de probleme...lol!! nu sariti cu bata cei in cauza asupra mea!...ziceam si eu...si apoi gura pacatosului adevar graieste!! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Până la urmă atractia e atracție si nu tine cont de vârstă... temerile apărute pe fondul ăsta provin din primitivismul nostru social...invers merge însă însă așa nu se cade...big shit!

      Ștergere
  3. ...nu s-au bucurat de iubirea materna la inceputul vietii lor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Flora, hai s-o luam mai usurel, cunosc cazuri cand iubirea materna este peste masura.. chiar mama se ocupa maxim de baiat si totusi s-a intamplat sa-si doreasca alaturi o femeie cu mai multi ani decat el....poate relatia nu se termina cu happy end dar sa fim seriosi celelalte relatii se termina toate in fata altarului? nu! deci?

      Ștergere
  4. Ardelean Viorel9 martie 2015 la 16:58

    AR BINE SA FIE NUMAI ATIT...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ardelean Viorel, la ce te refereai? poti dezvolta putin? In realitate astfel de relatii exista, sunt frumoase, pasionale, interesante si mult mai ingenioase decat cealalte....Cunosc persoane de sex feminin care la 50 ci ceva de ani ai lor arata ca la 35, atunci cum sa nu fie ravnite de barbati mai tineri?

      Ștergere
  5. L-am intrebat si eu de multe ori pe iubitul meu,asta!(el este mai tanar decat bine,biologic) Si stiti ce mi-a raspuns? Din cauza atractiei care o exercita asupra lui o femeie care a trecut prin toate experientele vietii si si-a pastrat totusi prospetimea si tineretea sufletului! Mi-a mai spus iubitul meu ca probabil daca am fi fost de-o seama , tot asa de mult s-ar fi indragostit caci ATRACTIA pe toate planurile(asa cum exista intre noi doi) nu tine cont de varsta biologica...este doar "chimie ancestrala" pur si simplu!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rodica Ichim, tu ai un optimism si un zambet fantastic...te cunosc de pe un forum unde scriam amandoua si mereu am apreciat ce scrii tu acolo, nu ma indoiesc ca in realitate poti fermeca orice barbat, cu tine se poate discuta deschis despre orice subiect, nu faci pe mimoza ( ah! cat urasc ipocrizia unor doamne de genu'... care nici usturoi n-au mancat si nici gura nu le pute!!! ) si apoi femeia imbatrineste mult mai frumos decat un barbat ( are la indemana creme, masaje nspe mii de solutii sa ramana frumoasa ).As zice ca barbatii tineri cauta in femeile mature feminitatea, senzualitatea pe care se pare ca nu le gasesc la femeile de varsta lor ...adevar sau minciuna? ce spui?

      Ștergere
  6. Ardelean Viorel9 martie 2015 la 17:14

    Da ,cunosc astfel de relatii , sunt fericiti cred , dar convingerea mea este ca nu te ajuta ca sa zic asa cu nimic ,dimpotriva cred ca sunt toate sansele sa te darime , pentru ca biologic ,anatomic ,natura nu este cum ne place noua si de aceea spun ca nu sunt sanatoase la modul general.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ziua de azi nici o relatie nu are o garantie, de fapt niciodata nu au fost garantii. Pana la urma casatoria nu inseamna ca ti-ai luat un sclav( fara drepturi) ci doar obligatii....Eu spun si sustin ca nu trebuie spus NU unei astfel de relatie indiferent de deznodamantul ei, indiferent de momentul din viata cand se intampla.

      Ștergere
  7. Dragostea, sexul si moartea nu aleg dupa varsta.
    Cand se intampla se intampla.
    Lumea modena este plina de genul asta de relatii.
    Da, da, intotdeauna vor fi si carcotasi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da!...Si ca sa mergem cu sinceritatea pana la capat, adesea un barbat tanar ne invata sa ne bucuram de viata cum nu au facut-o partenerii de varsta apropiata.

      Ștergere
  8. Intrebarea mea e simpla si cumva off topic..eu mai sunt ping mic la 41 de ani?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te autodefinesti asa..iti place sa fii rasfatat! personal cred ca esti matur, dar poate iti place sa cochetezi cu ideea de mic si dragalas...si apropos nu esti un barbat plictisitor, chiar are omul ce vorbi cu tine! hai ca te-am laudat acum, diseara pe chat radio te poti da mare! gata cu ping mic!

      Ștergere
  9. Diferenta de varsta ...
    Fiecare dintre noi cauta partenerul potrivit din cat mai multe puncte de vedere (afectiv, al comunicativitatii, sexual, social).

    Uneori, atunci cand il intalnim, totul pare perfect, cu o exceptie: e mult mai in varsta sau mult prea tanar pentru noi. Este aceasta intr-adevar o piedica pentru a forma cuplul dorit?

    A.M., 44 ani: "Cand ne-am cunoscut el abia implinise 36 ani. A fost o iubire derutanta. Am cochetat cu ideea de a finaliza aceasta legatura, dar am inteles ca ea s-a putut materializa in mod fericit, in ciuda diferentei de varsta, cuplul nostru a fost stabil si armonios. Deoarece ne aflam la maturitate,el matur; eu - intuind esenta identificarea cu partenerul, comunicarea, atractia fizica si spirituala, dezvoltarea propriilor identitati. Criteriile generale care au stat la baza formarii cuplului au fost similaritatea - "cine se aseamana, se aduna" (cu alte cuvinte, asemanare de varsta, religie, nivel cultural si socio-economic), fie complementaritatea - "contrariile se atrag" (ceea ce presupune satisfacerea reciproca a dorintelor, nevoilor, intereselor).lucrurilor.Fiind mai mare ca varsta de multe ori am tendinta de a-mi modela perechea, de a o directiona in viata dupa propria scara de valori. ,,Chiar daca e mai tanar si ia lucrurile mai in gluma, are o inocenta care il face sa fie entuziast, plin de daruire si lipsit de meschinaria pe care ti-o da uneori experienta de viata."Aceasta atitudine a avut efecte pozitive - este un mediu prielnic pentru amandoi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu neaparat trebuie sa ajungi la altar, ideea era daca exista posibilitatea de a a rezista o astfel de relatie...

      Ștergere
    2. M ai spart Dana! Dar un lucru sa știi ca dincolo de afectivitatea si alte dracii de compatibilitate ma definesc a fii cel mai potrivit partener sexual pt oricare femeie...pt ca nu i asa? I m the people s choice :)))

      Ștergere
  10. de unde vine...de unde vine.... din 3 situatii vine... 1) BETIE ! 2) ANORMALITATE ! 3 ) INTERES ! macar asta al 3-lea are o justificare.... in rest pentru ce dracului sa te sui cu baba in pat ? eventual daca ai mare dragoste si atractie pentru pielea incretzita...n-am priceput dece ar fi SUPERFICIALE fetele tinere .... cine dracului e MIHAELA RADULESCU ????? sa nu uitam CUM A AJUNS "VEDETA" (tot prin MOSI )... trageti in experiment : luati un amarashtean , dati-i o baba bogata si va zice ASTA-I FRATE RACITURA(fericirea) VIETII MELE !! luati in tip bogat si bazat... aratati-i aceeasi baba si va zice : MERY D-AICEA CA TE CRAP CU EA CU TOT ! :))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evrika! spun si eu ca si Arhimede!! m-ai luminat Papucel!! imi aduc aminte ca cineva, candva, undeva mi-a spus:
      - nu te-as schimba nici macar cu una de 20 de ani! ( avea cu 16 ani mai putin decat mine...!!! ) sustinea ca ma iubeste, acum realizez ca una dintre cele 3 variante precis erau cauza, ori era beat, ori anormal ori foarte interesat! si acum legat de "n-am priceput dece ar fi SUPERFICIALE fetele tinere" de ce? pentru ca nu au inca atata experienta de viata...O femeie matura are propria viata, un set de valori bine definit, este independenta spre deosebire de fetele tinere care au mereu nevoie de confirmari si de mai multa protectie.Odata cu varsta vine si increderea de sine...ele stiu foarte bine cine sunt. ceea ce echivaleaza cu stabilitatea si mai e ceva - siguranta de sine si intelepciune, fascineaza!!!
      Neahhh!! acum zic si eu...baba invidioasa pe tineretea fatucilor care au avantaj in fata mea...n-am dat cu paru' !!!

      Ștergere
  11. Nu conteaza varsta...de cele mai multe ori e doar un simplu numar inscris in cartea de identitate, o relatie rezista, daca exista comunicare, incredere, respect si multa iubire. Noi suntem impreuna din 2013, ne iubim nebuneste, suntem fericiti, e tot ce conteaza!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite un exemplu concret de relatie in care el mai mic cu cativa ani si relatia functioneaza super bine! Felicitari draga Dana! esti o femeie frumoasa, inteligenta si cu mult farmec si mai spun si iubitului tau de trei ori bravo! a stiut sa aleaga valoarea in dezavantajul superficialului care era foarte usor de cucerit, o tinerica fara prea multa minte era usor de cucerit...el a luptat pentru dragostea ta si a reusit sa te convinga ca gandeste mult mai matur decat ar face altii la varsta lui! Tot respectul! Multi ani fericiti impreuna si sa aud si peste ani ca va iubiti nebuneste!

      Ștergere
  12. Ai uitat sa spui ca tipul bazat si bogat e pe deasupra si genul ala filfizon foloseste y in loc de i ....sau e un nume de fata cumva acest "Mery"? pentru ca ma gandeam ca te regasesti in context sau gresesc cumva?....loool!! cred ca te-ai molipsit de la tinerele superficiale... ? stai bland glumeam!...la urma urmei de ce sa nu ne insotim de toti oamenii, pe unii sa-i admiram, pe altii sa-i educam, pe altii sa-i ferim de alte pacate ...
    Iar legat de Mihaela nu stiu care a fost drumul ei in profesie dar daca e asa cum ai spus bravo ei, a avut sansa sa vada ca medalia are doua fetze! si inchei prin a spune ce spunea N.Iorga - un om fatarnic are doua fetze si niciun obraz!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cand te gandesti ca exista din astia cu doua fetze si niciun obraz la tot coltul care isi arata doar spatele ca fatza ioc!

      Ștergere
  13. Ati pus o intrebare...eu am dat un raspuns si asta a fost tot ! Daca tot nu respectati pe cei care comenteaza contradictoriu , macar schimbati numele blogului din Cutiuta cu Iluzii in Cutiuta cu Nisip (pentru pisici) .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica prin ce deduci tu lipsa de respect? am incercat sa-ti raspund pe acelasi ton, atat! mi s-a parut usor persiflant si m-am aliniat stilului! Numele nu-l schimb...iti amintesc ca tie iti place genu' pisicuta..faci chiar pasiuni pentru ele, carevasazica nu am de ce sa pun nisip... poate doar praf in ochi ...lol! Multam pentru comentarii!

      Ștergere
  14. Tasha, apropos de sugestia Papucelului, vrea litiera cumva?? vrea sa devina din Papucel - Motanul Incaltat? Sau de ce vrea schimbarea titlului blogului?

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna, George este numele meu :)
    Aveam 27 de ani cand am zis sa incerc o aventura cu o doamna mai invarsta ,norocul a fost de partea mea cand am intalnito pe Corina pe un site de matrimoniale si pot spune ca a fost o experienta super,nu eram sunat de dansa din jumate-jumate de ora sa ma intrebe Ce mai faci! cum patisem cu fosta prietena de 19 ani
    Unii oameni nu au cum sa inteleaga aceste Pacate pentru ca traiesc in jugul Regulilor
    Recomand genu de aventuri si lasati Regulile alea misogine acasa
    Va poop :D

    RăspundețiȘtergere
  16. femeile mature sunt cele mai frumoase,dar din cauza prejudecatilor oamenilor din jur,se gandesc in fel si chip,insa dupa cum ai spus si tu Tasha,sunt femei la 50ani care arata ca la 35 si evident cum sa nu-ti placa?Cu stima si respect,Alex din Constanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din fericire, femeile mileniului trei au sansa de a putea beneficia de arme eficiente (medicale sau nu), care sa le permita sa-si conserve dinamismul, o anumita tinerete si putere de seductie...Unele femei parca se fac din ce in ce mai frumoase o data cu trecerea anilor. Ele imbatranesc frumos si, chiar ajunse la varste de peste 50 de ani, arata impecabil si reusesc sa intoarca toate privirile.

