Blog premiat

joi, 11 octombrie 2012

Ferestre spre imaginatie

     Inutil sa spun ca pentru mine  fiecare zi incepe cu muzica....si totusi o repet, am dimineti cand ma trezesc cu o melodie in gand si ma  apuca chiar dorul de fredonat, noroc ca n-am multa lume prin preajma...iar cei care ma stiu, ma iau asa cum sunt, adica la pachet, ma penalizeaza cu un zambet,  si probabil isi spun in gandul lor" n-ar fi mai bine sa nu te "produci"... "ei , si? daca pe mine ma binedispune, de ce nu?
    Cand sunt acasa deschid radioul si ascult Magic FM, un radio care iti rasfata sufletul cu muzica de calitate, aici in Italia, ascult un post agreat de prietena mea -Radio Monte Carlo- "muzica di grande classe"cum spune jingle-ul din  cand in cand...si o sa spuneti , mda..si ce-i cu asta? pai tocmai aici voiam sa ajung, muzica iti deschide ferestre spre imaginatie, poti in compania unei muzici bune sa ai trairi depline, te poate purta pe taramuri de vis, dar poate sa te tina prizonier in templul  iubirii, iti confera un rasfat deosebit. Ascultand o anumita piesa  iti vine in minte perioada cand ai auzit-o pentru prima data, si daca persoana care te-a insotit atunci era  speciala pentru tine....ramai interzisa  pentru cateva momente....asa cum mi s-a intamplat mie cand am auzit piesa  de mai jos....
http://www.youtube.com/watch?v=JmfOzFzYumo&feature=fvst

 

6 comentarii:

  1. Consider ca e o desfatare permisa sufletului...este vibratia iubirii pe intelesul fiecarei inimi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Superba melodia si videoclipul….Ascultand melodia ..pe care inteleg ca ai auzit-o prima data cand erai cu cineva drag..cred ca te dor clipele .. te dor paşii lui care ti -au trecut prin suflet si,aflata departe de el, a început să te doară pata de amintire ..
    Acordurile melodiei par nişte fire de telegraf care se pierd în lună ,acolo unde omul din lună straluceste alături de stelele din sufletului tau
    Inteleg ca el este sufletul pereche asteptat si care a venit spre tine rasadindu-ti in viatza o clipa de sperante si a reusit,se pare, sa imbogateasca enorm cetatea ta de vise. Iubesti si cred ca ai inca multe de daruit si de primit ,o adevarata colectie pe care ai dori ,poate ,sa o prezentati impreuna la marginea timpului. Iti doresc sejur frumos si odihnitor alaturi de draga ta prietena si sa te bucuri in acelasi timp de sentimentele frumoase trezite in inima ta de cel căutat prin zodii,şi-n vis si care te-a făcut să simti pulsul intregului univers al iubirii!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult....esti o prietena draga mie, ma simti de la sute de kilometri....imbratisari dragi!

      Ștergere