Blog premiat

duminică, 9 decembrie 2012

E treaba mea....

     "E treaba mea..." asa spunem atunci cand luam o hotarire, o decizie, dar oare ne gandim ca poate acea decizie afecteaza si pe cei din jurul nostru? spunem, "e treaba mea cum ma imbrac, e treaba mea cu cine ies..."de acord! foarte de acord...aici se schimba deja lucrurile....dar acum cand a venit momentul sa-mi dau si eu cu parerea legat de vot, m-a cuprins o sila inexplicabila, nu-mi venea pur si simplu s-o fac, si stiti de ce?.... pentru ca votul meu poate  conta  foarte mult pentru cei din parlament in ochii carora noi de fapt nu contam! M-au amuzat peste poate sloganurile electorale, am gasit atatea pliante in casuta postala, hartie risipita...doar vorbe in vant! cineva imi  spunea asa:
ESTE OBLIGATORIU PENTRU TOTI ROMANII , INDIFERENT UNDE S-AR AFLA SA SE DUCA LA VOT,...NUMAI ASTFEL POTI RECTIFICA O PROBLEMA CARE TE "DOARE" ...DACA NU VOTEZI , NU POTI SPUNE MAI TARZIU ,...NU-MI PLACE CE SE INTAMPLA!!!"
...mda, am raspuns  si eu ca in titlul articolului meu"..e treaba mea ce voi face!"...stau acum sa ma intreb, oare am facut bine ?
     Voi ce sentiment ati avut azi? ati votat sau v-ati abtinut? ati infruntat  vremea neprietenoasa si ati pus stampila pe cel care  ati considerat ca merita ales?

11 comentarii:

  1. Si azi propoganda a continuat, SMS SI IMAGINI PE FACEBOOK TE INDEMNAU SA VOTEZI.Sincer??nici eu n-am votat!o fi bine o fi rau?am comis-o!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu si ai mei am votat! trebuia neaparat! Indiferent de vreme,trebuie sa schimbam vremurile,nu se mai poate asa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa...tine de simtul civic al fiecaruia...nu?
      Dar oare stampila pusa de tine, aduce schimbarea?

      Ștergere
  3. Pentru prima data nu mi-a pasat... candidatii - toti o apa si-un pamant...asa ca NU am votat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am votat. E timpul pentru schimbare.Cine nu a mers la vot e un las!

      Ștergere
  4. Am si votat ori de cate ori a fost nevoie.
    Faptul de a avea o parere si de a mi-o exprima imi da macar satisfactia de-a putea injura. Ori injur ca n-a iesit cum am vrut eu, ori ma injur pe mine insami pentru ca am votat aiurea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmmm!!!Mda, acum cateva minute am raspuns la o astfel de intrebare si un amic mi s-a urcat in cap si mi-a spus sa ma duc, ghici unde?... asa ca mai bine tac!

      Ștergere
  5. daca ganditi asa inseamna ca trebuie sa ii lasam pe basescu si ai lui 100 de ani? ca nu aduc altii schimbarea? eu zic asa : daca nu aduc schimbarea ii schimbam si pe ei :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha!!! au incercat , de atatea ori si n-au izbutit, ce-i de facut?io personal nu-l agreez pe Basescu, dar se pare ca-l agreeaza multi prea multi!

      Ștergere
  6. Am fost la vot doar pentru a-mi exercita dreptul constitutional. Ca poate le venea celor de la sectie vreo idee sa il exercite in locul meu!
    Stiu ca indiferent cine ar fi la putere, tot asa va fi situatia in tara. Nimeni nu mai lupta sa ridice tara din ****, lasii pleaca in straintate sa fie slugi la altii. Apoi vin iar in tara si se dau domni, ca au cules capsune de le-au iesit pe ochi.
    Pana nu ne trezim, se va alege praful si pulberea de tara asta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am gasit o previziune in ce priveste viitorul Romaniei facuta de Rodica Culcer:
    "Știm deja cum va arăta o Românie condusă de o majoritate absolută pe care o controlează Dan Voiculescu prin marionetele sale Victor Ponta și Crin Antonescu: izolată, retrogradă, anti-occidentală, anti-intelectuală, stupid naționalistă, neinstruită, prost guvernată, coruptă și, mai ales, săracă – foarte săracă." Subscriu!

    sursa citat: Citiţi mai mult: Congo? - Opinii EVZ > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/congo-1014842.html#ixzz2Eb5DrXbZ
    EVZ.ro

    RăspundețiȘtergere