      Ștergere
    2. M-am casatorit cu un barbat cu probleme sexuale (ejaculare precoce), m-a chinuit cumplit, pana la 37 de ani nu ajunsesem la orgasm ca n-aveam pe ce, in doua secunde se termina repriza. A doua oara, a treia si a saptea oara erau tot doua secunde. Intro seara disperata am iesit in parc si am gasit un tanar cu care m-am plimbat si am facut sex acolo in parc. E cumplit, ai impresia ca nu te mai respecti, ca ai dreptul la ce are toata lumea. Am incercat sa-mi fac prieteni dar conjunctura nu permites. Aveam deja doi copii pe care n-aveam cui sa-i las pentru o ora, prietenele cunostintele erau la serviciu diminesta, dupa amiaza daca ieseam trebuia sa spun unde merg si ma verifica (era gelos). Ma bucur pentru generatia tanara ca nu se casatoresc pana nu probeaza sexul. Acum imi pare rau de anii trecuti aiurea fara niciun folos. Am crescut doi copii dar pentru mine n-am favut mare lucru. Atat cat s-a putut, am avut numai relatii cu persoane tinere. Compatibilitatea sexuala este foarte greu de gasit. Cel mai in varsta partener avea 35 de ani. Acum am 64 de ani, inca tanjesc dupa raza aia de soare, care exista si ma face fericita de fiecare dsta. Sunt casatorita inca , locuim impreuna dar mi- recapatat independenta. Nu spun unde plec de unde vin, a fost greu, cu scandal cu cearta. Privind in urma, regret ca-am casatorit, ca mi-am inchis viata langa un impotent. Am pierdut ce era mai frumos: sa faci dragoste dar sa fie implinita, altfel te simti goala si uscata de sus pana jos. Sexul traiti-l ,consumati-l bucurati-va de el ,savurati-l visati-l. este hrana pentru suflet si trup.

      Ștergere
  17. mi=as dori sa fac dragoste cu o doamna de 64 de ani...eu am 37 dar simt aceasta bucurie din tot sufletul

    RăspundețiȘtergere
  18. Fiecare face ce vrea cu viața lui/ei

    RăspundețiȘtergere
  19. Pornesc la drum buzele mele/
    peste-al tau trup de fin ramas/
    si fac ocoale pas cu pas/
    pe a ta moale, fina piele//

    Piciorul tau matur imi pare/
    cea mai pentru sarut carare/
    Glezna ta abia atingand/
    simti sarutarea-mi aplecand.//

    Genunchii...viselor ei sunt/
    minune de nespus cuvant/
    iar pulpele albe de dor/
    le iar sarut...usor...usor...//

    Coapse de rai imi daruiesti/
    si intre ele ma primesti/
    sa asez buze tremurand/
    cu-acelasi vis, cu-acelasi gand//

    Si te-nfiori, si-ntineresti,/
    si frumos asa ma iubesti/
    si-mi vii si chemi si mult ma mir/
    ca flori de liliac respir//

    Pantecul tau, perna sa-mi fie/
    de clara draga bucurie/
    Din sani ce-si lasa firea calda/
    iau fericiri ce gura-mi scalda//

    Ador al tau gat...frenezie/
    cu cret alint ce-mi place mie/
    Barbia sa mi-o dai sa stiu/
    cum buzelor ma face viu//

    Tu n-ai obraji ci catifea/
    Iar fruntea ti-e iubirea mea/
    Bratele cum sa le sarut/
    de ma-mbratisezi asa mult?!

    RăspundețiȘtergere