Blog premiat

marți, 10 septembrie 2013

O zi din calendarul sufletului meu!


      Si uite ca se apropie si ziua ta!...m-am tot gandit, ce pot eu sa ofer mai bine in virtual decat un "pahar de vorba" ca aici har Lui ma descurc de minune( zic eu...;) dar ma poti contrazice oricand! ) UN PAHAR PLIN de tot ce ne-a tinut impreuna in parteneriatul nostru pe radio...si daca e sa vorbim de tot, hai s-o iau cu inceputul, cu dorinta ta de a avea eu un radio in care nimeni sa nu-mi taie"piuitul", adica sa ma desfasor asa cum vor neuronii mei care uneori , deh!! musai sa recunosc! o cam iau razna..."haaaa!?..." o sa zici tu, de ce spui "cam?" cand o iau" bini di tat"...dar culmea stii care e? ca nu te pot contrazice! o iau, da!!!... cam da! si cam mult.. dar asta  pentru ca ne-am propus sa fim un radio atipic, adica pur si simplu sa nu tinem cont de fitzele unora care vor sa ne dea lectii, cum sa fim sau cum sa nu fim!
    Unii parteneri, se cam consulta intre ei, cand e vorba sa sarbatoreasca o zi speciala din viata lor, ei, bine!...si iar m-am gandit si m-am gandit, si iar m-am tot gandit, o fi bine sa fie surpriza sau sa te intreb "mai intai si la inceput"...:
    - Haules, mooo....!!!!(expresia ta, cand vrei sa te prostesti online) , cum facem? o comitem? chem eu la ziua ta toate frumoasele lumii in care ne invartim sa te rasfete? un party show la Radio Papucel? ca tot iti plac tie fetele intr-un mare fel! ;) si sa stii ca m-am gandit si la "torturi"...nu din alea din ciocolata amaruie ci nah!!! sa te tinem sub papuc! ca tot suntem la Radio Papucel...adica sa cam faci tu  de ziua ta ( ca tot nu mai e mult pana atunci... ;) ) ce zicem noi fetele din echipa Radio Papucel.
      Incepi cu emoticoanele cu care te joci intr-un anume fel ... alea care arata cam asa:
yayyy!!!!si pentru ca ne iubesti pe toate si nu  prea stii cum sa ne multumesti continui cu acestea, si-n stanga si-n dreapta:
le spui si pa,pa! sa nu inteleaga ca esti a lor FOREVER! ( heheheh! neeeaaaaahhhh!!!...nu, ca nu ti-ar fi placut...sa ai femei multe si frumoase si destepte pana la adanci batrinete... ;)  ) dar ajungi sa spui repede cam asa:

    
Chiar daca e ziua ta , oferi un trandafir pentru toate fetele care s-au plans ca nu le-ai gratulat de 8 Martie, ca ai uitat sa le feliciti si te prezinti  pe fereastra lor de YM cu un trandafir cam asa :
Sa mai continui cu "torturile" sau vorba ta - mai taie dreaq  din ele? ;)
 Tai, tai...dar nu bye, bye...ca mai am nevoie de tine...tocmai de aceea inca o data iti spun ca nu pot sa-ti multumesc pentru TOT ce mi-ai oferit, pentru tot ce nu mi-ai oferit si mai e cale lunga pana sa se  epuizeze resursele tale  sufletesti...Eu cred ca adevarata avere a unui om se afla in sufletul si in mintea lui, in interiorul fiintei lui si cred ca fericirea adevarata vine din tine, din interiorul tau, din felul in care poti aprecia tot ce se gaseste in preajma ta....stiu ca-ti plac"muntii si  raurile de bani..." dar ce spui de un robinet la care sa curga"bani, bani, bani!!!"...?   ;)
Si daca am reusit cumva sa te fac sa zambesti, ma bucur nespus de mult, am facut-o cat mai simplu, nesofisticat, ca sa nu-mi spui - piaptana-mi si mie  ideile astea sa inteleg ce vrei sa spui? ce vreau sa  spun? simplu
 si sufla in lumanarile de pe tort, pune-ti o dorinta... ea cu siguranta se va implini!!!


