Blog premiat

joi, 14 februarie 2013

Happy Valentine's day!

       Va doresc o  zi  "condamnata" la cele mai  magulitoare indragosteli , cu cele mai frumoase declaratii...cu flori,(trandafiri rosii daca se poate...!!!) cu inimioare de  ciocolata,  sau de catifea rosie, cu imbratisari si sarutari...
        Sa spunem la multi ani iubirii din noi si asteptarii din noi in aceasta zi de  zaiafet catifelat!!(Asta pentru ca eu ii admir intr-un mod "feroce", pe toti cei care azi,.. si nu numai... !!!)pot sa se bucure  cu adevarat de iubire, la urma urmei e o sarbatoare a iubirii si chiar daca nu am avea cu cine sau ce  sarbatori, sa ne bucuram in sufletele noastre pentru cei care au de ce si o fac!!
       Imbratisari pufoase si calde si iubire la infinit!..iubire si rasfat!! >:D<   >:D<



2 comentarii:

  1. Sarbatoare a dragostei sa tot fie! Sa serbam iubirea de cate ori avem ocazia, sa fim romantici si atenti cu cei pe care ii iubim! iubirea este si merita celebrata...azi, si mereu si nu numai in zile speciale!
    Zi cu armonie si iubire tututor indragostitilor!

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc mult...ador sa fac si sa primesc daruri..asa ca am profitat si azi..am fost deja 'condamnata'..am primit un trandafir alb...si un colier de perle negre ........cu o dedicatie..."Ddraga mea,sa ramai la fel de pura in sentimentele tale...perlele au o poezie aparte careia nu-i poate rezista nici o inima cu adevarat sensibila…...iar perlele negre simbolizeaza iubire....inca iubire..".. eu am oferit un ceas...cu dedicatia.."sa ramai la fel de corect in relatia noastra ca un ceas bun..unii mai spun si ca ... atunci cand primesti cadou un ceas, acesta semnifica dragoste eterna....eu spun la fel,dragulmeu."La multi ani,iubire!

    RăspundețiȘtergere