Blog premiat

joi, 6 august 2015

"Pomisorul" din sufletul meu

  
     Au trecut cateva zile de cand am sosit in Franta, ce pot sa spun e ca in scurt timp "pomisorul" din sufletul meu a rodit fructe dulci, aromate si gustoase si asta se datoreaza gazdelor  mele de aici - Carmen si Costy...dar, cireasa de pe tort este nepotica lor Kyleen, o fasneata de fetita de numai 4 anisori care are energie si exuberanta cat pentru zece, n-ai cum sa fi trista langa o astfel de copila, e argint viu nu sta o clipa locului si indirect te mobilizeaza si pe tine...e fantastica! o ador!
     Orasul Nantes e numit si orasul parcurilor, are cele mai multe si mai frumoase din Franta, in 2013 a primit titlul de Capitala verde a Europei, acest titlu aduce cu sine si o mare responsabilitate..titlul acesta acordandu-se  oraselor de avangarda din punct de vedere a modului de viata, un oras modern cu cele mai bune practici de viata, exista din cate am aflat si o seama de proiecte in lupta impotriva schimbarilor climatice globale...carevasazica e o reala placere sa pot sa ma plimb intr-un asemenea oras.
     In zilele ce vor urma voi vizita si Castelul Ducilor de Bretania....stabilit chiar in inima orasului Nantes, una din cele mai vechi cladiri din acest asezamant, promit sa revin cu imagini in urma vizitei, pana atunci imbratisari si ganduri bune din locul frumos in care ma aflu!

   Las zambetul lui Kyleen sa va deschida sufletul spre bine si frumos, al meu este deja plin de lumina.

8 comentarii:

  1. Bravoo,ma bucur pentru tine,va pup si va imbratisz pe toti cu caldura....iar pentru cea mica mii de pupici...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pupicei si din partea noastra draga noastra Mara! bizou cum spune Kyleen pentru tine...

      Ștergere
  2. Multumesc mult draga Rodica, te pup si te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, am citit blogul si ce pot sa spun? Suntem prea simpli ca sa nu oferim TOTUL adevaratilor prieteni, suntem prea adevarati ca ne mintim, suntem noi: Carmen si Costy, doua fiinte care se completeaza, inteleg si realizeaza ca, in viata asta atat de scurta suntem doar simpli TRECATORI! Si tare sunt mandru si satisfacut ca te afli la noi, si asta nu pentru putin timp, te-asigur si in acelasi timp ma simt PRIVILEGIAT ca te-am cunoscut! a defini o persoana ca prieten, prietena, este extrem de greu dar noi, cu mana pe suflet, putem afirma ca am gasit O PRIETENA ADEVARATA! TE IUBIM!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prietenia care ne leaga este bazata pe respect si admiratie reciproca...eu ma bucur ca am ajuns sa ma bucur de ospitalitatea voastra si sper sa fie tot ce am cladit pana acum impreuna de lunga durata...va imbratisez si va multumesc din suflet!

      Ștergere
  4. Cat de frumos va aratati prietenia,increderea si bucuria de-a fi impreuna . Ma bucur pentru voi , va invidiez pentru zambetul de curcubeu al micutei Kyleen

    RăspundețiȘtergere