Blog premiat

luni, 14 mai 2018

Despartirea de pasiunea mea - radioul

   
          Nu-mi place sa vorbesc despre despartiri si nici sa fac acest lucru...in general las un loc de buna ziua peste tot...nu rup definitiv nicio relatie, azi cumva ma simt obligata sa dau niste lamuriri celor care m-au intrebat de ce am renuntat la radio...?
   Ei, bine!!! n-am fost eu o figura exemplara in munca mea pe radio, dar un minim efort de autoeducatie tot si-a facut usor loc in sufletul meu, in mentalul meu, am invatat cumva de la altii tot ce inseamna radio...am pliat apoi totul pe ce mi se potriveste mie ca persoana, am invatat din tutoriale sa pot sa ma descurc cumva si singura mai apoi ca si administrator radio...am castigat in timp o suverana siguranta de sine, vorbeam liber fara sa ma pregatesc la o anumita tema pe care o dezbateam pe radio...am facilitat insa prezenta ascultatorilor in dezbaterile facute pentru ca asa i-am simtit mereu aproape de mine, feedback-urile lor de altfel constituiau emisia in sine, i-am invitat cu gratie si in direct, prin skype, telefon sau facebook, ce-mi ramanea mie de facut era sa modelez dialogul, incercand sa suprim divagatia care uneori isi facea loc si sa aduc energie pozitiva prin umorul meu pe care nu l-am lasat sa moara nicio clipa.
   In emisiunile mele am cautat sa dezbat subiecte despre lume si viata, confruntate cumva cu experienta mea de viata, acum doresc celor din echipa Radio Tasha sa faca la randul lor ce cred ca li se potriveste, sa fie autentici si sa aprofundeze  semantica cuvantului -  moderator radio.
   Fiecare inceput insa are si un sfarsit...ieri a fost ultima mea emisie la radio, au fost 10 ani in care m-am straduit cumva pe zi ce trece sa fiu mai buna, mai competitiva, ca si admin radio n-am impus reguli prea severe pentru ca atat timp cat moderatorul face totul free, trebuie in primul rand sa aiba el un castig personal, adica sa se simta in largul sau in cele 2 ore de emisie, sa se relaxeze pur si simplu, daca au existat insa incalcari de etica, printr-un PM am cautat sa-i sugerez cumva sa se indrepte, cand nu s-a reusit acest lucru, am eliminat din echipa pe respectiva persoana....n-am inlaturat insa niciodata oameni care si-au vazut de treaba.
   In cateva cuvinte radioul a insemnat pentru mine pasiune, fericire, iubire, speranta si durere in momentele in care parca simteam ca sunt depasita  de situatie, dar cu certitudine din iubire s-a nascut in mod perpetuu creatia mea pe radio, evolutia mea....dar, repet un post de radio si implicit un moderator  inseamna multa seriozitate si pasiune, trebuie sa fii mereu cu zambetul pe buze, sa transmiti stare de bine, energie pozitiva,  importanta caldura pe care o transmiti ascultatorilor si cu singuranta lucrurile simple pe care trebuie sa le daruiesti zilnic celor care te asculta....si inca ceva spontaneitatea....indispensabila unui moderator!
   Pentru mine Radio Tasha inseamna familie, un membru al familiei mele, dar una peste alta familia din viata reala este cea mai importanta, lucru pentru care m-am decis sa ma dedic ei, doresc insa pace si armonie colegilor mei de radio, incredere in tot ce fac, sa fie sanatosi si sa-si pastreze sufletul frumos, sa ramana integri asa cum ii stiu eu!

27 de comentarii:

  1. Îmi pare rău sincer, vă ascultam când era posibil, nu foarte des ce-i drept pentru că viața în Spania nu mi-o permite! Dar vocea suavă și temele abordate, muzica super și glumele bune, totul o încântare!!!!! Oriunde veți fi și orice ați face vă doresc fericire și sănătate, vă respect și prețuiesc cu toată inima mea!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Rodica Zavoianu14 mai 2018 la 12:44

    Exista o forță extraordinară în renunțare ! Tu esti si vei ramane o forță extraordinară dar si ...întruchiparea dedicarii ... asa cum obișnuiesc sa-ti spun. Împrejurările ne conduc spre decizii înțelepte, sezoniere sau nu. Asta doar tu vei sti ! Indiferent de caz, eu voi rămâne pe aproape ... Sa iti ascult vocea gândurilor bune cu care m-ai încântat mereu. <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Doina Ursulete14 mai 2018 la 12:45

    Nu pot spune ca nu-mi pare rau dar ceva totusi sa rupt, o mica bucatica raman cu speranta ca ce mi-ai promis mie si celir care te cunosc ca-ti vei face timp 2 ore odata la luna sa ne incanti cu vocea ta si crede-ma deja imi lipsesc temele pentru acasa, sanatate,fericire,putere si sa ramai asa cum te cunoastem buna, sufletista, iubitoare si iertatoare:****

