Blog premiat

vineri, 29 martie 2013

Cine esti tu femeie?

       Am ales sa vorbesc despre o alta doamna draga sufletului meu, o doamna  in fata careia eu ma aplec cu respect, admir tenacitatea si puterea ei de a depasi cu demnitate  vicisitudinile vietii si curajul de a o lua din nou de la capat, lucru  care m-a facut sa intreb  din nou, cine esti tu Carmen? de unde ai atata energie si putere?... cine este doamna? o gasiti mai jos, e una din sponsorii
  Radioului Papucel, este una dintre cele care a pus mult suflet pentru radioul nostru si mai mult decat atat a crezut in noi! Bine ar fi sa  o putem clona pe Carmen, sa avem cel putin 100 femei ca ea....dar ea e UNICA. SPECIALA SI MERITA TOATA DRAGOSTEA NOASTRA!
       Multumesc din suflet Carmen pentru tot ce  faci pentru noi, multa sanatate tie si lui Costi, multa iubire si rasfat sa-ti de D-zeu alaturi de cei drag tie!

Carmen Ion a distribuit un link.
 

4 comentarii:

  1. Hai mai OLGUTA....nu ma mai ridica atata in slavi ca te bat ...chiar nu sunt decat un om simplu si cu suflet ..doar atat ...la ceea ce imi place fac din toata inima si mai ales ptr tine care imi esti tare draga si tu asta o stii...orice ar fi mereu dar MEREU voi fi alaturi de tine ..sa nu uiti asta ....!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu o bate,te roooog:))))asa este Olga...ne iubeste si simte nevoia sa ne puna pe un pidestal al inmii ei,in vazul tuturor..,Ea stie ca si noi o iubim si nu o sa o dezamagim niciodata,indiferent de ce vor face si ce vor spune altii...poate ca ne-a menit cineva de sus ca tu ,eu sau altcineva sa-i fim suflete pereche camarade..Este ca o imagine in oglinda a sufletlui nostru ...am eu ce am cu oglinzile...:)))).STIU CA SUNTEM UNICI CA OAMENI DAR CU TOATE ACESTEA CINEVA NE ASEAZA SUB ACEEASI UMBRELA DATORITA ASEMANARII DINTRE NOI!!! Si nu ma refer la asemanare fizica..

    RăspundețiȘtergere
  3. Florentina - Spania29 martie 2013 la 10:17

    jajaja buna dimineata dargelor mele chiar carmencita asa cum iri spun eudeci nu numai olga a constatatacel lucru si eui draga mea sunteti doua persoane deosebita.Da olguta si 7 pacate sint persoanele care mau apropiat de ei care mau sfatuit care mau invatatde bine si de rau spun rau? pt ca mai sint si unele persoane care vor sa faca rau si trebuie sa le dam peste botik cum spunea o persaona dar hai sa trecem peste astea .uite olguta acum pe moment nu mai imi vine inspirata draga dar ma opresc aici va ures una semana santa mo@@@@@

    RăspundețiȘtergere
  4. Suzyiana -Italia30 martie 2013 la 19:11

    Subscriu, si eu sunt de aceeasi parere, este o doamna deosebita! o pup si o imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere