Blog premiat

sâmbătă, 15 decembrie 2012

Care este cel mai enervat lucru din lume pentru tine?

       O intrebare care  m-a pus in dificultate, pentru ca nu stiu daca pot sa fac o scala a lucrurilor care ma enerveaza, am cam uitat sa ma enervez,( asa ca lumea.... ;)  ), pentru ca adrenalina care mi-a da o astfel de stare, prefer s-o consum in alta ipostaza...dar incerc sa gasesc totusi raspuns la intrebarea care mi-a pus-o azi cineva pe facebook....
        Daca intrebarea a venit de acolo, am sa ma raportez la acea locatie, ei bine, ma enerveaza mesajele stupide, primite de la unele persoane care incearca probabil sa-ti  testeze  inteligenta, isi fac nik name-uri diferite, si te abordeaza la modul cel mai aiurit, mai daunazi o tipa, imi sugera sa ne mastrurbam la web cam,..."tulai ! mare-i gradina Ta Doamne si multi ai lasat sa sara parleazu' "...
        Hmm...si totusi, dupa o astfel de abordare, am avut un sentiment  de bine, in sensul ca m-am vazut mai presus decat am crezut eu vreodata ca pot sa fiu, pot sa fac lucruri mai utile, mai "profitabile" mie in sensul bun al cuvantului decat multi altii....care cauta "elctricitatea"vietii in lucruri vulgare ca sa nu spun mai rau...pai, daca vrei sa fi "curentata" baga-ti degetu' in priza si ai orgasmul perfect!...savureaza-ti viata online, la un pahar de vorba "desteapta" vorba lui Moromete cu cineva pe masura ta!
        Sunt convinsa ca si voi aveti lucruri care va enerveaza la acest moment,  pot sa aflu care sunt acelea? In ce ma priveste voi raspunde , asa la modul general ca ma enerveaza  faptul ca uneori acord a doua sansa persoanelor care ajung sa ma dezamageasca in final...sunt prea credula!....dar in viata, niciodata nu vom putea multumi pe toata lumea, unii suntem mai calculati, altii mai putin, ma enerveaza cand pierd noptile plangand pentru greselile facute de altii, dar care ma  afecteaza pe mine.
       Si pentru ca intrebarea a pornit de la acea tipa de pe facebook, imaginea ii revine in exclusivitate!...poate o ajuta in targetul ei pe facebook!


Sursa imagine:http://pensulavietii.wordpress.com

11 comentarii:

  1. Mă mai enervează să fiu ignorată...Nu suport să mi se plângă de milă!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma enerveaza la culme sa fiu mintita pe fata, sa fiu barfita si in general ma scot din sarite oamenii cu doua fete.

    RăspundețiȘtergere
  3. Rar ma enerveaza ceva anume :)
    Totusi, in general ma enerveaza sa fiu privita, cantarita din priviri (am 57 by the way) sau sa mi se sufle-n ceafa in magazin. Ma enerveaza vanzatoarele care-mi spun ca se lasa pantofii atunci cand eu zic clar ca ma strang :)
    Adica ar trebui sa umblu o saptamana cu basici asteptand sa “se lase”
    Ma enerveaza oamenii care nu se exprima clar cand vor ceva de la mine, in viata de zi cu zi sau in afaceri.

    RăspundețiȘtergere
  4. "Ma enervez atuncea numa’ cind nu pot sa ma enervez"de fapt, ma enerveaza cei ce isi varsa nervii de acasa pe altii la munca; ma enerveaza ca nu sint unde-as fi vrut sa fiu; ma enervez pe lipsa de punctualitate; ma enervez pentru scrisul tip sms peste tot, de parca gramatica e apa de ploaie…

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma enerveaza cand vorbesc si cineva ma intrerupe continuu sau incepe sa vb despre altceva. Ma enerveaza cand sunt ignorata si atunci cand oamenii se plang continuu. Deci le avem in comun.
    Ma enerveaza cand cer ajutor si nu mi se ofera, mai ales daca e vb de persoane pe care le-am ajutat.
    Ma enerveaza oamenii superficiali, falsi, noroc ca nu am cunoscut prea multi in viata mea! ….. si mai sunt destule situatii …

    RăspundețiȘtergere
  6. Amabilitatea excesiva a unora. Care considera-modelul vechi- ca pt o informatie tb sa-mi aduca neaparat ceva. Un pachet de cafea, unul de tigari etc. Si uite asa imi creste mie tensiunea zilnic din cauza asta. In special, cand ii vad asa uimiti ca ii refuz. Si din cauza mirarii produse nu mai nimeresc iesirea. Asta e partea amuzanta... ca se opresc din mersul cu spatele in peretele de langa usa :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma enerveaza cand trebuie sa raspund la telefon si persoana de la celalalt capat la firului are mamaliga in gura. Sau cand sun eu unde am de sunat, si dau peste incompetenti, incepatori, nepriceputi, care in loc sa admita ca nu stiu prefera sa te poarte in tot felul de conversatii si transferuri de pana la urma cedezi nervos.
    Ma enerveaza colegii care nu isi iau pauzele la timp, sau care intarzie... as scrie pana dimineata. Noroc ca imi trece repede supararea !

    RăspundețiȘtergere
  8. Astea imi vin in minte acum:
    -politicienii mincinosi
    -cand vin acasa si n-am unde sa parchez
    -cand imi ridica un bou stergatoarele la masina,cu toate cu nu-i un loc platit de parcare
    -cand ma trezesc muncitorii dimineata
    -praful de pe strada
    -cersetorii de la stop
    -mancarea proasta la restaurant
    -gunoierii care lasa zeama de la gunoi pe strada

    RăspundețiȘtergere
  9. Cel mai tare ma enerveaza atunci cand faci cuiva un bine si apoi acest nu doar ca uita de acest bine facut dar si atunci cand are posibilitatea de ati itnoarce serviciul facut, el iti intoarce altceva:spatele.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma enerveaza multe in general !
    Dar cel mai mult ma enerveaza prostia mea ! Adica faptul ca iti dai seama unde si cum ai gresit si ca ai da orice sa poti da timpul inapoi sa actionezi altfel ! Asta mi se pare cel mai enervant !

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma enerveaza :inconsecventa mea,amenii politici,mai ales alesii neamului din acest mandat si multe altele.Azi m-au enervat niste vecini,nu stiu care,ce au transformat holul de la intrare in bloc,adapost pentru caini.E un subiect foarte sensibil.

    RăspundețiȘtergere