Blog premiat

vineri, 1 februarie 2013

Am implinit un an!!!!

        Mare bucurie, maaaaaarreeeeeeeee!!! am inceput petrecerea la Radio Papucel incepand de azi , petrecem 3 zile si 3 nopti, asta pentru ca la numarul mare de ascultatori, este imposbil sa epuizam tortul mare si  cupele pline de sampanie pe care le oferim ascultatorilor nostri de pretutindeni, pentru fidelitatea de  care au dat dovada,  pentru tot ce am trait impreuna timp de un an, pentru fiecare imbratisare si fiecare floare pe care le-am primit , le multumim pentru generozitatea cu care au sponsorizat radioul nostru, pentru gandurile frumoase cu care ne-au rasfatat  zi de zi, pe noi cei  din echipa Radio Papucel, multumim pentru tandretea cu care ne-au atins sufletele.
        Eu, la ceas aniversar, multumesc partenerului meu de  radio 7Pacate, pentru colaborarea buna pe care am avut-o, pentru orele care le-a petrecut  in fata calculatorului dorind  sa dea o fatza frumoasa Papucelului, pentru fantezia si energia lui debordanta, multumesc pentru tot ce am trait si ce nu am trait inca impreuna.
        Multumesc doamnei  profesoare Mara Toader pentru poezia pe care  ne-a trimis-o, si pentru  gondola plina de trandafiri care se indreapta  spre echipa   RADIO PAPUCEL

Azi la ceas aniversar
V-aduc versul meu in dar
Vers din inima de Mara
Ca sa stie-ntreaga tzara
Ca sunteti fenomenali
Si meritati LA MULTI ANI!!!
Aveti Olga si Pacate
Fie ele numai sapte,
Moderatori minunati
O echipa ca de frati,
Si un public minunat
Papucel ,ne-ai fermecat!
Esti iubit si-aici si afara
Romanii te-aplaudara
Ca le-aduci zilnic in case
Melodii super frumoase,
Voie buna si iubire..
O s-ajungi primul in lume!
Va iubesc si imi doresc
Cu voi sa calatoresc
in Frantza si-n Spania
sau poate-n Italia,
 la fetele minunate
ce merita-aplaudate
ca au suflet in carate!
Sunt romance adevarate!!!!
La multi ani,drag papucel!!
Uite si un dar..la ceas aniversar..
Pantru toata echipa si pentru toti ascultatorii.Va iubesc!

 
     Multumesc celor care ne-au trimis zeci de imagini cu flori, atasez cateva din ele, pentru ca tot ce vine din partea ascultatorilor este foarte important pentru noi cei care suntem  fondatorii  radioului - 7pacate si subsemnata.
   Multumesc si lui Carmen Ion din Franta, pentru sponsorizare si pentru sustinerea  zi de zi a radioului, pentru gandurile  sincere ale Suzianei din Italia, sponsora convinsa  si nu in ultimul rand tie draga Camelia Andrei din Italia, sponsor  principal, nu-i uit nici pe Andy din Anglia, Flory din Spania, Cornelia Marin din Spania, Lacramioara din Germania, fara voi  Papucelul era mult mai sarac, mai anemic, voi l-ati "vitaminizat"...;) 

    Radio Papucel - esti perfect asa cum esti, esti sursa noastra de inspiratie  zilnica, esti parte din  viata  noastra, sa ai viata lunga  in aceasta lume magica! Te iubim!!!
 

14 comentarii:

  1. Un radio care reuseste sa multumeasca pe toata lumea, sunteti deosebiti! Va iubim!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne straduim, este pasiunea noastra si dorinta de a da tot ce simtim fara rabat!

      Ștergere
  2. Mooooo...in loc de mare,mare bucurie..ar fi trebuit sa fi scris MARE ,MARE PERFORMANTA ca ai rezistat un an alaturi de 7 Pacate :)))) 7 Pacate, tip deosebit de dificil si pretentios :))) acum pe bune; ca sa rezisti alaturi de mine, trebuie sa fi inteligent,creativ, cu bun simt si mai ales...sa sti cand trebuie sa ai ciocul mic :))))))))) daca Olga Morar a rezistat un an inseamna ca are aceste calitati si nu numai. Radio Papucel ar fi putut exista si fara Olga Morar; dar exista sub forma unei pagini de net pustie...moarta ! Daca este ce a ce este, nu se datoreaza decat lui Olga Morar. Si daca pana si eu am ajuns sa vin p`aici cu..PERIA...insemna ca este mare adevar la mijloc. Asta aviz capetelor seci, care nu inteleg ca n`au fost decat PRAFUL CARE-L SUFLI DE PE TOBA !!! daca e sa fie sanatate si net...Radio Papucel NU SE VA OPRI NICIODATA ! doar se va primeni si reinventa continuu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa...!!! :)))))))))ma treci cumva la un premiu pentru rezistenta???... pacatele mele?
      Dar, hai s-o spunem pe cea buna si dreapta, ne pretuim mult prea mult, ne stimam si ne admiram, ca sa nu reusim sa trecem si peste micile disconforturi care se ivesc poate din cauze independente de vointa noastra.Apreciez devotamentul tau vis-a-vis de acest radio, pe care l-am primit in dar de la tine, l-ai "cosmetizat", accesorizat cu fantezia ta, cu sufletul tau mare si neinchipuit de sensibil...da,da!!!(in pofida faptului ca la prima vedere pari un tip dur) sub masca "maidanezului" cum vrei sa pari tu, se ascunde multa OMENIE, SINCERITATE, ONESTITATE SI IUBIRE!

