Blog premiat

vineri, 20 iulie 2018

Imuna la nostalgii

   
      Am inceput sa ma impac cu singuratatea,  ba mai mult sa fac un pact cu ea, sa recunosc ca e o companie placuta, la urma urmei timpul cu mine e ceva de bucurat nu de consumat, si apoi de ce m-as risipi cu persoane care ajung mai devreme sau mai tarziu sa ma dezamageasca? Pendulez intre bucurie si tristete dar macar nu dau vina pe nimeni atunci cand ma simt trista...starile cumva mi le asum, bucuriile sunt un adevarat privilegiu, pentru ca sunt clipe, momente la care poate nu visam sa ajung sa le traiesc, tristetea ...off! mai cocheteaza cu mine atunci cand imi amintesc de cei plecati prematur de langa mine, pentru visele neimplinite pentru faptul ca se scurge atat de rapid clepsidra timpului si devenim arhiva...
      Mi-am promis sa nu las  pe nimeni sa se joace cu emotiile mele, asa macar  nu am parte de evaziuni spontane din partea unora care nu stiu ce vor de la viata lor si incearca cumva sa o incurce si pe a mea...una peste alta am devenit imuna la nostalgii, admit ca unii pot avea puncte de vedere diferite de ale mele si nu mai fac atacuri de furie, nu intru in conflicte puerile si stupide cu nimeni, asta de dragul de a-mi pastra linistea interioara...astfel nimeni nu e obligat sa-mi dea explicatii si pe de alta parte nici eu nu datorez asta nimanui! unele ar fi probabil prea abrazive si nu merita irosit timpul...asta nu inseamna insa ca nu am si eu parte de dezamagiri...oooohohooo....!!! si inca cate...dar mama mi-a spus inca  de cand eram mica ceva - sufletele nobile iarta.. si cum eu am fost un copil ascultator, pastrez tiparul asta si azi! Se pare ca oameni de stiinta au demonstrat ca bunatatea are beneficii asupra creierului, creste durata vietii si -i face pe oameni mai fericiti..carevasazica cale libera endorfinelor! ma plec cu gratitudine celor care rezoneaza la bunatatea mea si ignor total celor care au porniri rautacioarse, e cea mai buna alegere!
    Doresc in final sa fiti toti loviti de o avalansa de trairi autentice, ganduri cu valente pozitive care au efectul bulgarelui de zapada, care odata pravalit la vale  sa ia amploare!

2 comentarii:

  1. Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
    (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
    (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
    (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
    (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
    (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
    (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
    (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
    (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
    (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
    (10) Aveți nevoie de un loc de muncă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
    1) vrăji vrăji
    2) Vrăjile pierdute de dragoste
    3) Vrăjile de divorț
    4) Vrăjile căsătoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vrăji de rupere
    7) Înlăturați un iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
    9) doresc să-ți satisfacă iubitul
    Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere