Blog premiat

marți, 12 august 2014

N-am panza de sefa!!

 
         Neahh!!  N-am spus stofa ca deja mi se pare cam mult, panza e mai usor de tesut, putina canepa si te-ai scos, hei!!! dar cu stofa  e dichis, fabrica serioasa...mdea, dar nu asta e problema ci alta...mi s-a spus ca n-am stofa de sefa! n-am frate!... foarte adevarat! nu pot pretinde ca as avea ce nu am..dar am idei ...da' las' ca-mi pun staif, sa fiu mai scortoasa!...lol!!!e plin capusorul meu de idei, se bat intre ele de nazdravane ce sunt!Am idei carevasazica multe si traznite, sunt insa trebuie sa recunosc un pic cam prea visatoare si taman din acest motiv mi se reproseaza lipsa tangibilului, poate pentru ca trasez ideile altora si ele raman suspendate, uneori din lipsa de implicare alteori poate pentru ca nu aleg persoana potrivita, 'oi fi eu cu capul pe umeri dar uneori mai ajunge si in nori si uite asa ideile nu se mai concretizeaza!
        La urma urmei in tot raul este si un bine, de ce as incerca sa sugerez altora sa fie dupa chipul si asemanarea mea? eu ii iubesc asa cum sunt, faptul ca suntem diferiti da nota de frumos a lumii, nu toate dorintele noastre se implinesc si nu trebuie sa incriminam pe nimeni pentru ceea ce nu au ajuns sa fie! 
       Stiu sa-mi recunosc"lipsurile" ba chiar sa le relativez, ma bucur ca nu suntem croiti dupa acelasi tipar, daca ma inspir reusesc sa pastrez ceva din mine, ceva ce  personalizeaza stilul meu si ma bucur ca reusesc asta!
      O zi de Marti fara 3 ceasuri rele!
     

4 comentarii:

  1. "La urma urmei in tot raul este si un bine, de ce as incerca sa sugerez altora sa fie dupa chipul si asemanarea mea? eu ii iubesc asa cum sunt, faptul ca suntem diferiti da nota de frumos a lumii, nu toate dorintele noastre se implinesc si nu trebuie sa incriminam pe nimeni pentru ceea ce nu au ajuns sa fie! " Aceste cuvinte sunt esentiale...imprima firul rosu al ideii bine sustinute de tine Tasha..sa lasam libertatea de actiune, de gandire , de inventare si reinventare a celor din jur, sa fim un factor de echilibru , de modelare subtil, cu nerv si neuron, fara a lasa niciand impresia de dictator...cu atat mai mult cat moderatorii radio-urilor online lucreaza pro bono asa cum bine ai spus..micile inadvertente, lipsuri, stangacii se iarta ...tinand cont de sufletul pus , de munca si timpul petrecut in scop nobil..acela de a incanta, delecta , inveseli suflete umane, temperamente diferite , problematica felurita, framantari diverse..toate se uniformizeaza ..prinzand un unic contur ..sub forma unui zambet sagalnic sau hohot de ras...al celui care te asculta..care poate a intrat pe radio posomorat, trist, obosit, depresiv sau scarbit de oameni, de probleme, sau poate bolnav....cata lumina poate aduce un moderator dedicat? asa stangaci uneori , mai mult sau mai putin rebel, mai mult sau mai putin docil?? Principiul liberului arbitru sa triumfe!! Unde exista bun simt , educatie, armonie,un minim de cultura , respect si buna vointa, spirit de echipa...legea pumnului in masa...devine inutila!! Mult succes in continuare va doreste cu drag, Magda

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta am spus mereu ei lucreaza pro bono, in sistem de voluntariat, isi cheltuie banuti pentru curentul folosit in timpul emisiunii, pentru timpul in care isi"croiesc" emisiunile, ca nu poti sa te prezinti pe radio cu aceleasi subiecte, cu aceeasi muzica, so?
    Dorintele infloresc in mintea noastra precum floricelele de porumb si descoperim uneori ca avem capul plin de “popcorn”, iar asta ne oboseste, ne streseaza si ne da sentimentul ca nu suntem capabili de nimic, pentru ca avem o multime de dorinte si nu reusim sa facem nimic cu ele. Cand ma gandesc si eu cate dorinte au murit inainte de a ajunge la implinire, dar asta e, cele care sunt sortite pieirii mor si se nasc altele noi! Multumesc Magda Luky ca ai trecut!Te mai astept!

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoasa mai esti, femeie !

    RăspundețiȘtergere