Blog premiat

luni, 26 iulie 2010

Amintiri si imagini de la nunta din Sibiu....


O noua saptamana...trec zilele fara sa lase urme ,fara sa aduca bucurii semnificative,poate singura bucurie care m-a marcat a fost ploaia de ieri,imi place ploaia!ma bucur cand ploua,culmea e ca zilele de ploaie nu sunt deprimante pentru mine ,dimpotriva parca imi spala si sufletul,ma simt mai curata ...imi place cum miroase ploaia,ah! mai ales  cand sunt teii in floare,te innebuneste aerul acela plin de miresme!Alaltaieri a fost o furtuna,a plouat cu descarcari electrice,s-a eliberat parca si natura  de tot raul care o apasa ,imi plac ploile de vara,cele de toamna bacoviana parca mai putin,ele tin  mult si uneori iti vine parca sa-l rogi pe Cel de sus sa opreasca  robinetele...
Ei,asa ne-am rugat si sambata trecuta la Sibiu,de ziua nuntii sa fie frumos...si a fost o zi minunata,o zi cu soare cu grade cam ridicate ce-i drept..dar,tot mai bine decat sa fi fost ploaie...desi na! se spune ca atunci cand ploua in ziua nuntii mirii vor avea belsug in casa,D-zeu insa o sa-i iubeasca si o sa le dea prin bunatatea Lui,raspalata pentru iubirea ce si-o port unul altuia...lucru pe care noi nuntasii l-am dorit din plin celor doi miri...acest lucru s-a intamplat la intrarea in restaurant cand in ritmul placut,lent al unei muzici clasice interpretate de doua profesioniste,ne-am simtit ca la o nunta la palatul regal,emotionant momentul... apoi,ne-am cautat mesele la care am fost repartizati fiecare...eu am stat la masa 11 cu neamurile de la Timisoara si cu nasa mea de botez nasa Larisa,care maine poimaine implineste 90 de ani,dansa fiind si bunica mirelui,s-a bucurat ca poate participa la un moment atat de important din viata nepotului ei,m-am bucurat mult si eu ca am putut-o revedea.Nasa a fost si a ramas o persoana speciala in viata mea...ma leaga multe amintiri frumoase vis-a-vis de ea,timpul petrecut in preajma ei,l-am consumat depananad amintiri,amintiri din copilaria mea....unele m-au emotionat pana la lacrimi.
Dar sa dau drumul pozelor,am tot asteptat sa primesc pe YM de la un var de-al mirelui poze mai ca lumea,din cate am inteles el este pasionat de fotografie,dar se pare ca nu ne-am sincronizat online si acest lucru nu s-a intamplat inca,le voi atasa pe parcurs...pana atunci incerc sa va multumesc cu ale mele,care sunt facute cu celularul...
Tinerii din imagine sunt viitori miri,voi participa la nunta lor in 28 august,daca toate vor fi bune si frumoase,nunta lor insa va fi chiar pe malul Dunarii...atunci o sa revad locurile natale,abia astept!:)Fotograful amator de care va spuneam cu frumoasa lui consoarta...sper sa-mi parvina fotografiile lui cat mai repede.Nasa Larisa...are o freza indrazneata nu-i asa?...mie imi place!in
 pofida varstei e moderna!Ei si acum o pereche frumoasa Adi si Rely...ah! cata bataie am primit eu in copilarie de la Ady,i-am spus la nunta ca ar trebui sa-mi iau revansa...:))
El mi-a spus ca eram tare plangacioasa in copilarie si ca il amuzau smircaielile mele...el fiind mai mare cu 4 ani decat mine,evident ca stapanea toate conflictele iar eu ma alegeam cu plansul....eu il param mamei si nasei mele iar el imi mai tragea cateva plame peste cap dupa aceea, asa ca pe viitor sa ma invat minte sa nu mai parasc.Ei,Ady,uite acum m-am racorit ca te-am parat cititorilor mei....:)) ti-am facut-o!!! hehehe!!!!Codruta ,fata lui Ady si a Relutei cu frumoasa ei fetita,Mara,era ca o papusa Barbie,un par carliontat blond care ii dadea un farmec aparte.Marcela,mama mirelui a toastat un pahar de vin cu nuntasii,s-a oprit si la masa noastra...rochia Marcelei a fost deosebita,era in stilul anilor 60,o prindea foarte bine!Si uite ca a inceput valsul mirilor.....Apoi incet au venit si nasii...si nuntasii...Am avut si o solista de muzica populara din partea locului...Ei ,dar cei care nu ne-au lasat sa stam pe scaune au fost cei de la formatia Richy Rich,grozavi baietii,am vorbit cu ei si am stabilit ca atunci cand voi face nunta  fetelor mele sa-i chem si eu sa ne cante,merita!Au meritat toti banii!N-am stat o clipa pe scaun...am fost pe ringul de dans tot timpul.Trupa canta cover-uri internationale care au mare cautare la public.Drept pentru care sala i-a rasplatit cu sute de aplauze,eu ii stiam de la emisiunea Niculinei Stoican,de la Kanal D,emisiunea:"Te vreau langa mine",m-am bucurat sa-i revad la nunta.O trupa care promite mult,cu priza la public.
Ei,si cam atat pentru azi,nu ma desprind insa de voi fara a va dori un inceput de saptamana cat mai spornic si implinitor  si nu inainte de a posta citatul saptamanii:
"Viata cu adevarat traita este in trecut sau in viitor – prezentul este un interludiu..un straniu interludiu in care recurgem la trecut sau viitor ca sa ne slujeasca drept marturie ca traim"
 – Eugene O’Neill

16 comentarii:

  1. Buna ziua Olga!
    N-am intrat de mult timp pe blogul tau.
    Imi place foarte mult cum scrii.
    Felicitari pentru tot ce faci!
    Promit sa te citesc mereu!
    Te pup,sa ai o zi buna in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o mireasa ca o mireasma din Rai!
    Frumusetea promite fericire.Bine-i mirelui!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vyky draga te mai astept si altadata cu mare,mare drag!:)
    Te pup si eu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos ai petrecut și amintirile...mulțumim de pozele cu "oameni faini"
    Te pup și o săptămână pe placul tău!

    RăspundețiȘtergere
  5. Doctore,dar nici mirele nu-i mai prejos,ciudat cum toti spun :"hai sa vedem mireasa!"nu hai sa vedem mirii,oare de ce?

    RăspundețiȘtergere
  6. Uuuuuu, ce frumos!!!!! totul pare ca un basm. Ma bucur ca v-ati simtit bine. Eu am o nunta la care trb sa merg abia in octombrie:D pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumoase poze...
    amintiri şi iar amintiri cu aceste rămânem...
    Să aveţi o săptămână frumoasă!
    Vă pup domana Olga!

    RăspundețiȘtergere
  8. La ce telefon aveţi nu vă mai trebuie aparat foto...

    RăspundețiȘtergere
  9. Mariana,asa este !sunt oameni faini si la propriu si la figurat!

    RăspundețiȘtergere
  10. Fluer du May,
    Sa te simti bine...si sa ne chemi si pe noi la nunta ta!:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Asa este, draga Elena,ramanem cu amintirile...:)cu cele frumoase ca pe cele urate le dam uitarii.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cataline,am un aparat foto nou....urmatoarele poze vor fi cu el facute.Hai sa ma laud!:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Se vede ca te-ai distrat, iti sta bine intre prieteni. Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt foarte frumoase pozele si nasica care prin felul dumneaiei arata a fi o inima tanara .Sanatate si liniste!

    RăspundețiȘtergere
  15. f frumos:)
    imi place rochia miresei....

    RăspundețiȘtergere