Blog premiat

sâmbătă, 3 iulie 2010

Sambata..la Satu Mare sau la Negresti?

O dimineata cu un cer nehotarat la Satu Mare...si unde pui ca stabilisem cu fetele mele  de ieri ca plecam la casa din Negresti sa culegem visine si sa tundem gazonul,doua actiuni  care pe timp de ploaie sunt imposibil de efectuat...asa ca ma uit spre cer si -l implor pe Cel de sus sa alunge norii care ma pun in dificultate.
Unde pui ca am lansat o invitatie la Negresti si vecinei mele Margareta,o doamna singura,o doamna simpatica care adora iesirile,stiu ca-i place linistea din curtea mea si ieri a primit cu mare drag invitatia...
Ups!!! ca sa vezi....deja o raza  timida de soare  si-a facut prezenta,mi-a mangaiat fata prin fereastra langa care stau si scriu...:)
Semn bun! ...sa speram ca va rezista in lupta cu norii,o sa reusesc sa culeg visinele,ba chiar sa le conservez,pentru ca dulceata de visine este preferata mea,tocmai de aceea am in curte 6 visini,6 visini care fac fructe mari si zemoase,i-am adus taman din Ungaria ,de la o prietena,erau asa de mari fructele incat eu am crezut ca sunt cirese,am dat apoi si eu puieti altora care la randul lor s-au minunat de marimea fructelor.
Gata!fie ce-o fi ma pregatesc de duca....va doresc o zi vesela o zi implinitoare,un weekend pe placul vostru!
Edit later:Atasez imagini de anul trecut,ca sa dovedesc ca am ajutoare de nadejde,"fortzoase"lucrul o sa-mi mearga ca pe strune...nu vedeti ce muschi are cea mica? :)))
Iar cand lucrul va fi gata ne asezam la soare...! :) sau la umbra ...dupa preferinta...:)

4 comentarii:

  1. Vă doresc spor la lucru şi distracţie plăcută!
    Frumoase fete ai Tasha!
    Vă îmbrăţişez şi de luni voi intra pe radio Silver, să mai vorbim.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vor fi clipe de neuitat. Aşa sunt toate momentele petrecute alături de familie. Ce-i mai important???

    Vă îmbrăţişez cu mare drag, fete frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  3. Suprbe poze doamna Olga...
    O seară minunată vă doresc!
    Vă pup!

    RăspundețiȘtergere