Blog premiat

marți, 13 septembrie 2016

Marti - 13 septembrie 2016

      Gandurile frumoase, sentimentele alese vin si pleaca ...e o mare de ganduri -  flux si reflux, important mi se pare sa acceptam momentul prezent, asa cum e el... nu putem sa avem fiecare zi la modul excelent insa suntem destul de inteligenti sa apreciem la maximum si sa profitam de  darurile primite de la El privind cu recunostinta si savurind din plin aventura vietii, in mintea noastra sta acel buton care ne ajuta sa resetam tot si sa incepem fiecare dimineata cu un tonus bun.
     E Marti, s-ar zice ca e ziua cu 3 ceasuri rele...si unde pui ca e si 13...pfui!!! cifra 13 aducatoare de ghinion, parca asa se spune, ideea este insa ca eu nu sunt superstitioasa chiar daca asa cum s-ar spune ea nu se va lasa sa treaca neobservata, voi gasi resurse in mine( am suficiente!!! har Lui!! ) si voi depasi  tot raul ce va dori sa vina! o sa ma intrebati ..pai cum faci asta? simplu!!! nu  ma cert cu nimeni, sunt mai atenta decat in alte zile  spre a nu face boacane si-mi spun chiar si atunci cand unii incearca sa ma enerveze: RELAX! voi fi ilegal de calma cu alte cuvinte...poate doar asa  voi putea fi prizoniera  dusmanilor, dar asta inseamna ca e de bine pentru ca se vor molipsi de calmul meu!..si bine ar face!!!
     Nu uit ca viata e o minune, mi-a luat mult sa inteleg asta, incercarile vietii insa m-au facut mai puternica, m-au facut sa inteleg ca o zi pefecta e o zi in care nu lasi pe nimeni sa-ti murdareasca sufletul, ma trezesc cu zambetul pe buze, uneori chiar fredonind in minte o melodie ma uit in oglinda si vad cum sufletul imi straluceste indiferent cum imi arata fatza...actionez asadar spre binele meu, realizez ca nu exista  soare fara umbra si-i multumesc Lui ca ma ajuta sa actionez  spre binele meu si implicit a celor din jurul meu!
    Nu uitati vechiul  dicton "mens sana in corpore sana", activitatea psihica si fizica ne ajuta sa ne mentinem sanatosi si inteligenti pe masura ce imbatrinim! Gata!! am plecat sa fac miscare, asadar... pe curand!

3 comentarii:

  1. http://i1112.photobucket.com/albums/k491/beta52/59becd7fc46a90c6f8a0918f35ca75ed.gif

    RăspundețiȘtergere
  2. Un sfarsit de saptamana minunat sa ai draga mea <3

    http://i1112.photobucket.com/albums/k491/beta52/6905844b600de23c660d39c92368d740.gif

    RăspundețiȘtergere
  3. Acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodata. Am vizitat un forum aici, pe internet și am văzut un mărturii minunate pe forum, despre faptele bune Doctor Osemu Okpamen. Am Brooklyn Gray din Statele Unite ale Americii. Nu l-am crezut, pentru că n-am mai auzit nimic despre astfel de miracol, înainte. Nici un organism ar fi fost în stare să mă convingă cu privire la aceasta nu până când doctorul a făcut o lucrare minunată pentru mine, care restaurat căsătoria mea de 4 ani, prin obtinerea înapoi soția mea a divorțat în termen de 12 până la 16 ore, cu farmecele la fel cum am citit pe internet. Am fost cu adevărat șocat când soția mea a venit acasă cerând iertare so accepte înapoi. Sunt foarte scurt de cuvinte pentru a arăta aprecierea mea doctorului Osemu Okpamen. Căci lui Dumnezeu a trimis la mine și familia mea pentru restaurarea divină a căsătoriei. Ești în nevoie de nici un ajutor fel? Puteți să-l contactați prin e-mail la Doctorokpamenspelltemple@yahoo.com sau vizitați site-ul său http://www.doctorokpamenspells.com. Apela / text numărul său mobil +1 (914) -517-3229 pentru răspuns urgent.

    RăspundețiȘtergere