    RăspundețiȘtergere
  4. Serban Cecilia Seran14 mai 2018 la 12:46

    Ai fost si vei ramane in inima mea. Iti multumesc pentru sfaturile pe care mi le ai dăruit. Iti doresc fericire alături de Familia ta adevărată . Sa te bucuri de cele 2 comorii si de toate Darurile pe care ți le a dat Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Jeni Danciu Bună ziua! Am citit ce a-ti scris.Imi pare rău. Vă doresc să aveți parte de sănătate, bucurii și împliniri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Olga draga, ieri ai lasat un gust amar, tuturor, celor de pe Tasha, avand in vedere, ca ai ales, sa parasesti radio-ul, ca si admin....... Dar decizia bineinteles, iti apartine, si nu ne putem impotrivi nici unul..... Iti doresc sincer, tot binele din lume, si sa ai multa putere si sanatate, sa iti cresti si sa iti vezi nepotii realizandu-se la randul lor

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc tuturor pentru gandurile frumoase, va iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Tu esti si vei ramane o forță extraordinară Ai fost si vei ramane in inima mea.Sincer imi pare rau sa nu iti mai aud vocea calda ,gandurile bune care ne incanta mereu.Sincer nu pot sa mai scriu nimic.m-ai lasat fara cuvinte nu ma asteptam......Iti doresc fericire,iubire,sanatate si respect.

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga mea Olga..daca asta a fost decizia ta ti-o respect..dar mi-ai lasat un gol imens in suflet.....te ascultm si de la servici si stii bine acest lucru..dar poate..intr-o zi ne vei mai incanta cu vocea ta suava....m-ai invat sa lupt..m-ai invatat...multe foarte multe lucruri.....si imi eeste tare greu..sa constientizez ca nu vei mai fi alaturi de noi ECHIPA RADIO TASHA!Te iubesc si te respect cu toata fiinta mea!😍😍😍😍😍😍😍😍😍

    RăspundețiȘtergere
  10. Nory Eleonora Ion14 mai 2018 la 19:16

    Să ai tot ce-ți dorești!Te-ai împărțit în bucățele.....o părticică din sufletul tău,e in fiecare suflet,care te apreciază și te iubește!A venit timpul să ai grijă și de tine! Îți doresc sănătate și clipe frumoase, așa cum îți place ție!Succes în tot ce vei face!

    RăspundețiȘtergere
  11. Vă simt emoția și lacrimile din glas și m ați emoționat și pe mine ! Nu știu care este motivul pentru care va retrageți dar vreau sa va spun ca chiar dacă nu am fost cea mai vorbăreata sau activa persoana , ați fost motivul pentru care am continuat sa intru pe acest radio , pt emoția care o transmiteți dumneavoastră ca și om , pentru vorbele calde și veselia care o reușeati sa o aduceți în emisiile dumneavoastră ! Va mulțumesc din suflet pentru tot frumosul oferit noua ! Va doresc multa sănătate și clipe minunate în viața !Va îmbrățișez cu sufletul !!Sunteți o femeie minunata !! va iubesc și sunteți una dintre putinele persoane pe care am cunoscut o în lumea virtuala și căruia îi spun aceste cuvinte cu cea mai mare sinceritate !!

    RăspundețiȘtergere
  12. SUCCES IN NOUA ALEGERE BUNICUTA CU NORMA INTREAGA....

    RăspundețiȘtergere
  13. Adrian Ilie Moţiu14 mai 2018 la 19:25

    Toata stima si respectul pentru atitudinea si activitatea dv.stra la radio TASHA !

    RăspundețiȘtergere
  14. Necunoscut Necunoscut15 mai 2018 la 07:35

    De ceva timp in coace, sunt ascultator fidel, al Radioului Tasha, radio online, creat de tine Morar Olga,...... Plecarea ta, a lasat un gol imens, tuturor ascultatorilor, ca sa numai spun, in randul moderatoriilor, desi unele persoane sunt banate, pe acest radio creat de tine, Radio Tasha, sa stii ca si celor banati, le pare rau,pentru ca si lor, le-ai oferit sansa de a te cunoaste, si de ce nu, chiar sa fie si moderatori....... Ai fost.esti si vei ramane, mamica noastra, a celor de la Tasha.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, prea putini am banat eu, nu sunt de parere ca banul indreapta omul, vorba buna insa face minuni!

      Ștergere
  15. Sunt convinsa ca nu ti-a fost usor. Dar cind iti zambesc nepotii uiti de toate. Te inteleg... si iti sunt alaturi. O sa fie bine!

    RăspundețiȘtergere
  16. Moisan Elena Rodica15 mai 2018 la 08:02

    Te iubesc Olgutule,sa ai grija de tine!

    RăspundețiȘtergere
  17. …….. Buna seara , Olga ! ……
    Am auzit , am citit si eu … TOT !
    …. Uffff ! ...... De ce ?
    ….Am inteles ... “Fiecare inceput insa are si un sfarsit “ , dupa cum spuneti si d-stra , dar ... acest SUPER Radio-Tasha …. este si trebuie sa fie al d-stra si numai al d-stra ……… Nu trebuie incredintat cuiva ……. Din punctual meu de vedere …… ca ascultator , chiar daca in ultima vreme numai apar pe chat , dar ascult in permanenta , in ciuda faptului ca mai aud si oarece politica , sau asa zise “stiri pe surse” …. sa-l citez pe d-l moderator ( nefiresc ptr un asemenea RADIO ) …..Ei bine , credeti-ma …. la acest radio–net Tasha ii trebuie o “coordonare” constanta si eficienta in actiuni si supraveghere permanenta a programelor , ce numai la d-stra am observat ….. si ptr noi , ascultatorii …..dar si in randul echipei de moderatori ……. Vedem si noi cum au disparut celelalte “posturi de radio” , ce s-au separat din invidie si egoism …..iar acum sunt disparute din activitate , fara nicio urma …… Ar fi pacat sa-l lasati sa aiba aceeasi soarta 😟😟
    ……… Avem speranta ca va vom mai auzi la microfon in emisiunile faine realizate de d-stra si veti renunta la aceasta hotarare , de a va retrage …… Nu credem ca a sosit momentul retragerii ……
    Cu stima ptr d-stra si respect fata de acest post …. Radio-Tasha …… Angelica si Nicolae !!!
    O seara buna va dorim ! …

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nory Eleonora Ion15 mai 2018 la 09:44

      Am citit .....nu știu ce să zic....e o problemă delicată,iar eu nu pot să-ți dau sfaturi (ești prea deșteaptă că să crezi orice)!Tu știi ce fel de prieten îți este!O părere personală pot să am,doar atât!Un radiou care se respectă, are în program diverse subiecte (și politică....de ce nu???!!!)!Cu privire la coordonare,nu m-am gândit că renunți la organizarea și gestionarea postului tău (va duce numele tău mai departe...face parte din viața ta... averea ta spirituală)!Nu toți știu ce s-a întâmplat cu sănătatea ta cu adevărat (și nici nu trebuie să știe), așa că lasă-i să scrie ce vor! Decizia a fost doar a ta și probabil te-ai consultat cu familia și cu medicul curant! Știu că îți este greu,dar gândește-te la viața ta,la sănătate în primul rând! Îți trebuie multă odihnă,pentru a preîntâmpina o recidivă!E delicată problema,dar ești singura în măsură să hotărăști! Poți apărea din când în când la ,, butoane", când consideri tu,ca să nu fie ,,ruptura" prea brutală!Cu sinceritate îți spun că țin mult la tine, știu că te implici cu sufletul în tot ce faci,dar nu-i forța rezistența! Îți doresc sănătate și putere să iei deciziile cele mai bune,pentru sufletul tău!👄

      Ștergere
    2. Sunt ok cu sanatatea, har Lui! dar efectiv am simtit ca nu pot face pe deplin fata ambelor solicitari, sau mai bine spus ambelor roluri, rolul de bunica si rolul de admin radio... si am inclinat spre cel de bunica, pentru ca eu niciodata nu am fost de parere ca ai voie sa faci rabat profesional!

      Ștergere
  18. OLguta ... despartirea ta de radio ma lasat fara cuvinte chiar pot sa spun ca mi -au dat lacrimile .. dar asa cum ai zis si tu familia ta reala este totul pentru tine ... sa ai parte scumpa mea numai de bucurii alaturi de cei dragi si sa te bucuri din plin de frumosii tai nepotei ... te pup scumpa mea !

    RăspundețiȘtergere
  19. buna decizie! respect!

    RăspundețiȘtergere
  20. Speranta Rodica Subtire15 mai 2018 la 09:34

    Regret aceasta hotarare ! Cei ce au cel mai mult de pierdut sunt
    ascultatorii deoarece tu ai stiut mereu sa ajungi la suflet daruind suflet!

    RăspundețiȘtergere
  21. Cornel Savulescu15 mai 2018 la 19:14

    Felicitări Olga ,ești o profesionista ,sunt încântat că ne am cunoscut ,puțin dar esențial !Te ador !

    RăspundețiȘtergere
  22. Elena Bitu Almeida15 mai 2018 la 19:15

    O floare pentru o floare ,Este din grădina mea ! Pacat pentru ca erai foarte apreciată pentru emisiunile tale si eu te am ascultat cu drag si mi pare rau ca pleci , iti respect decizia si pe tine !

    RăspundețiȘtergere
  23. Tһis paragraph offers cⅼear idea for the new people of blogging, that genuinely how to do blogging.

    look at this wеb-site : The Ninja Guide To How To Loⅽk Fileѕ Βetter

    RăspundețiȘtergere
  24. Ai evoluat frumos si liber in acessta familie a radio-ului si ai plecat la fel!🌞
    Succes in continuare,draga Olguta alaturi de familia ta reala si viata buna si la fel de plina de pasiune pentru frumos!💟

    RăspundețiȘtergere