Blog premiat

sâmbătă, 3 mai 2014

Reinventarea

   
    Ca sa poti sa ajungi sa te reinventezi e bine de stiut ce vrei cu adevarat sa schimbi la tine, ce calitati ai, ce resurse si incotro vrei s-o apuci, abilitatile tale te pot ajuta atunci cand simti nevoie de o schimbare, cand simti ca se revarsa iubirea in tine  si parca tot Universul  vrea sa participe la  implinirea dorintelor tale! Nu caut modele si nu vreau sa copiez pe nimeni, in pofida unor afirmatii venite din partea unor persoane care se iubesc prea mult pe sine si care m-au acuzat ca le copiez...(...ma rog..nu vad nimic rau in asta...dar cand afirmi ca altii te copiaza, ar trebui sa vezi  daca tu chiar poti fi model de viata pentru acele persoane...)...aiurea!!!vreau sa cred ca eu doresc sa-mi pastrez autenticitatea, nu vreau sa seman cu nimeni! vreau sa fiu in comuniune cu sufletul meu, daca as adopta o alta personalitate s-ar lovi cap in cap si n-ar urma vocea inimii, nu m-as vedea in oglinda iubirii, sustinerii, admiratiei si intelepciunii celor din jur, si nu neaparat ca ar conta cerintele exteriorului foarte tare, dar hai sa recunoastem ca traind printre oameni trebuie sa tinem cont putin si de acest lucru! Am un potential sufletesc nelimitat, poate e o zestre nativa, sa renunt la unele lucruri..? Hmmm!! dar imi pun intrebarea: ce vreau sa pun in loc? pertinenta intrebare nu-i asa? pentru ca la o adica sunt singura responsabila pentru viata mea, daca as tine cont de factorii externi care ma doresc intr-un fel sau altul, as ajunge la o adica sa dau vina pe ei pentru fiecare nereusita a mea si as simti ca de fapt altii ar trai viata mea nu eu!! Ca atare deciziile le voi lua numai eu, eu voi genera :
 Cine sunt!?
 Ce fac!?
 Ce vreau sa am!?
 Am preluat controlul in mod serios si stiu exact ce-mi doresc sa fiu de azi incolo! Ar fi pacat sa ma limitez singura, sunt o persoana determinata si nu vreau sa mai pierd nicio secunda din restul vietii mele spre  binecuvantarea reinventarii mele, sufletul meu a fost ca un burete care a asimilat mult bine dar inevitabil la pachet cu raul oferit "bonus", azi vreau sa ma eliberez de acel rau, vreau sa fiu un izvor nesecat  pentru cei insetati.Daca va loveste o sete...popositi, luati cu incredere un pahar de  incredere si dor de viata pentru momentele in care simtiti ca nimic nu se potriveste  in viata voastra, momentul tau e acum!!Bucura-te de el azi!
 Nu maine,
 Nu poimane,
 Nu altadata!
    Inchei dorindu-va o zi in care sa va fie bine!
 

4 comentarii:

  1. Si eu va doresc o seara la fel de minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acuma ar trebui sa ma screm sa scriu ceva inteligent si adanc , dar nu are rost sa ma dau interesant copiind cateva citate sau vreo poezie siropoasa care sa pot;arata cat sunt eu de romantic si sa-i dea pe spate pe cei, cele care citesc.Eventual sa-mi pun si o poza in care sprijin un dulap , iar in fundal se vede plita bunicii cu ceaunul de mamaliga pe ea. M-am hotarat sa schimb textu' ca prea ma blama toata lumea ca-s insensibil.Deci,am 2-3 m inaltime(am lasat o marja de 1 m ca sa poti alege ce-ti place),90-60-90 (sau astea-s numai pentru femei ?,Par bogat,da' capu' plin..!!. ( dar numai cu par ) Scriu poezii de dragoste si plang la filmele siropoase,spun sar'mana la doamne si ma port frumos cu animalele fara stapan.Asa-i mai bine?Ca prea imi spunea cineva ca-s un magar insensibil , ca n-am nici urma de romantism,si ca singura data cand m-a impresionat ceva,a fost cand mi-a intrat un fir de nisip in ochi(tin minte ca am plans o zi ) Asta's io baiat falnic ca Ceahlaul plin de cucoane, stau fetele pe mine cum stau puricii pe statuie .Astept sa ,scutur nucii sa fac bani apoi i-mi cumpar o pereche de bascheti noi si plec impetit gataa... ma insor ,scapati de mine Nu-i bai mai natarailor pardon ( dusmanilor ) insurati-va, voi mai puneti o blana la pat sa dorm si eu .Hai pa m-am plictisit .

    RăspundețiȘtergere
  3. Acuma ar trebui sa ma screm sa scriu ceva inteligent si adanc , dar nu are rost sa ma dau interesant copiind cateva citate sau vreo poezie siropoasa care sa pot;arata cat sunt eu de romantic si sa-i dea pe spate pe cei, cele care citesc.Eventual sa-mi pun si o poza in care sprijin un dulap , iar in fundal se vede plita bunicii cu ceaunul de mamaliga pe ea. M-am hotarat sa schimb textu' ca prea ma blama toata lumea ca-s insensibil.Deci,am 2-3 m inaltime(am lasat o marja de 1 m ca sa poti alege ce-ti place),90-60-90 (sau astea-s numai pentru femei ?,Par bogat,da' capu' plin..!!. ( dar numai cu par ) Scriu poezii de dragoste si plang la filmele siropoase,spun sar'mana la doamne si ma port frumos cu animalele fara stapan.Asa-i mai bine?Ca prea imi spunea cineva ca-s un magar insensibil , ca n-am nici urma de romantism,si ca singura data cand m-a impresionat ceva,a fost cand mi-a intrat un fir de nisip in ochi(tin minte ca am plans o zi ) Asta's io baiat falnic ca Ceahlaul plin de cucoane, stau fetele pe mine cum stau puricii pe statuie .Astept sa ,scutur nucii sa fac bani apoi i-mi cumpar o pereche de bascheti noi si plec impetit gataa... ma insor ,scapati de mine Nu-i bai mai natarailor pardon ( dusmanilor ) insurati-va, voi mai puneti o blana la pat sa dorm si eu .Hai pa m-am plictisit .

    RăspundețiȘtergere