Blog premiat

joi, 19 iunie 2014

Felinarul fericirii mele

 
     Sunt o multime de lucruri care ma fac sa fiu fericita, azi spre exemplu cineva in simplitatea lui a incercat sa-mi spuna ca sunt foarte importanta pentru  sufletul sau, mi se intampla destul de des sa primesc din partea ascultatorilor mei astfel de complimente...persoana imi scria ca pur si simplu isi clateste mintea dupa o zi de lucru, ascultand vocea mea pe radio...am stat si m-am gandit mai bine, omul are dreptate, am simtit si eu uneori cum cuvintele venite spre mine din alte parti, m-au muiat, m-au facut sa cred ca sunt deasupra norilor, ca-mi cresc aripi si zbor! Cuvintele pot zdrobi si muntii! cred in bunatatea omului si in puterea lui de-a face minuni cand isi doreste cu adevarat!..pentru mine inseamna mult, ele ma fac sa-mi pastrez tonusul fizic si mental.Am lucrat 20 de ani in cultura, acum insa realizez ca  usor , usor, se duce la vale, este inlocuita cu un divertisment facil, emisiunile la TV si radio, capata alte note, intrigi, scandaluri, fara continut, femei care se vand usor, peste tot important este ratingul.
    Nu-i cer nimic Lui, rugaciunea mea e simpla, ii spun doar atat - Da-mi Doamne ce crezi tu ca-i mai bine pentru mine... iar daca El le stie pe toate de buna seama ca-mi va da si sanatate sa pot fi alaturi de fetele mele, ele sunt lumina ochilor mei, pasiunea pentru radio imi va" ara" sufletul vrand-nevrand pentru ca exact in momentul in care ma hotarasc sa dispar din aceasta ramura, apar felinare mici ca niste licurici care imi spun spre ce poteca s-o iau! Drumuri curate si realizabile, celor care sunt alaturi de mine, colegilor de radio, prietenilor care sunt alaturi de Radio Tasha,  multumesc pentru timpul acordat, pentru permisiunea  de-a le" colinda" sufletele in fiecare zi, prin emisiunile noastre de radio...aspiram emotiile lor, ne incarcam sufletele cu frumosul din fiecare gand venit spre noi...ma inclin  in fata celor care stiu sa ne faca sa vibram, multumesc asadar si tie, si tie, dar si tie draga ascultatorule!
    Noapte cu aripi de ingeri!
 Un Maestru mergea împreună cu discipolul său pe drum, în toiul nopţii. Înţeleptul ţinea în mână un felinar.
- Maestre, a întrebat discipolul, este adevărat că tu vezi pe întuneric?
- Da, este adevărat, îi răspunse maestrul.
- Şi atunci de ce ai luat felinarul?
- Ca să nu dea alţii peste mine! ;)



Sursa imagine felinar - http://drumuricatretine.wordpress.com/2009/11/11/felinarul/

4 comentarii:

  1. ...tu esti farul atator pasi rataciti..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Mara! multumesc ca esti mereu alaturi de mine, te pup si te imbratisez!

      Ștergere
  2. Minti cand spui adevarul; ? ghici ghicitoarea ta!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonimule, sau mai bine spus anonimo constanteanca, cine e facut sa minta, se ascunde dupa anonimat! cine are puterea sa spuna lucrurilor pe nume, de-adevaratelea isi pun un nick name la mesaj nu scrie ca un nobady! carevasazica, sa raspund unui nimeni? hahahah! nostim!

    RăspundețiȘtergere