Blog premiat

vineri, 18 septembrie 2009

Ceaţa...




Ceata la Satu Mare...
Ceata a fost si in sufletul meu,dar incet ea se pare ca se imprastie...va aparea soarele,am nevoie de caldura lui,de razele lui, ca sa-mi mangaie obrajii.
Ma gandeam ce culoare are azi sufletul meu...cred ca gri perlat...asa,tocmai am notat
asta in comentariul unui blog,blogul unei prietene interesate de blogul meu,iar daca va apare soarele,gri cu oranj vor da o combinatie bizara....care s-ar putea sa-mi placa...
Stau in fata monitorului si sorb din ceasca de cafea,ma gandesc ca in curand voi zbura departe si gandul acesta ma face fericita.Ieri in drum spre Negresti a sunat Camelia din Italia (are probleme cu calculatorul de doua zile)sa-mi spuna ca-i este dor de mine si ma iubeste,abia astepta revederea...acest lucru mi-a dat o stare de mare bine...e asa placut sa stii ca cineva are nevoie de tine,ca te doreste in preajma sa...telefonul a venit ca un balsam pentru sufletul meu,cum stie femeia asta cand am eu nevoie de asa ceva?...ei,uite de asta o iubesc si eu foarte tare...!
Mi-am promis ca n-o sa ma mai gandesc la lucruri care ma nefericesc,o sa incerc sa fiu mai paminteana,mai pragmatica,o sa ma scutur odata bine de toate gandurile care m-au asediat in ultimele zile ...sper sa reusesc!
Am inceput sa citesc cartea Ilenei Vulpescu"Pe apa sambetei" sant convinsa ca la sfarsitul cartii voi avea sufletul plin de pace,ideea care razbate din carte este ca fictiunea porneste de la realitate ,dar, cu siguranta viata o depaseste,oamenii se confrunta mereu cu problemele existentiale...important este sa nu se lase invinsi.
Ascult Akcent"Dragoste de inchiriat"...hm!!!stiti la ce ma gandeam?ar fi oare bine sa putem inchiria iubirea?...cum ar fi? ai lasa pe cineva citeva zile,citeva luni, sa-ti tulbure sufletul,l-ai rasfata,i-ai oferi conditii de 5 stele,daaaaa!!!...dar care ar fi pretul? aici e problema!Mult prea mare...in citeva zile ai falimenta!...sau i-ai lasa saraci lipiti pamintului pe cei interesati...care nu s-ar satura de rasfat,pentru ca toti suntem avizi dupa iubire...cine poate sa renunte la fericire?
Dar, dragostea nu se poate inchiria,nu se poate cumpara,ea este sau nu este!
Voi cei care o intalniti,bucurati-va de ea...!!!
E minunata chiar daca uneori doare..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu