Blog premiat

RadioTasha

marți, 24 iulie 2018

Cu tine in suflet

   Ieri mi s-a confirmat ideea ca exista oameni - iubire...oameni cu mir in suflet, oameni care stiu ca imbunatateasca vietile celor cu care intra in contact, oameni de care nu te mai saturi, ai vrea sa-i ai alaturi zi de zi..pentru ca ei aduc liniste, armonie, pace interioara si simti ca te recladesc atunci cand parca totul se naruie...Tare iti multumesc Doamne ca mi-i scoti in cale!
    Sunt profunzi, iar eu ma simt ca un scafandru care cauta in adancuri comorile sufletesti, le descopar si ma minunez cum poti gasi intr-un om atata bogatie? ieri am gasit cheia acelei usi secrete care m-a dus spre el..iar banalitatea unei zile s-a transformat intr-un copac cu vise..culeg roadele copacului si nu ma satur...le simt parfumul imbietor, devin captiva cu voie...
    Ieri  mi-au fost daruite campii de dragoste si flori...un drum spre o iubire absoluta, un drum nebatatorit, pe care parca nu ma induram sa calc, sa nu-i stric frumusetea cu pasii mei...Doamne!!!ce usor le vine unora sa te duca in zona de comfort, simplu, cu gratie si multa , multa inteligenta! cuvintele tale dragule, au miros de inceputuri frumoase, stii sa lasi iubirea sa respire, sa inspire ...sa traiasca frumos intr-o sfintenie pura! Iti multumesc pentru tot !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu