Blog premiat

miercuri, 16 martie 2016

Bucuria mea este si bucuria ta

 

    Cineva azi m-a intrebat:- ce faci nebuna mica? si tocmai i-am raspuns ca spune bine cand ma numeste asa pentru ca zilnic nebunia mea consta in incercarea de a  alege bucuria  si a indeparta tristetea...nu e greu... dar nici usor!
    Nu ma prind scenariile victimizarii(desi.. nah! poate ca mai cad  si victima din cand in cand cu sau voia mea...) cand vin fara voia mea sunt  cam alea pe care mi le"vand" unii incercand sa-mi ingreuneze ziua cumva...dar, nu cumpar tristeti, ca ele vin peste tine si singure de ce as pune  eu "botu' " la scenariile cuiva?
    Sa-mi "confectionez" tristeti e nevoie de judecare...ori eu n-am timp de asa ceva...bucuria in schimb exista pur si simplu...bucuria ca sunt ! bucuria ca fac ce-mi  implineste sufletul, tin cu dintii de visele mele, nu le las si incerc pe cat reusesc sa le aduc la faza de implinire...
    Energia expandeaza  cand ma gandesc ca ma asteapta calatorii frumoase in acest an...ca o sa vad din nou locuri frumoase si asta pur si simplu ma face fericita! dar ma gandesc asa -  oare de ce e asa putin bucurie in randul lumii?  vad prea putini oameni fericiti, sau poate ei vor sa-mi arate numai pustiul din sufletul lor? tin ferita de ochii lumii bucuria?.... sa nu le-o fure cineva?
     Copilul din interiorul meu stie sa traiasca viata pur si simplu, fara sa o complice in reflectii ce pun in balanta nevoile mele si asteptarile celorlati, nu vreau sa-mi incorsetez sufletul, vreau sa-l las liber, mai cred ca si Lui asa ii place sa ne vada ca inflorim nu doar ca existam in aceasta viata!
      Bucuria mea vreau sa fie si bucuria celor dragi mie, asa cum si eu ma bucur de bucuria lor, vreau sa-si exprime voiciunea sufletului, sa priveasca mai mult in  interiorul lor- acolo e bucuria si cu determinare si implicare  vor ajunge la fericire .
     Ingerii bucuriei  sa va fie  mereu aproape!

Un comentariu:

  1. Sa te inconjori de oameni frumosi...Cat despre mine... mi-e dor... si sper sa ne revedem curand, cu bine.

    RăspundețiȘtergere