Blog premiat

marți, 8 martie 2011

8 Martie 2011

    8 Martie 2011- o zi minunata in care noi femeile am avut parte de  ceva,ceva mai multa iubire decat in restul zilelor,pentru ca ei,barbatii dragi sufletelor noastre au vrut sa ne arate din plin sentimentele care le nutresc pentru noi,unii au reusit pe deplin,ne-au bucurat cu vorbe calde de iubire dar si cu atentii care ne-au aratat cat de mult insemnam noi pentru ei.A fost o zi dragele mele in care barbatii s-au intrecut in a ne multumi pentru caldura sufleteasca,daruirea pe care noi cu multa tandrete reusim sa o oferim in fiecare zi.
   Azi ne-au inseninat ziua cu flori,cu soapte dulci,cu daruri alese...am avut si eu parte de un dar ales,si,nu pot sa-l las nebagat in seama,i-am facut o poza,sa-mi amintesc de el poate in anii cand el,  acel dar,nu va mai aparea in aceasta zi minunata,sau cine stie?va fi oferit direct din mana celui drag mie nu prin curier asa cum s-a intamplat azi,cand am fost sunata de dimineata la telefon si anuntata ca in 20 de minute FAN Courier va aduce un pachet.
    Pachetul alb ascundea 7 trandafiri rosii,intr-un minunat aranjament floral,insotit de o felicitare pe care era scris asa:
"Daca as planta o floare  de fiecare data cand ma gandesc la tine,as merge acum printr-o gradina plina cu flori fara sa-i mai gasesc capatul.
   Ne iubim! "
Dragele mele, daca azi s-a intamplat sa nu va atinga nimeni cu o floare, vreau sa va transmit mesajul primit in timpul emisiunii mele de azi de la o ascultataore fidela radioului nostru - Radio Enigma Romania,e vorba despre prietena mea Eliza din Italia care mi-a scris asa:
   Chiar daca nu este cineva, in viata voastra, care sa va ureze ''LA MULTI ANI", fruntea sus !!!!! Inseamna ca pe primele 5 locuri in viata voastra sunteti chiar VOI .Bucurati-va! Faceti ca toata viata voastra sa fie ca un 8 Martie (de jure, nu de facto...ca iarna asta !!!)....asa cum vreti voi !!!.........
O primavara frumoasa pentru toate fetele si femeile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13 comentarii:

  1. Daca astazi ,de 8 martie , am "vazut" pe cineva fericit cu adevarat , atunci tu ai fost prima ..femeie fericita ! Ma bucur ca e asa si cred ca pot spune doar atat :" Sa dea Dumnezeu sa te plimbi mama in mana cu iubirea ta prin acea gradina de flori si sa nu-i gasiti niciodata capatul !"

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc!
    La mult ani, femeii frumoase din tine!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa te auda D-zeu, draga Liliana!
    O primavara cu multe impliniri iti doresc si tie suflet minunat!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Monica,
    Sa fii fericita si iubita asa cum meriti,esti o fata deosebita,eu te apreciez mult!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Un mesaj plin de iubire!
    La mulit ani!

    RăspundețiȘtergere
  6. Fie ca fiecare zi sa vina cu ceva din fericirea pe care ai simtit-o azi! La multi ani!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Angi,
    Asa zic si eu...ne iubim!
    Sa ai parte de mulat iubire si tu!

    RăspundețiȘtergere
  8. Oana,
    Ma bucur sa te citesc aici,mi s-a facut dor de tine!te vad rara pe mess si chiar ma intrebam cum iti mai este?sper sa reusim sa mai vorbim din cand in cand!
    O primavara minunata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  9. Karina,
    la multi ani si tie suflet minunat!sa ai parte de o primavara plina de bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  10. LA MULTI ANI DE 8 MARTIE!" Toate visele tale sa devina realitate si tot ce iti doresti sa se implineasca. Viata sa-ti fie o primavara eterna, cu multa dragoste si iubire, si-n cale-ti ai numai florii si cer senin, cu mult soare-n suflet!... Aceasta zi sa fie un prilej de bucurie pentru tine, sa simti viata mai usoara, iar sufletul si gandurile sa iti fie ca o zi de primavara. Sa ai o zi minunata care sa le intreaca pe toate...si soarele cald al sfarsitului de iarna, sa iti incalzeasca sufletul! Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata. La multi ani...!

    RăspundețiȘtergere
  11. Eliza,
    La multi ani si tie ,prietena draga!
    Sa ai parte de tot ce-i mai bun!sa ramai si tu asa cum esti o copila neastamparata in suflet si -n gandire! te ador!

    RăspundețiȘtergere
  12. ellaidd,
    te mai astept pe blogul meu!

    RăspundețiȘtergere