Blog premiat

luni, 1 octombrie 2012

Un singur suflet in mai multe trupuri....

       In urma precedentului articol am ajuns la un moment dat sa-mi pun o intrebare, daca nu cumva am cazut intr-o panta gresita, daca nu cumva am  pus interesul meu personal in fata interesului echipei  Radio Papucel, de ce spun asta? pentru ca am inceput acest radio in doi, 7 pacate ca admin si eu ca moderator, a fost totul ok... dar stiti cum e si cu stolul de pasari, cand" gasca "din fruntea V -ului oboseste, dupa ce a creat bresa de aer, stolul de pasari se deplaseaza mai rapid, am facut asadar o echipa,.... cu echipa , cu ajutorul ei am reusit sa facem, un radio indragit de multa lume.Ideea cu"teamwork",poate am preluat-o si eu de la aceste pasari....in utimul timp, au ramas 7 pacate, Emilia, Picaso si Florentina pe radio, pana la intoarcerea mea din vacanta, lor tin sa le multumesc mult pentru tot ce au facut, asa cum am scris si intr-un comentariu la articolul precedent, sunt oameni deosebiti, cu spirit de echipa, de la care am avut de invatat(ce inseamna spirit de echipa) asa cum am scris,  SI SPUS PE RADIO DE MULTE ORI, mai ales de la 7 pacate, care de fiecare data cand cineva ataca un moderator era in stare sa-i "rupa gatu' ", nu mai spun de apararea pe care am simtit-o si eu cand unii au gasit ceva de spus la adresa mea...ba, mai mult, daca am acuzat uneori momente in care am simtit ca sufla vantul pe aleea iubirii, raza de soare, a aparut dupa scurt timp, si starea mea interioara se imbogatea cu un mare confort, ... simtitor, care nu stiu cum sa va spun, dar imi era suficient pentru a infrunta orice alta pala de vant....din orice directie ar fi venit el...cu alte cuvinte , ma simteam protejata! Una peste alta echipa noastra s-a integrat armonios, am stiut sa ne inlocuim unii pe altii, ba mai mult sa oferim umarul de urgenta cand unul din noi a simtit nevoia... eu personal cred in oameni,  pentru ca daca nu ai incredere omori din start posibilitatatea de a face o echipa, aici am avut mult de invatat de la 7 pacate, caruia ii datorez  mult....el fiind  si in viata reala  conducator de grup, el,mi-a deschis ochii daca pot sa spun asa de cate ori am gresit, pentru ca da, nu sunt  perfecta si nici nu am tendinta sa fiu vreodata...
    Ceea ce ne-a unit pe toti, a fost pasiunea cu care am oferit  din preaplinul nostru voie buna celor care asculta acest radio, as vrea sa inteleaga toti care ne asculta acest lucru, fiecare o face la modul in care stie, si incearca, credeti-ma sa-si perfectioneze stilul, asa cum fac si eu,... mereu in cautare de ceva nou care sa  surprinda placut pe cei care ne urmaresc...avem cu totii un tel comun, imi amintesc ca  una dintre colege(EMILIA), spunea mereu, sufletul acestui radio este Olga, eu insa mereu am completat-o , spunind ca inima lui este 7 pacate, si cum niciun organism  uman, nu poate functiona fara inima, nici acest radio nu poate functiona fara 7 PACATE!SA FIE CLAR!
   Si acum vreau sa inchei multumind pacatosului pentru fatza noua a blogului meu, made 7 pacate,  sa-i dea Cel de sus, numai bine si bucurii si satisfactii depline....si daca tot a schimbat fatza blogului, vreau sa va spun ca va face multe alte schimbari si in ale radioului, schimbari care sper sa fie primite cu flori din partea ascultatorilor, cu fantezia lui care este debordanta si spiritul lui creativ, mereu in competitie....promit (pentru ca am mare incredere in el si posibilitatile lui intelectuale) sa ajungem un radio invidiat de alte posturi de radio online....radioul va avea un singur suflet in mai multe trupuri!Inutil sa mai adaug ca deviza  radioului care va renaste in curand va fi"toti pentru unu' ...si unu' pentru toti"!

