Blog premiat

joi, 15 mai 2014

Plutire roz bombon aruncata in mare!

    
     Din nesfarsita mea disponibilitate afectiva, ma trezesc din nou in fata  calculatorului  deschid pagina blogului si  incerc sa scriu ce gandesc in acest moment, uneori am impresia ca vreau sa scriu  doar unei  singure persoane, apoi, ma gandesc ca nu e bine, ca sunt o egoista,  incerc insa sa ma "spovedesc" cuiva, (....daca vor fi  persoane dispuse sa ma citeasca )...hehehe, nostim nu? parca as trai o viata de poveste, cand de fapt ea este destul de plata si de liniara. Ideea e ca azi am simtit asa o stare de lehamite, si culmea e ca ma trezisem cu un chef nebun de viata, dar m-a apucat o sila subita in urma unui telefon, de unde nici nu ma asteptam, de aici si  consternarea mea si mai pe cinstite rusinea sa iau atitudine in fata lipsei de rusine a altora...de ce spun asta? ca pur si simplu mi-e rusine sa ma cert chiar si atunci cand am dreptate, mi-e peste mana sa ripostez la jigniri, prefer sa tac, ma blochez cand vad ca niste persoane mult sub nivelul meu(scuzata imi fie lipsa de modestie...) incearca sa para ce nu sunt,  cand am vazut cat se precipita si cata importanta isi da, am ramas muta desi, imi venea sa-i spun"da' cine mama zmeului te crezi cucoana? ai o oglinda sa-ti vezi chipul cand  debitezi  numai nerozii?"...am tacut inteligent vorba cuiva si am inghitit galusca oparita alegandu-ma cu vezicule care m-au facut  acum sa strig de revolta!
      O sa spuneti, aha! nevoia de confort psihic  te-a pus pe scris? sa nu fiu ipocrita , voi recunoaste ca si asta a contribuit, pentru ca de fiecare data  cand scriu simt o usurare, poate ca educatia pe care am primit-o eu, nu neaparat aia cu capu' plecat sabia nu-l taie, dar nici sa declansez razmerite daca cineva  si-a depasit  masura , nu m-a  impins sa  fiu parte beligeranta in aceasta zi...pentru ca eu stiu ceva: cu obraznica niciodata nu o scoti la capat si  perdanta sunt eu la  capitolul neuroni!
      Acum mai pe gluma mai pe serios imi aduc aminte de vorba unui fost coleg de radio care spunea in saga - "Morar, cea mai de belea vedeta!" eu as spune azi altceva - Morar magnetul belelelor - victima de serviciu in drumul oamenilor fara scrupule si tone de tupeu! dar cand resemnarea mea de bovina (sunt taur) va ajunge la capat voi ajunge (...promit!!! ) Suverana Absoluta  in lovitura  cu barda!
      O zi in care sa va fie bine...si nu va luati dupa mine, ca deh!! sunt viteaza si eu cand nu ma vede nimeni ca si iepurasul  pornit pe lucruri mari din bancul acesta:

Iepurasul statea si el într-o zi si muncea de zor dupa o buturuga.
Trece si Ursul pe acolo:
- Ce faci tu acolo, Iepurasule?
- Îmi curat pistolul ca sa-l împusc pe Lup!
Ursul nu prea pare convins ca Iepurasul stie cu cine are de-a face:
- Bine mai Iepurasule, daca tu zici asa...
Ursul pleaca mai departe pe drumul lui... Dupa un timp trece si Vulpea pe acolo:
- Ce faci tu acolo, mai Iepurasule?
- Îmi curat pistolul ca sa-l împusc pe Lup!
Vulpea când aude de asa ceva devine foarte îngrijorata,
si se pregateste sa se care cît mai repede de acolo:
- Treaba ta Iepurasule. Eu nu amestec în afacerile tale...
Vulpea pleaca mai departe în graba mare. Dupa un timp trece si LUPUL pe acolo:
- Ce faci ma tu acolo, Iepure?
- Aa... Aa... Uite... îmi curat si eu pistolul si vorbesc prostii !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu