Blog premiat

marți, 12 februarie 2013

Partitura pentru inima

      Se apropie Ziua indragostitilor, si pentru ca am avut o emisiune in care am vorbit deja despre darurile  pe care le oferim unii altora  in astfel de zile, am fost intrebata ..."bine, bine,.... tu ne intrebi pe noi ce pregatim de Valentine's day, insa nu ne spui tu la ce te-ai gandit?...", ei bine, dragii mei, m-am gandit ca iubirea curata e cel mai frumos cantec al inimii, vreau asadar  sa-i ofer o "partitura" care sa dureze o vesnicie nu atat cat spun cei de la Voltaj in melodia"Iar n-ai sa intelegi"(melodie pe care el mi-a oferit-o mie si in care e vorba de 2000 de ani...!!!).Partitura va  fi cantata cu vocile noastre care se completeaza si reusesc sa treaca peste orice obstacol, ba chiar de orice hotar al inchipuirii omenesti!
    Iubirea e daruire si nu te umple de sine, nu te vezi stapanul celui pe care-l iubesti, ba dimpotriva te ajuta sa ai mai  multa incredere in tine, asadar  celui care m-a ajutat, fara sa-mi spuna asta, lasandu-ma sa cred ca meritul a fost al  meu, ofer toata muzica sufletului meu!
    Unii spun ca iubirea este perisabila, nu-i contrazic, asta in cazul cand ei sunt schimbatori ca  vremea si se "sucesc" cum sufla vantul, capriciosi nevoie mare si astfel transforma  iubirea intr-un moft, pentru acestia e o performanta sa iubeasca a doua zi la fel ca-n prima zi, in  fata acestei sarbatori de import, impotriva careia eu nu am nimic de obiectat(as slavi iubirea in fiecare zi...!!..as mai importa si alte sarbatori de acest gen...fara sa o ignor pe cea romaneasca evident!!!)vreau sa fac o urare tuturor indragostitilor, sa aiba parte de multa iubire si rasfat, asta pentru ca iubirea este  unul din motivele  pentru care mi-as dori sa pot trai 1000 de ani!
 

10 comentarii:

  1. Da, Olguta... rinduri frumoase, iubiri frumoase si tari pt cei ce au ce iubi, eu va am pe tine si pe 7 pacate, INCA nu a aparut printul pe calul alb asa ca le urez si eu tuturor ascultatorilor iubire la maxim!!!va pupacesc, moaaaaaaaaaaaaa!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Undeva,cineva se gandeste la zambetul tau, la veselia pe care reusesti sa o transmiti celor cu care intri in contact...si sunt sigura ca acel cineva va aparea si se bucura de prezenta ta in viata sa.Asa ca atunci cand esti singura,adu-ti aminte ca cineva,undeva,se gandeste la tine!Deci spera ca va veni!!!

      Ștergere
  2. Crina - Alexandria12 februarie 2013 la 01:48

    Nu exista timp care sa puna hotar intre doua inimi calde Nu exista distanta care sa desparta doua maini ce s-au prins odata Nu exista nevoi care sa te faca zgarcit cu cel ce ai ras impreuna Nu exista durere pe care sa n-o poti spune aceluia care tace plangand langa tine. Dar exista timp care se consuma pentru o zi de intalnire si distanta care sa te apropie pana la atingere si dureri pe care le poti inchide in trecut langa un prieten. Nu poti opri gandul sa se odihneasca peste chipul unde ti-ai oprit de-atatea ori privirea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gandul nu ai cum sa-l opresti, in cele din urma, daca ne asumam libertatea cu care inima alege sa simta, sa tresara, sa ne rostogoleasca gandurile in gesturi de iubire, in bucurie, in frumuseteea pe care o primeste clipa, e minunat!
      In cele din urma, clipa de iubire e tot ce ne apartine, si pe ea trebuie sa o chemam, sa o primim in noi, te imbratisez draga mea Crina si te maia stept pe blogul meu!! Iubire cu caru' sa ai...sa poti da si celor care se plang ca n-au! ;)

      Ștergere
  3. Iubirea ...e iubire.Fara iubire ne pierdem pe noi insine...Cu...sau fara ziua indragostitilor inimile noastre vor fredona mereu partituri in care fiecare dimineatza sa aibe zambetul iubirii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect, nu e nevoie de ceve festiv, oficial cu alte cuvinte, poate fi sarbatoarea iubirii in fiecare zi, dar atunci cred ca Terra ar fi confundata cu paradisul, nu crezi? ;)

      Ștergere
  4. Bine te-am regăsit Olguta! Ca de obicei, atingi subiecte delicate. Iubirea... știi ca sunt o fire romantica, oricât de multe încercări îmi va oferii viata, cred ca tot asa voi rămâne. Mai ales ca am simțit binecuvântarea acestui sentiment în mai multe feluri. Iubesc cu tot sufletul meu, iubesc un suflet care, este mai tot timpul plecat din tara și de care veșnic îmi e dor, iar cea mai grea clipa este atunci când închid ușa în urma lui.Iubesc și nu aștept niciodată sa fiu recompensata pentru asta. Iubesc și nu-mi este rușine sa recunosc acest fapt. Păcat este ca în ziua de azi iubirea a devenit un job,iar cei mai multi șomeri mimează ca iubesc, își primesc ajutorul de șomaj un an, doi și apoi divorțează sau dispar. Putini sunt cei care simt adevărata iubire, fidelitatea. Iubirea adevărată numai este la moda. Acum tineretul vede iubirea cu alți ochi, totul trece prin burta, prin card și moșteniri. Devenim roboti, desenam inimioare pe sufletele stâncilor și așteptăm sa fim îmbrățișați... poate doar virtual, atunci când stâncile vor învăța sa folosească internetul.
    Te îmbrățișez cu drag, Olguta! Îți doresc toate cele bune și ... multa iubire!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mare dreptate Dana...eu te admir mult pentru taria cu care depasesti obstacolele vietii! Esti un suflet ales,imbratisari calde si multe bucurii sa ai!!

      Ștergere
  5. "....asadar celui care m-a ajutat, fara sa-mi spuna asta, lasandu-ma sa cred ca meritul a fost al meu..." MAI ! DA URECHILE AICI ! EU sunt "scena" si daca nu are cine urca pe scena....oricat de frumoasa ar fi o scena..oricate beculetze si hi-tech ar avea...ar fi doar o scena PUSTIE...pustie si FARA VIATA !asa ca nu ma "ciufuli la creier" ca iar fac cu capul :))) unii isi exprima iubirea prin cuvinte dulceag-ametitoare...eu am ales calea DOVEZILOR ;) PUPICI..PUPILOI si PUPILICI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, vezi? fara beculetzele alea, se mai vedeau"nuantele"?Categoric nu!!!Hai ca-mi place"ciufulitul la creier", credeam ca nmumai eu pot gasi metafore imposibile, sau extrem de haioase, ei!! uite ca m-am inselat!! am gasit omul pereche, care ma amuza maxim!

      Ștergere