Blog premiat

duminică, 25 mai 2014

5 lucruri care imi plac in zi de Duminica!

    Am multe lucruri care constat ca-mi plac in zi de duminica, incerc sa numesc 5 dintre ele.. ( nu pentru ca ar fi  doar atatea, ele apar  pe timp de trece tot mai multe pentru ca eu sunt o persoana careia ii plac provocarile...)
   Asadar, e grozav sa-ti poti bea cafeaua in compania cuiva...numai duminica pot face asta, asa mai pe indelete ca e fii-mea acasa...si parca pot sa-mi"sarbatoresc" ca lumea  inceputul zilei!
     Duminica am mai mult timp pentru haladuit pe bloguri, imi plac  multi bloggeri dar doar duminica apuc sa-i citesc pe cei dragi mie, dar sa nu ma intelegeti gresit viata mea nu este online, desi nah! cu alte cuvinte  cam ma contrazic, pentru ca duminica am  emisiune radio, am sedinta cu colegii seara, insa nimic nu se compara cu bucuria de a inchide computerul si a iesi cu familia la soare, la iarba verde sau unde o fi!M-as duce si pe ploaie ce-i drept pentru ca imi plac iesirile, doar ca de una singura nu e deloc distractiv!
      Duminica am timp de scenarii, citeam undeva ca doar criminalii in serie si scriitorii buni pacalesc eternitatea, dar lumea din ziua de azi nu are nevoie de eroi,  si apoi eu nu sunt in stare sa omor nici macar o gaza, daca ma sacaie prea tare o alung! dar pot duminica sa-l "spanzur"  pe spanul din poveste (..metaforic), ca doar aici sunt buna, la gaselnite lexicale! ;)
       Tot duminica sunt mai introspectiva , pot sa ma eliberez de tot ce n-a fost placut in timpul saptamanii, de cei care m-au ranit dar sa iubesc in continuare pe cei care cunosc cuvantul"stabilitate".   
      Duminica parca ma face sa constientizez fricile pe care credeam ca le-am depasit  in saptamana trecuta, partile acelea intunecate din mine care ma imping spre umilinta, zbucium, suferinta dar si intelegere, compasiune si iertare! Am zis 5...gata ma opresc pentru ca daca ma lungesc, n-aveti rabdare sa cititi tot!


2 comentarii:

  1. duminica si nu sambata ,cum e provocarea lansata de mine... si formula de final e identica,difera doar ziua :D "sambata cu multa dragoste! "
    mi-ar fi facut placere sa participati la provocarea lansata de mine!

    RăspundețiȘtergere