      Ștergere
  3. MULTUMESC FRUMOS OLGAI SI CELOR 7PACATE PT CA DACA NU ERATI VOI EU NU FACEAM PARTE DIN ACEASTA ECHIPA NEBUNATICA CU TOATE CA NU MA INCADREZ IN CALITATILE CARE SINT SCRISE MAI SUS DAR UITE CA AM REZISTAT SAPTE LUNI ALATURI DE VOI CEI DOI ADMINI PE CARE VA IUBESC SI VA INDRAGESC DIN ZI CE TRECE SI SPER SA FIU ALATURI DE VOI SI SA FAC PARTE DIN ACEASTA ECHIPA NEBUNATICA .ACUM LA CEAS ANIVERSAR SI EU VA UREZ UN LA MULTI ANI SI CIT MAI MARE AUDIENTA .
    FLORY DIN MADRID VA PUPACESTE MOAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Flory, si eu iti multumesc penbtru prestatia ta inepuizabila, nu intamplator se numeste emisiunea ta"Fara numar...fara numar!" esti un munte de vointa si personalitatea ta, este remarcabila! te pup si-ti multumesc!

      Ștergere
  4. DOAMNE TARE M-AM MAI BUCURAT CAND O PRIETENA VIRTUALA DRAGA MIE PE PAPUCEL M-A INVITAT ...IMI ADUC AMINTE CA AM GASIT O FEMEIE MINUNATA PE CARE O STIMEZ ..O IUBESC SI O RESPECT VIATA TOATA ARE O VOCE INEGALABILA SI IMPREUNA CU "PACATOS" FORMEAZA UN DUO FRUMOS .UN ADMIN CU "7 PACATE "CARE CATEODATA SINCER M-A MAI SUPARAT DAR MEREU IMI DAU SEAMA CA ACEST RADIO FARA EL NU AR FII EXISTAT ..IL RESPECT SI II VOI MULTUMI EU SI SOTUL MEU PENTRU TOT CE FACE SI VA FACE IN CONTINUARE PENTRU ACEST RADIOU CARE SINCER SI DIN INIMA VA RECUNOSC ESTE SUFLETUL MEU ...IERI 1 ANISOR ATI IMPLINIT DAR VE-TI CRESTE MEREU PENTRU CA LUMEA VA IUBESTE SI VA PRETUIESTE ...NU UIT SA AMINTESC SI MODERATORII EMILIA ..FLORY..NELU PICASO..CARE LA VREMEA RESPECTIVA FORMAU O ECHIPA MINUNATA ..LE MULTUMESC SI LOR PE ACEASTA CALE ...DAR NICI ACUM NU POT SPUNE CA NU INDRAGESC NOUA ECHIPA SI LE MULTUMESC LUI FLORY "FARA NUMAR" CORNELIA ..ANDY SI CINE VA MAI VENI ...VOI ZI DE ZI IMI ADUCETI FERICIREA ..BUCURIA SI CUM LA NOI AICI MAI MULT PLOUA SOARELE VINE MEREU DE LA VOI ...VA MULTUMESC CA EXISTATI VA IUBESC SI ASA VA FI MEREU ..MA REPET SUNTETI SUFLETUL MEU .."LA MULTI ANI" RADIO PAPUCEL" SA NE TRAIESTI SI TOT MAI MARE SA CRESTI ...CARMEN DIN FRANTA VA IUBESTE SI ZI DE ZI VA MULTUMESTE ....PUPICI SI IMBRATISARI DIN DEPARTARI DAR APROAPE MEREU DE VOI ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am cuvinte Carmen sa-ti multumesc pentru devotamentul tau, pentru gandurile tale frumoase care ma motiveaza sa fiu alaturi de voi zi de zi!Esti minunata! Te iubesc mult!

      Ștergere
  5. Apai,, daaa``` Daca si un "pacatos" n-a rezistat tentatiei de a se bucura pe pagina aceasta inseamna ca e de bine rau:)))).."rau" fiind un superlativ...evident..Suneti minunati..faceti o echipaaa grozava ...stiti voi chestia aceea cu gatul si capul....Una peste alta...nu,nu am zis unul peste altul:)) si totusi.. ati dat nastere unui copil minunat!!A facut un an,merge in picioare ,gangureste...zambeste....si creste....ca voinicul din poveste.Sa va traiasca,sa ne traiasca si sa ne fericeasca pe toti..Cu mult drag,Mara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pacatosul, e "pofticios", nu rezista tentatiei, ii plac si lui lucrurile de calitate ca si noua de altfel...echipa este grozava, asa cum spui, ne intelegem bine, chiar daca se intampla sa ne mai"zgariem" din cand in cand...dar o facem in mod constructiv, pentru binele radioului!Radioul a crescut intr-un an
      cat altii in 10 ani,tocmai din acest motiv,... multumesc din suflet pentru urarile frumoase!!!

      Ștergere
  6. Va urmaresc cu toata admiratia,va admir nu doar pentru talentul si pagina aceasta minunata ci si pentru bogatia de sentimentelor dumneavoastra,o femeie in fata careia ma inchin cu respect.
    Din pacate de ascultat nu am ascultat nici o emisiune , deoarece nu reusesc sa va prind,nu stiu cum sa procedez.
    Multa sanatate si succes intregii echipe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea draga...dai click pe poza mea de sus dreapta si te trimite direct pe pagina de radio, adauga id-ul : radiopapucel@yahoo.com si poti sa ne scrii celor din emisie, te astept cu nerabdare!
      Multumesc din suflet pentru cuvintele tale frumoase adresate mie, te imbratisez cu drag si-ti doresc un weekend perfect!

      Ștergere
  7. Multumesc,v-am gasit si voi ramane o ascultatoare fidela,eu sunt Speranta,sper ca numele meu sa va poarte noroc !

    RăspundețiȘtergere