Blog premiat

miercuri, 19 august 2020

Fii barbat!

     Fiecare persoana a avut parte in viata de intamplari care care cumva nu au coincis cu scenariul pe care ni l-am facut in minte legat de o anume tipologie  de barbat sau ma rog, de  femeie. 
     Pana aici toate bune si frumoase, dar, cand dam nas in nas cu realitatea  realizam ca lumea nu se invarte in jurul nostru, nu suntem  noi cei care putem  stabili reguli, doar pareri, care de la caz la caz pot fi acceptate sau nu.
     Dragi barbati, atunci cand  doriti sa intrati intr-o relatie obligatoriu e sa aveti o  relatie buna cu voi insiva, apoi mare grija cu interactiunea cu femeia cu care doresti sa fii....sa fii barbat nu doar cand castigi ci si cand pierzi.
  Daca femeia si-a pierdut interesul fata de tine, nu insista, vezi de viata ta mai departe,  nu s-a terminat "samanta" femeilor, nu poti continua din mila o relatie, fiti demni si stati drept!
    Foarte adevarat faptul ca suntem cu totii produsul mediului in care traim,  nu lasati ambitiile penibile sa va ghideze viata, un barbat nu este mai adevarat daca are la activ mai multe femei...ci dimpotriva adevarat este cel care stie sa faca fericita  femeia iubita....sigur asta nu te opreste sa ai alegeri bizare daca asta consideri ca te implineste, dar in acest caz asuma-ti responsabilitatea.
   Fii barbat adevarat!


Edit later: Femeile nu vor sa fie legate la maini intr-o relatie ci vor sa fie legate la suflet, sufletul nu cunoaste incepuri stabilite, vor simtire,  nu obligatie!
Dragi femei, fiti libere, nu ieftine! onorati-va corpul si pretuiti-l!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu