Blog premiat

marți, 3 ianuarie 2012

Ca sa vezi si ..., sa crezi!

 Sunt TAUR, azi am consultat  horoscopul zodiei, si ca sa vezi ce-am gasit.... toate bune si frumoase in ceea ce priveste zodia mea!...voi credeti in  horoscop?si daca da...va ajuta??


Horoscop zodia Taur, luna ianuarie 2012: Dragoste si cuplu

Acum e-acum! Sa vedem cum te descurci cu naravasul Marte in casa iubirii si a erotismului!

Marte se afla in casa dragostei Taurului inca din noiembrie, dar pana acum, chiar daca te-a mai infierbantat, a fost destul de cooperant. Pe masura ce avansezi in ianuarie 2012, Marte va deveni tot mai greu de strunit si este posibil sa te implice intr-un mare vartej pasional.

Marte are puterea sa-ti infranga toate retinerile si intentiile de cumintenie si sa-ti scoata la suprafata cele mai primare, fruste si indecente dorinte, cu o forta care te poate uimi si destabiliza. Are nevoie de adrenalina! Are nevoie nu doar de o viguroasa manifestare erotica, ci si de aventura, de romantism arzator, de gesturi nebunesti.

Daca te tin balamalele, intra in joc! Daca nu, consuma-ti energia prin sport, iar pasiunea prin talent si creatie.

Horoscop zodia Taur, luna ianuarie 2012: Cariera si bani

Te afli intr-o perioada in care aspiratiile pot prinde forma. Corabia plina de sperante a lui Neptun, care navigheaza prin casa carierei Taurului, isi gaseste o ancora de nadejde in temeinicul Saturn, aflat la post, in casa muncii.

Eforturile rodesc, ai satisfactii, ai impliniri. Mai ales in prima partea a lunii ianuarie 2012, cand Venus, stapana casei muncii, i se alatura lui Neptun, formand cu restul hartii o configuratie rara si aducatoare de noroc.

Acum ai ocazia sa-ti promovezi imaginea intr-un mod unic, sa-ti pui in valoare calitatile cu multa maiestrie. Profita!

Ar fi bine sa nu ratezi nicio ocazie in care te-ai putea remarca, in care ceilalti (dar mai ales sefii si colaboratorii) ti-ar putea constientiza valoarea. Farmecul si relatiile te ajuta.

In partea a doua a lunii ianuarie 2012 poti conta pe popularitate, sprijin si protectie.

Financiar te descurci bine, iar saptamana a doua iti poate aduce chiar niste rezolvari deosebite.

Horoscop zodia Taur, luna ianuarie 2012: Sanatate si moral

Ai atata energie, incat ai putea sa dai si altora, fara sa te resimti. ?i chiar ar fi bine sa poti da.

Ideea este ca surplusul trebuie consumat, fiindca altfel te poate impinge la tot felul de excese care pot produce dezechilibre fie fizice, fie comportamentale, dar cu repercusiuni asupra fizicului.

Fa cat mai multa miscare!

Horoscop zodia Taur, luna ianuarie 2012: Sfatul eAstrolog.ro

4 comentarii:

  1. Go for it!!!:)) nu pierde ocazia!
    vant la pupa!

    RăspundețiȘtergere
  2. "Acum ai ocazia sa-ti promovezi imaginea intr-un mod unic, sa-ti pui in valoare calitatile cu multa maiestrie. Profita!"
    Ce mai aştepţi ? Carpe Diem :))) vorba zeilor:)) Vă aştept, să-nnebunim frumos, ştii tu unde.))

    RăspundețiȘtergere
  3. @Carmen, asa ma gandeam si eu ca e luna Olga!:))
    Musai sa profit! poate corabia mea va naufragia pe ape bune...pup si imbratisez cu drag!
    @Elena, imi place expresia ta"să-nnebunim frumos", suna bestial!de altfel ador oamenii nebuni frumosi...
    Nu sunt cea mai inteleapta, adevarat, dar stiu ceva, stiu ca astfel de oameni se gasesc greu si rar...si mai ales cum imi place mie sa spun "la pachet" de ce spun asta? pentru ca uneori oamenii isi abandoneaza propria frumusete,propria bunatate..
    propria nebunie(in sensul frumos, evident..)si e tare pacat..sa nu gusti din nebunia vietii! Cei care innebunesc frumos, nu tin cont de dezamagiri, pot trece peste ele...dar mirosul adrenaliei ii face sa fie vii cu adevarat!
    Oamenii frumosi se simt de la distanta, oamenii buni se "citesc" in ochi, iar pe frumosii nebuni ii tradeaza rasul sanatos care chiar daca e zgomotos e senin!
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Daaa....optimism, dorinta de frumos, sinceritate, lumina si bucurie. Intradevar, mai rar astfel de oameni, din pacate din ce in ce mai rar..

    RăspundețiȘtergere