Blog premiat

duminică, 30 iunie 2013

Singura cuc...

           
 
       Dimineata de duminica, cu soare dar eu singura cuc acasa...nu-mi place deloc! diminetile de duminica sunt frumoase cu cei dragi alaturi, sa poti savura cafeaua de dimineata, sa-i simti  gustul dulce-amarui, sa te bucuri ca poti intampina cum se cuvine ziua de  duminica.
       Am gatit ieri, azi  singura placere ar fi  in acel"farniente", dar nu ma regasesc in  starea de trandavie, ca deh!! nu asa sunt invatata eu, musai sa fac ceva...si tocmai de aceea am gasit solutia!  hop... pe blog!
       Dar, cum e sa te asezi la masa de scris si sa nu-ti treaca nimic destept prin cap?
       Incerc sa croiesc un nou drum in lumea internetului, crosetez idei, unele ajung sa fie valide (in mintea mea deocamdata...) insa  planurile astea  sunt pe un teren nesigur, pe nisipuri miscatoare cu alte cuvinte, insa mi-am zis: Olga!!! cu ajutorul Lui le vei duce la indeplinire toate! :)
      De ce  cred in acest lucru? pentru ca e mai avantajos pentru fiecare din noi sa plantam propria gradina decat sa asteptam flori din partea cuiva, undeva, candva...pai numai gandul ca nu sosesc te ucide!!!!!
      Sper asadar sa pot sa culeg buchetul de flori, din gradina mea, sa-mi bucur sufletul, sa-l rasfat, pentru ca merita! e atat de rabdator, atat de cuminte incat uneori parca as vrea sa fie mai neastamparat!
      O dimineata cu miros de soare, cu aroma de cafea buna si cu miriade  ganduri razlete, o parte ma chinuie, o parte ma indeamna la o "ieseala",neahhhhh!... parca, parca ideea din urma cocheteaza, rezoneaza cu sufletul meu, asadar, la drum, ca prea miroase a clipe presate in foaie de jurnal!!!!
      Duminica implinitoare!

8 comentarii:

  1. Fara frica! singur e doar cel care nu stie de D-zeu!Asadar nu te intrista din pricina singuratatii pe care o ai de indurat ..Omul poate trai fara orice si fara oricine, numai nu fara Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect!! El este cu noi mereu, nu ma indoiesc de asta!

      Ștergere
  2. Cateodata a fi singur este un lucru foarte placut....poti avea mult mai multa grija de tine si te poti pune in sfarsit si pe tine pe primul loc. Multa bafta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord! dar ce faci cand urla altruismul din tine???????

      Ștergere
  3. Toti avem clipele noastre de singuratate...uneori nevoie de singuratate.....la noi a fost o ploaie rece care mi-a intrat in suflet,m-a indispus...dar...toate trec...Curcubeul sufletelor noastre va sterge ploaia ...Te imbratisez cu drag...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa dea D-zeu asa sa fie, curcubeu peste sufletele noastre! pup si imbratisez si eu! o saptamana implinitoare sa ai!

      Ștergere
  4. Ma regasesc in tot ce spui, iata am citit articolul tau si am simtit ca nu sunt singura. Esti inconjurata de toti ce te citesc si ocrotita de sotul tau si D-zeu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca mi-ai fost alaturi pret de cateva minute, te mai astept cu draga inima si alta data! o saptamana implnitoare sa ai!

      Ștergere