Blog premiat

sâmbătă, 23 martie 2013

Suflet de femeie

      Nu stiu cum sunt altele, (nah!!! ca incep si eu ca si  Creanga in povestile lui...) dar, eu azi am avut  o stare de euforie incredibila, si ca sa ajung la cota maxima am simtit nevoia acuta sa ma exprim, adica sa-i spun celui din mintea mea ce simt pentru el, stiu insa  prea bine ca majoritatea barbatilor nu se dau in vant  dupa astfel de efuziuni sentimentale, probabil noi femeile suntem mult mai vulnerabile la primavara care deja la Satu Mare si-a intrat in drepturi, azi s-a purtat cu o generozitate uimitoare, un soare darnic la primele ore ale diminetii mi-a starnit focul din suflet...cat de fragila sunt! hmmm!! dar poate asa se simt toate femeile  primavara, nu doar eu...si ma gandeam ca ar fi un subiect de discutie intr-o proxima emisiune la Radio Papucel, tocmai de aceea intreb semenele mele - Cum e sa fii femeie?(mai ales intr-un astfel de anotimp...!!!)...mie una mi se pare  un privilegiu!! Multumesc Lui ca sunt femeie, ca am avut atu-ul  de a fi iubita, mama, si oricat de solicitant ar fi acest statut, marturisesc ca bucuriile  dobandite sunt teribile!
     O primavara asa cum o doriti voi, calda, insorita, si ca sa nu va deshidratati prea mult.. ;) va blestem sa fiti lovite de ploile iubirii!>:D<

12 comentarii:

  1. Magia naturii reinviate, ne transmite si noua oamenilor si cu preponderenta femeilor, betia vietii clocotitoare care rupe zagazurile iernii,soarele primavaratic, ne transforma si pe noi...ne cucereste!mi se pare normala trairea ta, o simt si eu!o zi grozava sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  2. De ploile iubirii si trasnetul fericirii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur enorm pentru tine,sigur primavara este responsabila de euforia ce te-a cuprins!La mine insa este o iarna adevarata,sper sa scap de ea curind,asta imi doresc de o luna incoace.Iarna insa se incapatineaza si pe furis ataca prin unele zone,sperind ca poate sa mai ramina,dar nu.....,este timpul sa plece, sa ne lase cu sperantele si bucuriile noastre.Sa ai o primavara zimbareata si calda,asa cum imi doresc si eu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, am vazut la TV si nu mi-a venit sa cred! parol! parca ar fi Siberia o parte a Moldovei...chiar m-au luat fiorii...
      Zambareata, va fi pentru ca asa sunt eu tot timpul, rar cad prada tristetii, si atunci nu pe multa vreme, ca nu-mi permit asa ceva, viata asta e prea frumoasa insa prea scurta, s-o risipesc altfel decat merita ea sa fie traita!

      Ștergere
  4. e minunat cum reinvie si sufletele odata cu natura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa!! exista acel "clopotel" care ne da desteptarea! si e meritul Lui ca ne ajuta sa-l auzim!;)

      Ștergere
  5. Florentina - Spania23 martie 2013 la 19:21

    Ploi de iubire si traznet de fericire spre toti papuceii nostri>:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim Flory , sa fii batuta si tu de ploile iubirii!!

      Ștergere

  6. Anotimpul meu preferat este primavara…de aceea sufletul meu se lasa mereu in voia unui cantec imaginar in ale carui subterane melancolice ma vad mangaind boboci de trandafir sau decorand camera cu liliac..Imbratisez rasaritul…pentru ca soarele isi gaseste mereu pacea intr-un suflet de femeie si intr-un zambet de copil… Te-ai imaginat vreodata a face parte din culorile curcubeului?Eu… da!!!..si aveam culoarea..iubirii…

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da...oare ce culoare are iubirea? fata mea cand era mica zicea ca rosie....pana si copii intuiesec culoarea!dar noi cand o simtim pe deplin? eu zic ca dragostea are culoarea pe care vrem noi sa i-o dam. Cat despre gust... Unii o simt dulce, altii amara, iar cei mai multi ambele...;)

      Ștergere