Blog premiat

miercuri, 6 octombrie 2010

"Hai ca poti! "...

"Hai ca poti! Si nu ma mai face sa trec zilnic pe la tine pe aici , sa ma usture ochii de atata rosu si sa nu gasesc nimic de citit , da?"...asa ma "incuraja" una dintre prietenele mele virtuale intr-un comentariu la articolul trecut....mai ,sa fie! am, stat si m-am gandit,are dreptate fata asta,ca daca vrei poti orice....
Anamaria,uite,promit sa nu-ti mai creez suferinta,am hotarit sa plec intr-o statiune cu doua vecine de-ale mele,maine ma duc sa iau biletul,se pare ca e de  pe data de 7 octombrie,si e la Sangeorz -Bai,aproape de mine,tot in nord,desi o buna amica virtuala ma invitase la ea la sud,are o pensiune turistica ,ma gandisem sa ma duc,dar a aparut ideea cu aceasta statiune,m-au lamurit fetele din vecini sa le insotesc si am apucat sa le promit,deci...daca am zis ,am zis,vorba unui fost coleg...promisiunea data e datorie curata.
Imi place muntele si am mai fost in urma cu cativa ani acolo,insotita de sotul meu meu,evident!se organizau multe excursii cu autocarul de catre colegi sotului meu,nu lipseam  de la niciuna, e placut sa mergi in grup,curata destindere!am glumit,am dansat,am urcat pe munte,ah!dar ce placut era!E adevarat ca mai apareau mici incidente,deh!!! se putea altfel?
Si pentru ca uite,acum Anamaria m-a pus pe roate cu  apostrofa,imi amintesc de o seara la Sangeorz -Bai,dupa ce se termina dansul la restaurant,ne adunam cativa in camera si continuam acolo,era tineri si nelinistiti,ce sa va mai zic?...eu aveam barbat frumos,plin de viata ,  cu alte cuvinte era sarea si piperul petrecerilor,toti il ravneau pentru felul in care stia sa destinda atmosfera...ei,dar sa va povestesc intamplarea mea..
In grupul nostru era si o colega de-a lui ,o politista,care tare il mai sorbea din ochi,nici una nici alta,la un moment dat pana sa nu apuce sa ma ia la dans sotul meu,taman cand era un blues,hai ca imi amintesc si  ce  muzica era..."Can't help falling in love ",IMI PLACEA TARE MULT!!!! L-am adorat pe Elvis! cand a murit, l-am jelit ,am plans, ca dupa un iubit....:)
 
Elvis Presley - Can't help falling in love
  Asculta  mai multe  audio   diverse
Asa,cum va spuneam nici una nici alta,tipa zice la un moment dat indreptandu-se hotarata spre sotul meu:"hai,la dans! dansam destul in familie,hai sa schimbam partenerii..."
N-aveam nimic impotriva daca ideea venea din partea lui,dar pentru ca ea l-a luat de mana si el a fost prea simtit sa refuze invitatia,desi stia ca imi place mult melodia ,ce credeti ca am facut?m-am ridicat de pe scaun si m-am dus in camera la mine...asta a cam dat peste cap tot cheful prietenilor,a venit sotul meu dupa mine,sa ma implore sa revin in camera ca el mai avea chef de glumit cu ceilalti,eu ,nu si nu!!! ...apoi au venit pe rand si ceilalti,m-au rugat,m-au implorat,am ramas neinduplecata,pana cand...a venit un fost coleg de-al sotului meu,fost comandant de politie la judet,a murit si el,in urma cu cativa ani ,la fel de tanar ca si sotul meu...D-zeu sa-i ierte...si ce credeti ca mi-a zis?
Hehehe!!!!o sa radeti,dar a fost cel mai convingator ,printr-o fraza haioasa dar in acelasi timp cam dura...mi-a zis asa:
-nu vii?ok! atunci sa ne pupi undeva pe toti!
..........

Vai!!...cand am auzit asta...pfai!!!rapid,m-am ridicat,mi-am revizuit fata,ca eu chiar suferisem,nu gluma!plinsesem de furie...desi ceilalti au zis ca din gelozie,na!!!o fi fost si putina gelozie,dar ...canta Elvis si era o melodie de dragoste atat de duioasa incat....
Apar in camera,toti aplauda...insista toti sa le spun ce mi-a spus Andrei,de m-a convins...?? ei! puteam eu sa le spun???????nu! ca s-ar fi amuzat si mai mult...(le-am spus doar pe autocar la intoarcerea spre casa)...mda,ma uit in jur,iubitul meu sot nicaieri...aoleu,imi zic...unde s-o fi dus?????
Intreb,unde este? ...incep toti sa rada...eu ma simt aiurea...ii intreb:
-de ce radeti?ce-am spus ca va amuzati  copios?
Unul dintre prieteni imi arata dulapul,iubitul meu sot se urcase sus pe dulap,si statea turceste cu mainile incrucisate si numa' ce-l aud zicand:
-iubito,aici nu ma atinge nimeni!!!!! :D
Am ras cu lacrimi toti...am uitat de incident,dar nici astfel de provocari din partea colegei lui nu s-au mai repetat,a stat cuminte,a dansat in grup dar...fara sa intreaca masura.
Ei,de-ale tineretii valuri,amintiri placute sau neplacute , dar ,care s-au terminat cu bine...astfel incat Sangeorz-ul o sa-mi  aduca zambetul pe buze,o sa-mi amintesc de tot ce a fost frumos!
O sa fac si poze,evident,cum altfel?o sa fiti cu mine ,voi lua laptop-ul cu mine...sau mai bine nu???? ce ziceti?

3 comentarii:

  1. No , fara laptop...eu asa zic! Ma bucur ca dusul meu rece te-a impulsionat si ti-a dat avant...nu am fost niciodata la Sangiorz Bai , banuiesc ca este foarte frumos acolo! Ma bucur ca mergi , asa ca iti doresc distractie placuta!
    Intamplarea ta de atunci m-a distrat...zau de nu ai fost haioasa! Se pare ca functionezi la dusuri reci , cel mai bine...hehehehehe...
    Distractie maxima , te imbratisez si sa revi cu impresii si poze! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

    RăspundețiȘtergere
  3. vacanta, vacanta!Te asteptam cu povesti noi si poze!

    RăspundețiȘtergere