Blog premiat

joi, 23 mai 2013

Ceata...

 
      Sunt matinala in aceasta dimineata, ascult muzica Radioului Tasha, si pentru ca ea ma inspira, (muzica este  eliberatoare, imi descatuseaza sufletul),  ma gandeam ca ar fi bine sa ma eliberez si de gandurile care  ma incearca acum.
   Ma uit pe geam ...la Satu Mare e o ceata ca poti s-o tai cu cutitul, culmea stiti care este ???ca si in mintea mea cam tot asa e...Dar dupa ceata de regula apare si soarele...il astept! :)
    Avem tendinta uneori de a ne renegam fostele iubiri, ca si cum ele nu ar fi existat, ne prefacem si ma intreb , ce castigam? NIMIC! Eventual pierdem...pentru ca daca stai sa socoti ca acel OM  a avut un impact in viata ta, a fost omul de care te-ai indragostit, chiar daca  a fost o luna, un semestru, un an, a fost la acel moment poate persoana cea mai importanta din viata ta....
    Cineva spunea ca suntem suma persoanelor care au trecut prin viata noastra, fiecare din ele au lasat sau au luat ceva, chiar daca dupa, noi le-am numit bune sau rele, potrivit   amintirii pe care au lasat-o in inima noastra,ne-am "hranit" cu ele...daca unii ne-au taiat "pofta de pereche"...poate era si vina noastra, n-ar trebui sa-i judecam prea tare...altii ne-au parasit cand ne-a fost lumea mai draga, dar au luat bucati din noi, bucati din sufletele noastre...nimic nu tine o vesnicie...toate au un inceput si un sfarsit...parasim si suntem parasiti, dar nimic nu este intamplator in viata noastra! Traim intre inceputuri si sfarsituri...asa e viata!...amintirile mele insa vor fi punte de lansare pentru vise, ma vor ajuta sa pot merge mai departe, pentru ca fara vise, sperante, ar fi dezastru in sufletul meu.
     Una peste alta, pot spune ca desi unele m-au tavalit in noroi, altele m-au ridicat la stele, deci...mi-au folosit , sunt parte din  viata mea! Celor care au avut  NOROCUL  sau deh!!!...NENOROCUL(depinde cum il privesc in acest moment)sa-mi fie alaturi... le doresc multa sanatate, impliniri pe toate planurile , si asa cum imi place mie sa mai spun IUBIRE SI RASFAT!
     Cineva candva mi-a trimis imaginea de mai sus, acum ii spun  multumesc si vreau sa stie ca  niciodata acel cineva  nu poate fi uitat pentru  altcineva , fiecare are locul lui, acolo undeva...vorba celor de la  Directia5  - AI UN LOC chiar daca inevitabil se va intampla acest lucru,  va exista altcineva in viata mea...viata isi urmeaza cursul sau!!!
 

 Edit later:
 Pe blogul lui Cabral s-a pus o intrebare(isteata)gen concurs, cu premiu, care suna asa:

Un concurs simpatic cu o tema tembela*: Cum sa-ti parasesti iubitul cat mai soft?
Mi-a placut raspunsul lui:

Iulian Florea
publicat @23:38 22 May 2013
– Iar acum, iubitule, am sa te rog sa ma asculti cu mare atentie si sa nu spui nimic pana nu am sa rostesc cuvantul “stop”.
– ?!
– Stii cum definesc eu iubirea absoluta? Iubirea absoluta e atunci cand mai bine dispari din viata celuilalt, decat sa-l faci sa sufere.
– ?!
– Daca-ti voi fi alaturi si de acum inainte, tu poate zici ca nu, dar eu stiu sigur ca ti-as face rau. Eu voi disparea. “Stop!”
– …
Nostim, nu-i asa? ei bine la mine a sunat altfel "fiecare la casutele noastre!" ;) e prea dur spus STOP!
 
  

10 comentarii:

  1. Nu exista despartiri usoare si, de cele mai multe ori, suferinta este mai mare decat se astepta oricare dintre noi. Dupa ce are loc ruptura, incercam sa ne ocupam timpul cu orice altceva, doar sa nu ne mai gandim la ce a fost si fara sa ne dam seama, cei mai multi dintre noi facem niste lucruri cliseice.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ludmila Bolboceanu-Grama23 mai 2013 la 10:23

    In ceata ta, vezi mai multe, mai frumoase, pentru ca le vezi cu sufletul, zambetul. Buna dimineata, Olguta draga. Nici nu observi, cat de fericita e marea ca esti cu ea..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, era linistita atunci, si ATUNCI era si sufletul meu pe masura...

      Ștergere
  3. Ludmila Bolboceanu-Grama23 mai 2013 la 10:37

    Era linistita pentru ca astepta sa-i spui din ale tale trairi, emotii. Dorea sa fie alaturi. Linistise valurile, te insotea...Cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  4. DA ORICE DESPARTIRE ESTE GREA ...DAR NU IMPOSIBILA ...ATATA TIMP CAT NU MAI SUNTEM PE ACEEASI LUNGIME DE UNDA ACEL CUPLU..PARTENERIAT NU MAI MERGE ..VIATA MERGE INAINTE CU BUNE CU RELE ASTA E ...DIN TOATE RELATII,EXPERIENTE,INTAMPLARI TREBUIE SA PASTRAM DOAR CE A FOST BUN SI BINE ;PENTRU CELELALTE LUCRURI NEPLACUTE TREBUIE SA NE SCUTURAM PRECUM CALUL IN CAPASTRU PENTRU A ALUNGA CEATA SI SA INCERCAM UN NOU INCEPUT.NE-AU DOBORAT GREUTATILE ,LUCRURILE URATE SI NEPLACUTE TREBUIE SA URMAM EXEMPLUL PASARII PHOENIX .VIATA ESTE DOAR UN FLASH ,EFEMERA DREPT PENTRU CARE TREBUIE TRAITA SI PRETUITA FIECARE SECUNDA ,MINUT ,ORA,ZI ,AN .SA NU UITAM NICIODATA SA MULTUMIM DOMNULUI CA NE PERMITE SA FIM SIMPLI TRECATORI PE ACEST PAMANT ...CARMEN DIN FRANTA ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suntem trecatori, asa e....realizam prea tarziu asta...din pacate!

      Ștergere
  5. Cand putea sa vorbeasca...a ramas fara cuvinte. Ironic...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da...m-a amuzat dialogul, de aceea i-am dat copy paste.
      Te imbratisez Bianca!

      Ștergere
  6. Ce sa spun? Sfaturile celor din jur...????doar cei doi...pot rezolva daca este ceva de rezolvat..Cand exista iubire..exista..chiar daca este imposibila...cand nu mai e iubire....fugi...nu te amagi...Intr-o casatorie ....faci uneori compromisuri...pentru copii,pentru ce ai agonisit impreuna ,intr-o relatie...nu merita sa suferi...dar nici sa faci pe altul sa sufere....Tu fa ce simti,draga mea...

    RăspundețiȘtergere
  7. Mara, tocmai s-a intamplat ce trebuia sa se intample, fiecare pe drumul sau!Toti ne laudam cu inceputuri fabuloase,dar nu pomenim de relatii scurte...))))))) uite ca eu sunt curajoasa si pot sa recunosc ca m-am imbatat cu apa rece!;)
    Inceputurile au frumusetea lor, dar se rupe vraja cand lipsesc acele "picanterii"(daca pot sa le numesc asa) din relatie care fac sa existe acea atractie intre cei doi.

    RăspundețiȘtergere