                                     Am adus si  Directia 5(pe care ii admir pana la adoratie)
                                                                 sa-ti spuna
                                                       - La multi ani 7 pacate!!!




Artificiile le  oferim  doar pe 19 septembrie....nu uitam de ele! ;) nu scapi nesperiat maidanezule!(cum iti place tie sa te autodenumesti... ;)...) apropos de piesa  Maidanez



Si daca nu v-a raspuns 7 pacate il las pe maidanez sa va raspunda cam asa...celor care l-ati felicitat ;) 
                                       
                                    Ups!!!   sau asa... celor care ati uitat s-o faceti ....  =))


12 comentarii:

  1. Sunt un suflet călător rătăcind de dor…Sufletul meu e precum un calendar…Rătăcesc în noapte şi răsfoiesc filele calendarului sufletului meu.În frumuseţea nopţii…în liniştea tăcerii aştept să pot păși înspre locul iubirii veșnice…Aştept în tăcere… Ascult în tăcere cum… se strivesc speranțele peste zilele rupte din calendarul sufletului.Privesc în tăcere … Nu ştiu ce m-a format pe mine ca om. Pentru că dacă m-ar fi format experienţele neplăcute şi suferinţele, nu aş mai fi fost omul de azi. Dar ceva m-a format aşa cum sunt: o visătoare, o naivă, un suflet de copil care crede copilăreşte, care iartă copilăreşte, care iubeşte copilăreşte... Vreau să rămân aşa... să cred în continuare în oameni buni, în pace, în dragoste, în frumos, în iertare...
    Pentru tot ce sunt există un preț: lacrimi, dureri, regrete, temeri, risipă de sentimente... Dar merită! Sunt un călător prin viaţă…şi mă opresc la poarta inimii tale! Când pierzi drumul spre inima mea, ține-te după fluturii ce zboară pe cărări cu flori renăscute.
    La Multi Ani 7 PACATE!
    La Multi Ani Radio Papucel!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sufletul nostru cuprinde in calendar lui si oamenii sufletului nostru, ne bucuram de zilele speciale din viata lor, ma bucur ca ai lasat urarea ta pentru 7 pacate...
      Eu nu pot decat sa-ti doresc un drum fara dureri sau temeri, un drum cu experiente placute visatoarea si romantica noastra colega!legat de fluturii invocati in text, sunt de alta parere, se spune ca unii fluturii traiesc numai o zi?(altii cica intre 20-40 zile...)oare nu ar fi prea scurt drumul spre inima ta! ;)

      Ștergere
  2. Sunt o persoana puternica. Incerc sa gandesc pozitiv si depasesc problemele, indiferent cat de dificile imi par. Incerc sa zambesc si sa-mi vad de treaba, chiar daca sufletul imi este ravasit, iar mintea slabita. Incerc sa fiu puternica , nu numai pentru mine, dar si pentru cei dragi. Muncesc zi de zi si incerc sa ma implic in fiecare proiect. Ma caracterizeaza rabdarea dar si pasiunea pentru lucrurile care-mi plac. Insa, cateodata , simt ca sunt lovita din toate partile, simt ca cedez, simt ca puterea-mi slabeste clipa de clipa. Si atunci, ma blochez. Ca fiecare om, imi fac griji, ma zbat sa gasesc solutii, sa vin cu raspunsuri, sa ma agat de ceva , orice, ca sa nu fiu trasa in valtoarea problemelor. Uneori, imi pierd increderea si credinta, alteori speranta. Dar, nu cedez niciodata. Plang, tip, ma inchid in mine, ma departez de oameni, dar in singuratatea trista in care ma inchid imi regasesc forta . Si credinta. Si speranta. Ma regasesc si apoi continuu sa lupt . Continuu sa ma zbat fiindca stiu ca va merita. Candva. Si acest gand ma insoteste pe parcursul drumului meu si nu-mi da drumul indiferent de oprelisti. . Mă ridic, uşor ameţită… Privesc...Un fluture trăieşte doar o zi pe pământ, dar prin ziua aceea îşi trăiesc toata viaţa cu o intensitate de care noi nu suntem capabili in niciunul din momentele cele mai puternice ale vieţii noastre - DAR NICIODATĂ NU SE OPRESC DIN ZBOR - DRAGOSTEA MEA VESNIC!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa te vreau, mereu indragostita de viata!indragostita chiar si de o iluzie ( la mine s-au cam adunat...nu gluma! ;) )speranta si credinta in continuare! te pup si te imbratisez!

