Blog premiat

luni, 15 octombrie 2012

Vand samanta de fericire!

     Prin hoinarelile mele pe net...am zabovit azi  pe un blog, si citeam  cum ca cineva cauta samanta de fericire...wow! mi-am zis...ce afacere buna! ar sta lumea la rand, s-ar faci cozi ca pe vremea ceausista...ca,deh! ia spuneti-mi cine s-ar da la o parte de la asa ceva..?
   Eu torn bucati din sufletul meu, cu generozitate, dovada ca la mine fericirea se maninca pe paine...adica dau nas cu ea zilnic...hehehe!! o sa spuneti" fericito!!!" ...si chiar sunt!
   Eu imi exibez starile , in valuri -  valuri de parca  sufletul mi-ar bubui de atata fericire, nu o ascund ca la o adica, daca o tin numai pentru mine, m-as simti  egoista...si chiar nu sunt! dar...,hai, sa o spun si pe cea dreapta am si eu momentele mele de  cadere, e drept, nu ma tin mult, ca firea mea optimista nu le permite, sau pur si simplu cum spunea odinioara  M. Sorescu, pe care eu il ador, " n-am timp ..."pentru  asa ceva, ...sa fiu trista, sa urasc...sa ma risipesc in astfel de trairi, nu! nici vorba!
  Nu sunt vanitoasa, ofer atat cat ma face pe mine sa ma simt bine...daca  nu se intorc sentimentele cu aceeasi intensitate, tot bine...stiu insa un lucru, oamenii care ma cunosc cu adevarat, ma pretuiesc asa cum sunt..pacatoasa, nepacatoasa, sau "bunaciune" cum imi spune Camelia...incerc sa-mi spal pacatele cu lacrimile mele si cu iubirea de semeni, nu plang insa des...hm!! sa inteleg ca n-am prea multe pacate? :))...da! dar il am pe 7 pacate,partenerul meu de radio... si cand iubesti pe cineva il vezi cel mai cel dintre toti!!!! si uite,tocmai  am mai amintit un  motiv de fericire!!!
   Ei si acum lasand gluma la o parte, trebuie sa recunosc ca aici in Italia, ma simt ca o regina, prietena mea Camelia nu precupeteste niciun efort sa ma faca sa ma simt asa...pe de alta parte  una din  coordonatele care ma fac fericita sunt calatoriile, datorita ei am vazut jumatate din Italia...astfel incat pot striga in gura mare:
   - Oameni buni ,sunt fericita! Am fericire cu caru' ...!!!!cine mai doreste, cine mai pofteste....!:)))))


Edit later:
Poza este cu prietena mea Camelia, in plimbarile noastre cu masina...e "caldutza" ...facuta duminica, adica ieri...

16 comentarii:

  1. E bine ca gasesti rezonante in virtual, e bine ca ai punti de legatura in viata reala, e bine ca esti asa cum esti,e bine ca esti plina de dragoste de viata, e bine ca poti la randul tau impartasi fericirea cu altii... esti cu alte cuvinte fericita!Minunat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur pentru fericirea ta!Parca transmiti si altora.Sa fi mereu asa iti doresc din tot sufletul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Promitttttttt! nu ma schimb....si apoi stii cum se spune, fericirea o gasesti in lucrurile marunte...

      Ștergere
  3. Camelia,esti superba.Mi-ar place sa te vad in realitate,dar niciodata nu se stie.Va pupic pe amandoua,si numai fericire va doresc!
    Cu drag,CLAUDIA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine stie...s-ar putea!!!!nestiute sunt caile Domnului!
      Fericire multa si tie!

      Ștergere
    2. Camelia Andrei -Italia16 octombrie 2012 la 19:42

      Multumesc pentru compliment Claudia!te pup si eu!

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Daaaa...dar parca as vrea sa-ti dau mai multe, sa fiu sigura ca prinde viata, te imbratisez cu drag si-ti doresc din plin sa fii fericita!

      Ștergere

  5. Tu si Camelia rescrieti povestea prieteniei adevarate de fiecare data cand va intalniti….Va colorati una alteia cerul vietii,va stiti pe de rost stelele din priviri..Prietenia voastra este un poem de lumina..Iar tu…,draga mea Olga..esti incurabila..porti mereu pe umeri albastrul cerului….







    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incurabila...bine spus!!!! asa o sa raman...n-as mai fi eu daca m-as schimba!

      Ștergere
  6. Camelia Andrei - Italia20 octombrie 2012 la 08:06

    Semanam un lan de fericire si dam la fiecare pe masura..ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  7. Am venit in graba sa cumpar samanta mult dorita si am avut surpriza a o primesc gratis!
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  8. De acord draga mea Marada...e gratis, si vorba manelistilor...fara numar, fara numar!

    RăspundețiȘtergere