Blog premiat

luni, 23 martie 2015

Daca nu ma vrei, nu ma meriti!

   

     Exista sindromul"te vreau pentru ca tu nu ma vrei" si evident l-am incercat poate fiecare dintre noi intr-o etapa a vietii noastre, dar sa lupti pentru o cauza pierduta din start e  mult prea greu...mai bine sa te inarmezi cu  ideea ca tu esti minunata, ridica-ti stima de sine si daca nu te-a mai vrut este pentru ca nu a vazut valoarea ta...de ce sa te bucuri cu firimituri cand poti avea galantarul plin?
    Cand dai peste persoane care traiesc in lumea lor si nu au capacitatea sa vada mai departe de varful propriului nas, fugi rupand pamantul, pentru ca la ei totul se invarte in jurul propriilor lor dorinte, tu nu vei face parte din ecuatie, iar daca te vei incapatina vei ajunge curand sa fii invalidata prin actiunile sale...degeaba il iei tu la "pachet" cu bune si cu rele daca el nu internalizeaza....nu merita sa fii iubitoare, rabdatoare si mereu prezenta, nu-ti calca in picioare valorile, fa-ti curaj sa spui mereu ce simti!
    Chiar daca se va schimba putin rolul tau in ecuatie, gandeste-te ca unii se vor intoarce la tine doar ca sa-ti aminteasca de ce au plecat, nu se vor intoarce sa-si repare greselile ci poate sa le repete sau poate au prea mult sadism si vor sa te vada inca o data cu ochii in lacrimi, ahhh!! cat le creste ego-ul in acel moment...
     Nu incerca sa  faci ca blonda din bancul cu broscoiul...daca nu-l stii ti-l spun eu acum, cica o blonda vede pe sosea un broscoi, se da jos din masina , il ia in palme si-i spune:
 - nu-i asa ca daca te sarut o sa te transformi intr-un  print  frumos?....nu dragele mele, oricat i-ai pupa pe unii nu poti sa-i mai schimbi...raman " broscoi" oricat i-ai juca in voie!" danseaza-l" tu, daca tot mai simti ceva pentru el, dar dupa melodia sufletului tau!
   

Un comentariu:

  1. O femeie care isi permite sa se sustina in nevoile si placerile personale fara sa depinda de-un mascul pentru asta este o aparitie irezistibila, fascinanta pentru fiecare barbat care se simte si chiar este un barbat. Numai un Don Juan se sperie de puterea unei femei. Viata ta are valoare si savoare si-n lipsa unui barbat. Nu lasa nimic in asteptare, netrait si nesimtit de toate simturile tale. Rasfata-te!

    RăspundețiȘtergere