Blog premiat

RadioTasha

vineri, 20 iulie 2018

Imuna la nostalgii

   
      Am inceput sa ma impac cu singuratatea,  ba mai mult sa fac un pact cu ea, sa recunosc ca e o companie placuta, la urma urmei timpul cu mine e ceva de bucurat nu de consumat, si apoi de ce m-as risipi cu persoane care ajung mai devreme sau mai tarziu sa ma dezamageasca? Pendulez intre bucurie si tristete dar macar nu dau vina pe nimeni atunci cand ma simt trista...starile cumva mi le asum, bucuriile sunt un adevarat privilegiu, pentru ca sunt clipe, momente la care poate nu visam sa ajung sa le traiesc, tristetea ...off! mai cocheteaza cu mine atunci cand imi amintesc de cei plecati prematur de langa mine, pentru visele neimplinite pentru faptul ca se scurge atat de rapid clepsidra timpului si devenim arhiva...
      Mi-am promis sa nu las  pe nimeni sa se joace cu emotiile mele, asa macar  nu am parte de evaziuni spontane din partea unora care nu stiu ce vor de la viata lor si incearca cumva sa o incurce si pe a mea...una peste alta am devenit imuna la nostalgii, admit ca unii pot avea puncte de vedere diferite de ale mele si nu mai fac atacuri de furie, nu intru in conflicte puerile si stupide cu nimeni, asta de dragul de a-mi pastra linistea interioara...astfel nimeni nu e obligat sa-mi dea explicatii si pe de alta parte nici eu nu datorez asta nimanui! unele ar fi probabil prea abrazive si nu merita irosit timpul...asta nu inseamna insa ca nu am si eu parte de dezamagiri...oooohohooo....!!! si inca cate...dar mama mi-a spus inca  de cand eram mica ceva - sufletele nobile iarta.. si cum eu am fost un copil ascultator, pastrez tiparul asta si azi! Se pare ca oameni de stiinta au demonstrat ca bunatatea are beneficii asupra creierului, creste durata vietii si -i face pe oameni mai fericiti..carevasazica cale libera endorfinelor! ma plec cu gratitudine celor care rezoneaza la bunatatea mea si ignor total celor care au porniri rautacioarse, e cea mai buna alegere!
    Doresc in final sa fiti toti loviti de o avalansa de trairi autentice, ganduri cu valente pozitive care au efectul bulgarelui de zapada, care odata pravalit la vale  sa ia amploare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu