Blog premiat

RadioTasha

sâmbătă, 21 iulie 2018

"Spiritele mai spalate pe dinti se simt"

 
     Nu stiu daca  Colgate Max White Expert  White Coool Mint, o fi secretul stiu insa ca asa mi s-a spus in urma cu ceva timp...si culmea ce sa vezi? eu chiar am crezut in efectul pastei, credeam ca de la ea mi se trage afirmatia  cu spiritul...lol! dar  dezamagire..trebuie de azi incolo sa-mi spal spiritul cu o alta pasta, poate imi recomanda cineva...vreau sa fiu din nou ravisanta si stralucitoare....ideala pentru o conversatie dusa cu o persoana periculos de inteligenta!
   Mintea mea, alerta si pe faza, s-a oprit in loc la un moment dat...a suferit un scurt circuit....cum e cand simti ca arunci o persoana in abisul gandurilor negre? ....derutant...! dialogul cu anumite persoane sunt mana cereasca, te hranesc sufleteste, ti se intipareste in minte, in inima, cuvant cu cuvant, litera cu litera...am inteles insa mai apoi ca anumite persoane  sunt  doar pentru ei si atat..gusta"frumosul din frumos " ( vorba celui in cauza...) apoi il vinde pe nimic...sunt insa momente in viata cand cineva iti da o palma si cazi...pur si simplu, palmele mele au fost mangaieri mon cher, ...ale tale  au lasat urme....greu, stresant, dureros...
    Tadadaaaammm!!! s-a dus puzzle-ul...s-a rupt in bucati! simt si parca nu mai simt...o fi bine o fi rau! habar n-am! dar poate e mai bine asa, toate in viata se intampla cum vrea Stapanul Lumii...unii iti dau delete pentru ca nu au niciun plan cu tine...iar altii te pastreaza pentru o vreme...si tu, suflete,  trebuie sa  pricepi  acest lucru...!!! offf!!ce bine ar fi insa  daca am putea pune si  sufletului ceva drivere, sa zboare spre senin, spre curcubeu... sau sa se adune in iarba matasoasa si  ploaia sa-i spele tot, tot raul acolo unde a oferit iubire...!!!
   Elibereaza-te  suflete...! bucura-te de singuratate, ea nu te-a ranit niciodata!


Sursa imagine: net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu