Blog premiat

marți, 31 ianuarie 2012

Cum îi arat cat il iubesc?

    Este o intrebare venita de la o ascultatoare, de-a mea, dar pentru ca eu mi-am luat o pauza la radio, voi raspunde aici pe blogul meu meu, incercand sa o multumesc  macar asa, daca la microfon, nu o fac deocamdata...in minte imi vin versurile de la melodia Evei Kiss"Cuvinte nespuse"...asa ca un prim raspuns pe care i l-as fi dat imediat...Eva,  spune la un moment"citeste-mi in priviri, cuvintele nespuse...asculta-mi zambetul ce mi l-ai daruit...nu cere mereu mereu dovada de iubire...cand sufletul meu ti l-am vandut demult"...superb spus!!!...nu-i asa?
    Ok..dar asta nu cred ca o multumeste pe ascultatoarea mea...asa ca voi continua  spunandu-i ca insasi comportamentul, gesturile pe care le faci zilnic vis-a-vis de acea persoana  pot spune multe, asculta-l,  fii alaturi de el...sustine-i ideile(daca evident ele  rezoneaza cu ale tale),acorda-i incredere, e foarte importanta intr-o relatie...fara ea, se duce usor la vale totul...daca este aproape de tine, petrece cu el o noapte macar, pregateste-i o cina romantica... sau, pregateste-i micul dejun, asa cum nu l-a avut el niciodata...ei! bine... asta nu se poate uita repede...mai ales daca a fost pe placul lui...daruieste cu sinceritate totul, pune pasiune si lasa-te dusa  de val....momentele acelea de tandrete, sunt momentele perfecte care ne fac fericiti...
    Sigur nu  facem asta dupa retete...nu se pot emite retete in ale iubirii, suntem unici si ne manifestam trairile in mod diferit, sunt sigura insa ca o sa-i placa si sa te lasi putin"invatata"...sa mai faci si cum vrea el...sa-l lasi sa simta ca el a adus lucruri noi in viata ta...ca e foarte important si ca da! e cel pe care l-ai asteptat...!
   Mie spre exemplu nu-mi trebuiesc neaparat cuvinte de iubire, desi, poate ele vin...intr-o forma sau alta, simt insa ca ma iubeste cineva cand ma respecta, ma apara, ma protejeaza, nu ma lasa in "gura lupului" dimpotriva, el are un fel  nostim de a-mi raspunde cand sunt in astfel de situatii...imi spune cam asa cand ma simt ranita si il sun:
    -Buna  ziua, ati nimerit exact unde doreati...pentru 1 metru de pansament , apasati pe tasta 1 , pentru doi metri , apasati pe tasta 2....
    -hehehe!! te risti?... epuizezi tot stocul de pansament?
   Si, pe bune, ca-l epuizeaza daca e cazul... dar, nu ajung cu el asa departe...la primul" metru"...imi trece supararea, pentru ca stie sa  imi arate ca-mi este aproape, ca-i pasa de ce mi se intampla si atunci, vrei o dovada mai mare?exista poate un intreg arsenal, dar, important este  sa fii tu insati...sa nu te pacalesti si  nici sa nu incerci sa-l pacalesti...fii asa si o sa ajungi sa-l faci sa-ti manince din palma!
   Poate voi continua intr-un alt articol...acum, chiar trebuie sa  plec...pe curand! si " succesuri"...! ;)


10 comentarii:

  1. Se spune ca dragostea adevarata nu are nevoie de dovezi. Ea se simte si se vede....dar, exista uneori si astfel de situatii, cand chiar vrei sa faci totul ca cel iubit sa vada asta...
    Deci, daca tinem cont de faptul ca fiecare om percepe iubirea in felul lui, atunci este posibil sa avem nevoie de oarece dovezi de iubire, intrucat fiecare om are propriile sale nevoi si dorinte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Desi am fi tentati sa credem ca femeile sunt cele care asteapta dovezi de iubire, se pare ca atat femeile cat si barbatii isi doresc dovezi de iubire din partea partenerului. Este mai mult decat normal, avand in vedere ca atat femeia cat si barbatul au niste asteptari legate de relatia in care sunt angajati. Ce difera insa, este modul de manifestare al afectiunii, femeile fiind mult mai romantice decat barbatii in aceasta privinta. Daca o femeie apreciaza o cina romantica, cu lumanari, pe cand barbatul apreciaza o discutie constructiva sau faptul ca urmaresti alaturi de el emisiunea lui favorita.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca ti-a placut...sper sa fiev de folos si celei care mi-a cerut acest lucru, sa dea un semn aici pe blog, cand "dovezile"ei vor prinde rod.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cineva care stie ca ochii tai sunt caprui1 februarie 2012 la 08:27

    Noi insine, prin felul nostru de a fi, putem convige foarte usor, atitudinea in fata iubirii este diferita, asa cum spui, dar ochii sunt ferestrele sufletului, uita-te in ochii unui indragostit si vei vedea totul...vei vedea in ochii lui intreaga lume.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord...ochii sunt ferestrele inimii, am vazut si eu intrega lume in ochii cuiva...

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Buna sa-ti fie inimioara!! sa ai o dupa-masa senina! cu multa iubire in suflet!

      Ștergere
  6. Da draga mea prietena,ai abordat un subiect delicat,fiecare traieste dragostea in felul lui,rareori e impartasita in mod egal.Nu trebuie sa suferim prea mult pt.asta caci dragostea adevarata vine singura,fara sa o chemam.Daca a-si fi condus eu lumea,ti-as fi daruit doua campuri cu trandafiri.Camelia te pupa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. wow!!! te iubesc Cami, mi-e dor nespus de tine!! toate florile din lume nu ar ajunge sa -ti spuna cat te pretuiesc!!!

      Ștergere