29 de comentarii:

  1. Doresc succes de pe acum, radioului ce e pe cale sa vina!il asteptam cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Camelia Andrei - Italia1 octombrie 2012 la 18:09

    Ce pot sa zic? esti bun frate! ai imaginatie, deci complimente 7 pacate, ai dat o fatza frumoasa blogului...dovada ca acest blog nu-ti este indiferent, cum ar crede unii!Concretizeaza toate proiectele tale, si sa fii iubit de cine vrei tu!astept din nou sa ascult Radio Papucel!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari,tie si lui 7 pacate pentru felul in care construiti impreuna relatia voastra de prietenie, ma bucur ca radioul va fi ascultat curand cum spui.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ti-ai imbracat blogul cu un nou vesmant,arata bine, felicitari creatorului!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru aprecieri, dar pe bune ca este vorba doar de putin Adobephotoshop si in rest nimic.Consider ca din cand in cand designul unui blog sau siteu mai trebuie schimbat.Ideea mi`a venit de la poza Olgai.Pe bune ca era pacat sa nu se vada si poza "propetaresei" :)).Mie`mi place asaaaaa.."ciufulici" :))este f.naturala. CUM SA NU IUBESTI ASA FEMEIE ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Camelia Andrei - Italia1 octombrie 2012 la 19:57

      Frumos,elegant,complimente!...inteligent,rafinat raspusul ca si tine...!imi pot permite pentru ca te cunosc intr-o oarecare masura...aviz amatoarelor, nu va dati cu parerea atata timp cat nu-l cunoasteti!

      Ștergere
    2. Rezon, ma chere,vorba lui nea Iancu! ;)

      Ștergere
  6. Arata foarte fain , acum...imi place ! :)
    Succes in continuare si bafta echipei tale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Ana-Maria, mi-era dor de tine....sa fie asa cum spui!Bafta si tie in tot ce faci!

      Ștergere
  7. Am dat intaietate la raspuns prietenei mele Camelia,pentru ca suntem impreuna in vacanta, vin insa sa subscriu, la cele scrise de ea...si ii raspund pacatosului parafrazandu-l intr-un fel: cum sa nu iubesc asa un barbat care mereu se reinventeaza?

    RăspundețiȘtergere
  8. am citit draga mea coleguta nu ma pot stapini din plins pt cuvintele spuse pt gindirea ta cu toate ca gurile rele nu ne lasa dar ar trebui s aignorm aceste persoane iti pot readuce aminte pt acesr radio papucel eu te am considerat mama lui si pe 7 pacate tatul radioului daca nu erati voi noi modelatori nu existam draga mea dar cu ajutorul tau si a lui pacatosul care ne a- ti indrumai in multe chestii ne ati ajutat cind am avut nevoie a.ti stat in umbra noastra dc sa nu recunosc nu stiu pe cei lalti modelatori dar pe mine mati ajutat ff mult am primit sfaturi de la voi ff bune imi este tare dor de radio papucel de ascultatori si mas bucura ff mult sa renceapa emiterea va pipik dragi mei prieteni

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga mea Florentina, si eu imi doresc sa revin in fata microfonului,tocmai de aceea acum cautam cu 7 pacate cea mai buna varianta... te imbratisez cu dor!

    RăspundețiȘtergere
  10. Bine ai revenit draga mea. Ti-am dus dorul, nu am stiut ce-i cu tine, am fost plecata intr-un mini concediu dar am intrat aici la cutiuta ta cu iluzii unde am aflat de proiectele pentru redeschiderea radioului . Iti doresc mult succes. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-e dor si mie de tine, abia astept sa revin pe radio, promit sa ofer special pentru tine si pentru iubitul tau sot o dedicatie muzicala, pana atunci imbratisari din statiunea Felix.Pe curand!

      Ștergere
  11. Uf, am scris de 3 ori. Se cunoaste ca intru rar. Ti-am dus dorul, nu am stiut ce-i cu tine de nu ai mai aparut. Citind aici am inteles ca ai fost plecata si o sa deschideti radioul cu o noua formula. Iti doresc (va doresc) mult succes , te pupic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricum, marturisesc sincer mi-ai facut o bucurie mare ca m-ai cautat!

