Blog premiat

luni, 5 iulie 2010

Amalgam de ganduri...

Incep cu citatul saptamanii,credeati ca am uitat de promisiune?????? nuuuu!!! nici vorba!
"Nu putem merge departe in prietenie daca nu suntem dispusi sa ne iertam unii altora micile defecte." (La Bruyere)



Uff!!! ce ti-e si cu jurnalul electronic,te obisnuiesti asa si Doamne ce greu iti vine sa nu intri o zi pe net...parca iti simti sufletul incarcat,parca atarna ceva  si musai sa te eliberezi de "povara"gandurilor,trairilor,dar...ma uit pe lista mea de YM...la status vad linck-ul care ma directioneaza spre blogul lor personal,hm! ca atare nu numai eu sunt viciata,mai am si prieteni care au patit la fel...au gasit oportunitati in comunicarea virtuala,asta ma linisteste cumva,inseamna ca nu e chiar grav.
Sambata  la Negresti am intalnit o prietena,e vaduva ca si mine,imi spunea printre altele ca daca in 2 ani nu gaseste pe nimeni,renunta definitiv la ideea de parteneriat,mi-e draga persoana in cauza,e o femeie tare de treaba,i-a murit baiatul intr-un accident de masina,apoi la scurt timp sotul,de 7 ani e tot singurica...am incercat sa-i sugerez ca niciodata nu-i prea tarziu,ca, mno,vorba ardeleanului e cu toane si iubirea asta,nu vine cand vrem noi,nu vine la comanda si nici n-o putem programa...are multa personalitate,bat-o vina!am invocat-o si eu uneori,dar pace buna! ea nu si nu!:)
Am trecut si eu prin dezamagiri,atunci am inteles ca trebuie sa ma bucur de ea atunci cand o intalnesc,sa nu sufar cand ea pleaca pentru ca daca se ajunge acolo inseamna ca unul dintre cei doi nu da suficient de mult,si atunci nu mai e iubire,e o experienta de viata din care tragi invataminte si mergi mai departe!...desi na! tot eu ma intorc si imi amintesc de  vorbele intelepte ale lui O .Paler care spunea:"avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea..."daca uit si eu?
N-am fost niciodata  adepta relatiilor de scurta durata,raman crucita cand citesc pe unele site-uri de dating,(unde trebuie sa recunosc ca mai bantui si eu)scris clar -relatie de scurta durata,ce fel de sentimente or fi acelea?cum pot sa-i bucure pe acei oameni aventurile ieftine,stupide si infantile mai ales ca la varsta vezi scris 50 si ceva de ani...? Aha...s-au schimbat frate vremurile ...nu mai sunt felinare rosii ca pe vremuri la casele de toleranta,acum ar trebui  sa-si insemne profilul respectiva cu un led rosu de 12V sa nu-si risipeasca timpul respectivii domni in cautari desarte,punct ochit-punct lovit! :))
Imi spunea o prietena virtuala ca un domn i-a spus clar,eu nu vreau prietenie,eu vreau iubire,dar vai! el nu dorea de fapt iubire,spunea la modul elegant iubire,deoarece el dorea sex si atat!!!! :(
Ajung la vorba unei vecine de la etajul 3,o fosta directoare de la o renumita fabrica de confectii din SM.."toti aveam cate-o puscatura,dar nu in acelas loc..."dar bag seama ca unii sunt "puscati" rau de tot...:)) dar merita sa ma pun eu cu gandirea lor,categoric,nu! sa faca ce vor la o adica si cum vor ca-i viata lor...:)
Ei,dar sa las gandurile astea ...  mai bine imi beau linistita cafeluta in compania lui  Richard Cocciante - Le coup de soleil,cand am auzit prima oara melodia,am ascultat-o si reascultat-o,nu ma puteam desprinde de ea...sper sa va placa si voua...sa va aduca o bucata de soare in suflet ca tot e innorat afara...:)

17 comentarii:

  1. Părerile oamenilor se mai schimbă şi nu se ştie niciodată de unde sare iepurele...

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna dimineata
    frumos citatul ales
    cat despre oameni si ce spun sau gandesc, uneori ni se par ciudatenii, alteori... nu ne vine sa credem...

    RăspundețiȘtergere
  3. :) , citind titlul , am zis ca e ceva legat de mine...hehehehe...egoista mai sunt... :D
    Olga , nu se stie niciodata ce iti poate rezerva viata , soarta , viitorul...suntem la mana destinului si toate cele ce se petrec pe lume , au rostul lor bine stabilit.
    E bine ca ai gasit o prietena atat de aproape de tine...
    Sti cum se mai spune , despre oameni in general ;unii au un stol , altii cate o pasarica...fiecare cu ce-l doare...Sanatosi sa fim!
    Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. hmmmm....toti gandim in functie de experinetele si aspiratiile noastre....


    interesatn citatul si melodia f frumoasa:)

    sapatamana buna!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cataline....asa este,n-aduce anu' ce aduce ceasu'...:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Denisia,asa e,ceea ce mie mi se pare normal poate altora nu li se pare asa,tocmai in asta consta si frumustea vietii,ar fi monoton sa gandim toti la fel...

    RăspundețiȘtergere
  7. Dintimisoara,m-am gandit la tine cand am ales titlul articolului de azi,dar cum ma copleseau gandurile si saream de la una la alta i-am dat titulul asta care e si revendicat de tine,sper ca n-am deranjat?;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Monica,ma bucur ca ti-au placut...pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  9. "N-am fost niciodata adepta relatiilor de scurta durata,raman crucita cand citesc pe unele site-uri de dating,(unde trebuie sa recunosc ca mai bantui si eu)scris clar -relatie de scurta durata,ce fel de sentimente or fi acelea?cum pot sa-i bucure pe acei oameni aventurile ieftine,stupide si infantile mai ales ca la varsta vezi scris 50 si ceva de ani...?"

    De acord cu tine Tasha. N-aş marja niciodată pe astfel de aventuri din care nici nu ai cu ce să rămâi, în ultimă instanţă. Plec de la premisa că oamenii nu ar trebui să se caute unul pe altul doar pentru o aventură sexuală.

    Zi bună!

    RăspundețiȘtergere
  10. Oamenii raman oameni si de multe ori ti-e greu sa-i intelegi.
    O seara faina sa ai draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa nu stai îndoită vreodată de tine in dif.ipostaze,pentru ca ai o gândire sănătoasă!
    Mai ales ca ai făcut tot ce trebuia sa fie sănătoasă!
    Bravo Tasha!asa DA !
    O seara liniștită!

    RăspundețiȘtergere
  12. Cristian,asa este mi se pare total aiurea sa-ti doresti doar atat,sa ai doar instincte animalice...:(

    RăspundețiȘtergere
  13. Asa e Elena..daca nu-i intelegem ii luam asa cum sunt...:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Mariana,ma straduiesc pe cat se poate ...:)

    RăspundețiȘtergere
  15. Mulţumesc pentru comentariu, Olga. Nu ştiu din ce motive însă mi te persecută site-ul. Comentariul tău e singurul la publicarea căruia îmi dă eroare. Ce mi se pare bizar e că alt comentariu l-a acceptat. Bănuiesc că e un artificiu de progrămel la care nu mă pricep, fiindcă refuz să cred că acuma are Blogger personalitate, oricât de dragi mi-ar fi mie metaforele sau personificările !!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Mulţumesc pentru comentariu, Olga. Nu ştiu însă de ce, când vreau să-l public, îmi dă eroare :( N-am mai păţit asta până acum... Buba la Blogger...

    RăspundețiȘtergere