Blog premiat

vineri, 6 ianuarie 2012

Cupidon la ceas de noapte

      Azi voi avea un nou format de emisiune...  aceasta emisiune isi doreste  sa fie  un spatiu in care sa veniti cu drag in momentul in care simtiti ca in sufletelul vostru,  e loc de mai bine, adica sunteti dispusi spre a cunoaste pe cineva care  poate sa va asigure   un plus de confort emotional, sa reuseasca sa intalneasca reverberatiile sufletului vostru pe anumite coordonate, sau de ce nu? sa rezoneze perfect! dar, sa nu spun vorbe mari .. insa, s-ar putea chiar sa fie  jumatatea sufletului vostru!
    Ei, si... pentru acest lucru, am pregatit o "tolba" plina de sageti fermecate, pline de iubire...muzica pe alese.....voi incerca sa fiu un cupidon, sau o mica vrajitoare, ca tot am primit de la" Katrina din Bucovina", o imagine cu o vrajitoare, foarte sugestiva de altfel,  ea imi spune de multe ori ca reusesc sa o farmec cu emisiunea mea...abandoneaza lucrul la bucatarie, sau mai stiu eu ce alte indeletniciri si ma asculta,e mare figura,  si stiti de ce?pentru ca ea de altfel este un mare om de radio, a fost redactor sef la un radiofm...viata insa o tine departe de tara, taman in Italia.
   Dar Katrina a fost pomenita si din alt motiv, ca sa dovedesc  celor care ne asculta ca omul sfinteste locul, nu  radioul este cel care te cheama ci omul care face emisiunea...Eu, personal ma bucur ca am parte de  astfel de oameni frumosi alaturi de mine, de frumosii-nebuni cum imi place sa le spun...
    Minunat!...adevarat, dar stiu ceva, stiu ca astfel de oameni se gasesc greu si rar...si mai ales cum imi place mie sa spun "la pachet" de ce spun asta? pentru ca uneori oamenii isi abandoneaza propria frumusete, propria bunatate..propria nebunie (in sensul frumos, evident..) si e tare pacat..sa nu gusti din nebunia vietii!
Oamenii frumosi se simt de la distanta, oamenii buni se "citesc" in ochi, iar pe frumosii nebuni ii tradeaza bucuria cu care simt ca traiesc cu adevarat!
    Ei, si acum sa trecem la actiune...reiterez, fac aceasta emisiune sa inlesnesc asadar o posibila legatura intre cei care, singuri fiind  doresc sa aiba alaturi  poate numai aici in aceasta agora magica numita net pe cineva cui sa-i spuna of-ul,...iar daca  in urma contacului stabilit in eter cei doi doresc si o confruntare reala..as vrea sa adaug ceva...nu ofer" certificate de garantie":))  se merge pe raspunderea voastra, pe intuitiile voastre!
   Trimiteti asadar mesajele voastre si cine stie cine se va indragosti de felul in care veti concepe acel mesaj...va fi scanteia care va lumina sageata lui Cupidon...
    CA UN EXEMPLU GRAITOR...voi incepe chiar eu anuntul:
Fata" tanara" si nu prea...buna gospodina,  pedanta, descurcareata,  caut pe cineva care sa ma faca sa-mi pastrez veselia, activitatea,  cotidiana, entuziasmul..dragostea de viata!
    Atentie!!!!...nu caut iubire imposibila, pentru ca o uit greu...imi trebuie tone de mancare
nesanatoasa si zeci de kilometri apoi sa dau jos  kg. care le asimilez,  mancand ca sa -mi treaca dracii din stomac...ca mie acolo mi se aseaza...dragutii de ei!;)
   Drogul asta  numit uitare e scump fratilor, costa!
Ar fi dragut sa stiu ca nu sunt singura care pateste asa ceva...sa nu-mi plang de mila!
Ei, dar, pana primesc raspunsurile voastre,  incerc sa ma bucur de savoarea unei bucati de ciocolata amaruie...ah, metabolismul asta al meu, ciudat mai este!
   Huuh  !!!!....in loc sa-mi vad de treburile mele o sa ziceti ca umblu dupa cai verzi pe pereti, pai dragilor, voi mi-ati sugerat asta, incercand sa-mi cereti id-ul  unei persoane care v-a fermecat prin felul in care  a exprimat un gand...o parere..in timpul emisiunilor mele...deci ingaduinta, nu dati cu barda!
    Incerc doar sa fiu  -  Vocea gandurilor voastre cu adevarat!
Sa nu regretati niciodata daca veti indrazni azi sa fiti deschisi cu mine, nu vreau sa fie  o emisiune patetica...nu!!! ci una in care sa facem haz de necaz...si mai ales  sa NU  ne lamentam viata,ea  e frumoasa daca noi stim sa o facem asa!
    Astept...
    Astept...
    Astept...
Unde anume????? la Radio rromania, azi 6 ianuarie 2012, intre orele  21.00-24.00
Pentru a putea asculta click aici:
Radio R Romania
Pentru dedicatii muzicale, mesaje, adaugati id:
radiorromania
 Auditie placuta!!!!

12 comentarii:

  1. Greu rol ti-ai asumat!!!
    Cupidon este stiut ca Zeul iubirii..uite ce am gasit pe net...
    "Cupidon a jucat intotdeauna un rol foarte important in sarbatorirea iubirii, fiind unul din cele mai raspandite simboluri ale Zilei Indragostitilor. El e cunoscut ca un copilas inaripat, inarmat cu un arc si o tolba cu sageti. Cei a caror inima e strapunsa de una din sagetile lui Cupidon sunt cuprinsi de o dragoste adanca si inflacarata.

    Cupidon este denumirea sa din mitologia romana, unde se mai numeste si Amor; mama sa este Venus, zeita dragostei si a frumusetii. In mitologia greaca, numele lui Cupidon este Eros si este fiul Afroditei.
    Povestea de dragoste dintre Eros (Cupidon) si Psyche a fost consemnata pentru prima data de catre Lucius Apuleius in romanul sau Magarul de Aur, scris in secolul II si este considerata model al dragostei netramutate care reuseste sa invinga toate greutatile si vicisitudinile."

    Succes emisiunii tale!

    RăspundețiȘtergere
  2. Domn frumos, nu foarte sanatos, care nu poate sa isi permita decat numarul standard de caractere pentru anunt...
    Sunt inteligent, bun, sensibil si doresc doamna draguta si romantica pentru relatie serioasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si idiotii au nevoie de iubire – Daca iti place sa intri la cinematograf dupa ce filmul a inceput, sa arunci cu obiecte de mobilier prin casa si sa te uiti prin gaura cheii la prietenii tai care sunt in baie, avem deja trei lucruri in comun. Hai sa ne intalnim si sa aflam ce alte parti negative avem in comun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mincinos – Caut femeie frumoasa pentru a ma ajuta sa imi cheltuiesc milionul de dolari pe Coasta de Azur...AVIZ AMATOARELOR!

    RăspundețiȘtergere
  5. Tanara,simpatica,blonda,picioare lungi,situatie materiala buna,posed locuinta si auto,inteligenta,studii superioare.Un singur mare defect:Mint.
    Cu toate astea,vand camion:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Phii...
    Apai daca s-au intalnit Olga si Katrina, e clar ca s-a deschis sezonul la... barbati!
    Eu am declarat pe postul de radio ca sunt fermecat de vocea Tashei si "tochit" dupa graiul Katrinei... Iaca tamja, alege, badie, daca poti!

    Dar nu e echitabil! trebuie si o emisiune "pe masura", moderata de un "el"!

    As da si eu mesaj "la tema" dar nu vad nicaieri daca e gratuit sau nu... si cine s-a fript cu ciorba...

    Viata lunga, "Cupidon la ceas de noapte"!

    RăspundețiȘtergere
  7. Distinsă Olga Morar, se spune că ... cine se aseamănă, se adună. Drumul, până la marea întâlnire, din experienţele fiecăruia, trebuie să recunoaştem, nu a fost pavat cu lalele. Nici măcar cele din Oraşul lalelelor, din mica Olandă a României, loc ales, pentru Palatul Culturii Mele, aproape pătrat, cu uşă metalică şi grilaj la fereastră, aşezat de Dumnezeu în calea celor care sunt cu adevărat OAMENI, cu har de a sfinţi locul. Aşadar, stimată, dragă, distinsă doamnă, bine aţi venit în Clubul XXL, clubul oamenilor excepţionali, mărimi, înălţimi spirituale, rara avis, ca dvs. Radio R România este căsuţa virtuală a celor care-i trec pragul. V-am oferit cheia. Intraţi, când doriţi. La noi, intră cine vrea, rămâne cine poate. Sper, ca pe lângă toate celelalte calităţi, să aveţi şi rezistenţa, puterea învingătorului, aşa cum v-am descoperit citindu-vă poveştile de viaţă. Vă doresc succes, de care sunt sigură că veţi bucura, ca şi în emisiunea Cutiuţa cu iluzii. În fond, viaţa de la zero, chiar şi cel barat, înseamnă evoluţie. Vă felicit că aţi ales calea adevărului, indiferent preţul plătit. Cu preţuire, Elena Toma

    RăspundețiȘtergere
  8. Formidabila idee, felicitari!
    Dar cred ca trebuie gandit impactul emisiunii, s-ar putea sa se rezerve mesajele pe multe luni inainte...
    Despre "Cupidonul - moderator" va avertizez ca atat sagetile cat si farmecul vocii au efect garantat! Sa nu ziceti ca nu v-am spus! Si un ultim sfat: nu o priviti in ochi in timpul emisiunii!

    Sunt suficiente locuri pentru diseara?

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga mea prietena ! Sa inteleg ca ai avut nastrusnica idee sa alegi un format de emisiune pe cat de frumoasa pe atat de delicata si cand spun acestea ma gandesc la sageata lui Cupidon care atat de repede te atinge si cate urme insangerate lasa in urma sa .Aceasta emisiune se cere o sagetare de inimi sau o vindecare de rani?Revenid la subiect iti marturisesc ca resimt si acum intepatura sageti lui si , intr-o zi, pe nesitite, aveam sa pierd acest ,,dar” al vietii, tot universul meu s-a prabusit odata cu plecarea lui, viata mea nu mai avea culoare si inima mea a incetat parca sa bata, nimic nu mai era la fel, cand a plecat, a luat cu el totul, mi-a luat sufletul, mi-a luat singura comoara pe care am avut-o candva – dragostea –, iar fara el aveam sa invat cum e de fapt lumea. Este cel care mi-a taiat aripile atunci cand eram in zbor spre fericire si cel care mi-a aratat ca intr-o secunda Raiul se poate transforma in Iad, insa nu-l urasc, nu-l dispretuiesc, din contra, il apreciez si ii multumesc cat de frumos este sa iubesti si sa fii iubit… Mutumesc lui Cupidon pentru ca m-a atins cu sageata dragostei.Succes emisiunii !Eliza

    RăspundețiȘtergere
  10. HMMM...SĂGEATA LUI CUPIDON?HAI SĂ NE VEDEM DE SAGETILE NOASTRE SAU ALE LUI VLAD TEPES...CE ZICI OLGA??

    RăspundețiȘtergere
  11. Mariuco,
    BINE AI SPUS...!!!
    Sa-ti vezi si tu de ale tale...rogu-te!!!!:D

    RăspundețiȘtergere
  12. MariaNely..mai esti si proasta pe langa rautacioasa :))Vlad Tepes este recunoscut pentru tepele lui,nu pentru sageti !

    RăspundețiȘtergere