Blog premiat

sâmbătă, 25 mai 2013

Dupa ploaie vine soare....

             
  Cam asa  spune proverbul si asa se intampla de obicei...pe langa necazuri viata iti ofera si clipe magice, de-a dreptul iti invadeaza sufletul si simti ca nimeni si nimic nu mai poate rupe magia!
     Momentele dureroase din viata noastra apar poate cu un scop, viata te incearca , iti plange sufletul si simti ca te afli intr-un vis urat din care nu mai poti iesi...hmmm!! dar ce s-ar intampla sa fie  frumos mereu?n-am simti ca traim si nu am aprecia cum trebuie frumosul din noi, din semenii nostri!
     Uneori simti ca nu mai poti, ca e prea mult ce atarna pe spatele tau...capul sus! vin si zile bune, azi plangem, maine zambim sau invers, important este sa nu ne pierdem speranta niciodata!...viitorul este imprevizibil, nu stim ce  ne  poate aduce ziua de maine!
     Multumesc Lui ca nu ma lasa doborita de niciun hop, ma tine pe brate, nu ma lasa impietrita in suparare,  imi aduce mereu zambetul pe fata si-mi pastreaza sufletul curat, frumos si vesel! :)
     

2 comentarii:

  1. Sa ridici capul in fata unei necaz sau problema si sa spui "nu-i nimic, trec si peste asta" este foarte mare lucru pentru ca acesti oameni sunt "pe cale de disparitie" .De cele mai multe ori ne grabim si aruncam vina pe cineva , ori incercam sa pasam din problema celor dragi pentru ca noi suntem prea "lenesi" sa ni le rezolvam singuri sau ne inchidem in camera si ne plangem de mila . Dar nu este bine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se spune ca "Locul unde rasare binele este totdeauna in interiorul nostru ! ", frumusetea noastra de acolo porneste!

      Ștergere