      Ștergere
  12. Buna seara d-oamna OLGUTA , cu stima va salut si drag.dar de ce nu mai putem asculta radioul papucel nu va mai vad online, nu cred ca am gresit noi cu ceva , dimpotriva am apreciat f mult acest post de radio , va rog daca se poate sa ne dati un raspuns cu stima si respect Suziyana Alina ... va pupic..cu dor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai pentru ca si noi iubim ascultatorii radioului nostru, ne pregatim sa oferim ceva mai frumos, mai atractiv decat ati avut parte pana acum...iar daca amintesti de greseala, am sa glumesc cu tine si o sa-ti raspund ca da...ati gresit cu fidelitatea voastra... ne-ati ambitionat sa fim mai buni!

      Ștergere
  13. Ti-ai pierdut papucelul ? nu cumva ai ajuns...Cenusareasa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haioasa intrebarea ta..!poate ai dreptate, astept printul sa ma caute...:)))))))

      Ștergere
    2. Eu cred ca a ajuns si printul cu papucul,te-ai "incaltat",asa ca te asteptam pe radio!

      Ștergere
    3. Asa este, descult era doar personajul lui Zaharia Stancu... :)))))....io, ma rasfat in papuci de toate culorile...

      Ștergere
  14. FOARTE FRUMOS REALIZAT ACEST BLOG...DAR ..MINUNATA ESTI TU CARE AI UN SUFLET MARE SI MERITI SA FI FERICITA DRAGA MEA OLGUTA...EU ITI DORESC TIE SI ECHIPEI TALE MULT SUCCES SI MULTE IMPLINIRI..FIE CA VISUL TAU SA SE REALIZEZE AZI..MAINE SI MEREU ...PUPICI SI IMBRATISARI DE LA MINE ..CRED CA STII DE LA CINE ...PE CARAND ..OLGUTA ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Banuiesc dupa ora la care s-a postat mesajul de unde vine, nu pot decat sa-ti multumesc din suflet, draga mea draga,sper ca nu te-am dezamagit,avem o prietenie virtuala, dar nu una abuziva, dimpotriva ne simtim apropiate,gata sa oferim mana una celeilalte la greu... chiar daca ne despart sute sau mii de kilometri...imbratisari dragi!

      Ștergere
    2. Esti o persoana minunata,
      Poti aduce schimbarea lumii tale.
      Ai idealurile, forta necesare pentru asta.
      Poti visa, ai curajul de-a te-ndoi
      Si puterea de a alege.
      Nu te multumi cu putin.
      Nu te compara cu altii.
      Fa ca lumea sa devina mai buna,
      Ascultati mereu inima,
      Ea stie unde e cel mai bine pentru tine.

      Ștergere
  15. Felicitari pentru noul look al cutiutei cu iluzii..Tu..ciufulita sau "scoasa din cutie",pentru mine ramai aceeasi...o prietena minunata ,un om minunat care stie sa ierte,care poate trece mai departe ..si care stie sa se daruie celor dragi! Asptept...sa-ti aud vocea inconfundabila .. ce se confunda totusi cu cea a radiopapucelului..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Mara, tu ma simti atat de bine,tocmai de aceea mereu ai spus exact ceea ce traiam, ma simteam" descoperita "in fata ta...Cuvintele tale mi-au umplut sufletul meu dornic de frumos,de prietenie, de fericire, toti ne dorim sa avem prieteni , dar nu toti prietenii sunt buni, eu ma bucur ca te-am gasit pe net...ai observat mereu cand ceva nu a fost ok, ai stiut sa ma mangai, iar usa mea va fi mereu deschisa spre tine!imbratisari dragi!

      Ștergere
  16. Mi-am propus azi, ca oricat as fi de ocupata sa-mi fac timp sa ma gandesc la tine, stiu ca si tu, macar uneori, te gandesti la mine sau la altcineva, si am vrut sa simti sentimentul acela placut care te cuprinde cand cineva de departe îti spune sincer ca iti doreste tot ce e mai bine pentru tine ! As vrea sa vin ,sa-ti asez iubirea, fericirea si bucuria in palme, tu sa le privesti îndelung si apoi sa te umpli de parfumul si caldura lor, dar nu pot, si de aceea iti doresc sa ai o zi placuta, sa alergi prin viata cu sufletul plin de iubire si nu uita ca: fericirea se intoarce intotdeauna la cel ce o daruieste!'' O zi minunata iti doresc...cu mult drag , Coca .. acelasi suflet calator prin Univers ..!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coca, esti o deosebita si chiar daca ai fost la un alt radio am colaborat foarte bine...multumesc din suflet pentru gandurile tale bune!

      Ștergere