      Ștergere
  3. De ziua ta 7 Pacate, iti urez sa traiesti o nesfarsita simfonie a fericirii si implinirii . La multi ani !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa, asa, sa aiba parte de tot ce-si doreste, si-i lipseste... sanatate si parale, noroc cu carul si sa ajunga in topul celor de la Capitalul! ;)( upssss!!! ca i-am facut si o rima...)gata!!!sa aiba o zi fericita!

      Ștergere
  4. Ce sa-i doresc? Implinirea tuturor dorintelor, dar mi-e teama ca daca se adevereste, la anu’ nu o sa mai avemm ce sa-i dorim!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba da!!...dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana(ca uneori nu stie cu ce se maninca ;) ) iar norocul sa-l astepte la fiecare colt...ca deh! colturi gasesti la fiecare strada! ;)

      Ștergere
  5. Faina surpriza...iar blogul e beton!...vin si eu cu urare/de nu e cu suparare/de la mine ,o Marie./.....n-am sapca..am palarie! Toamna-i anotimp bogat
    Si are doar un pacat:
    E cam rece ,din pacate
    Dar e unul …nu sunt sapte!!!

    Cei nascuti toamna se stie
    Au multi asi in palarie
    Altii-n sapca tzin pacate
    Cate unul ,cate sapte.!
    Le dezleaga rand pe rand
    Sa ii duca al lui gand
    La cei dragi …dar el vezi bine
    Zburda atuncea cum ii vine.
    Ca-i suflet ratacitor
    Inzestrat cu mult umor,
    E o pata de culoare
    Intr-o lume cu paloare..
    El aduna-n suflet frezii,
    Vorbeste ca maidanezii,
    Injura de multe ori
    Sau te face ca sa zbori.
    Scoate ades din palarie,
    Din sapca… fir-ar sa fie,
    Iepuri negri, albi sau gri
    Sentimente pedigri.



    La Radio Papucel
    Pare el …cam haiducel,
    Te-mbata cu apa rece
    Si frumos vremea mai trece.
    Moah..dar fara OLGA lui
    Papucelul ….uite-l, nu-i.
    El e carma ,ea drapelul
    Echipa ..incinge alunelul.
    Ascult desea-n tacere
    Si radiez de placere
    Ca avem cu totii parte
    de PACATE numai SAPTE..!.
    Iar la ceas aniversar
    O urare-aduc in dar:
    Sa ramai un PACATOS
    Cu sufletul tot frumos
    nu te spovedi nicicand
    dar cu Olga ce ai de gand?
    ………………………………………
    Da-i si ei vreo trei pacate…. ca este prea buna,frate:))))


    !.



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Yayyyy!!!Mara, m-ai dat gata cu rimele tale, ca de obicei pui suflet in tot ce faci si se vede daruirea ta!...apropos, trei pacate doar? pai eu le vreau pe toate 7! :)))))))))))))))))) umblam cu jumatati de masura ma tres chere? ori- ori!!! hi hi hi!!!

      Ștergere
  6. Multumesc celor care mi-au trimis mesaje insotite de imagini , cand oamenii se gandesc la tine macar cateva momente inseamna mare lucru!..nu te poti simti decat grozav si recunoscator! Intr-un fel sau altul faceti parte din viata mea, va doresc pace si prosperitate!

    RăspundețiȘtergere