Blog premiat

joi, 25 august 2016

Tacere incapatanata

     

      Astern pe  blog in ultima vreme gustul framantarilor mele sau poate al tacerilor, dar si tacerea spune multe uneori....scriu cand nu pot sa spun ce simt, hartia sau ma rog tastele rabda multe..chiar si strigatul meu sfasietor uneori, pentru ca degeaba strig in gand...nu ma aude nimeni si parca  se aduna prea multe " te iubescuri" pentru persoanele  vis-a-vis de care am admiratie si respect, dar parca nu-mi vine sa le spun asta ..cu toate ca eu pot iubi pana dincolo de orizonturi, fara frica, dar vezi? parca in ultima vreme vraja s-a pierdut exact atunci cand le-am spus ce simt....raman mai bine intr-o tacere incapatanata si astept in egoismul meu nascut in ultima vreme sa-mi spuna altii asta si abia apoi eu sa le raspund - si eu te iubesc!
     Nu mai vreau sa-mi chinui sinceritatea, am inteles in ultimul timp ca oamenii schimba prieteniile ca pe o marfa, te lovesti de marturii mincinoase, iti rascolesc mintea si iti chinuie sufletul, normalul ajunge sa devina ciudat si ciudatul normal, incat nu mai intelegi cine ce vrea in final?
      Si totusi, parca astept asa cum spun cei de la Semnal M in melodia -La fereastra ta- cu  refrenul :
         "Si as dori sa pot intra
         Sa alung din preajma ta 
         Tot ce-i trist si tot ce-i rau "
      Intr-un mod ciudat ma simt foarte aproape si de acele persoane care m-au lasat sa le las dar care mi-au hranit sufletul intr-un anume timp, dar, care atunci cand au plecat m-au obligat sa pun plasturi pe ranile sufletesti...ce pot sa spun acum?...tot binele lumii sa le vegheze calea!

8 comentarii:

  1. Eu inca te iubesc !!si te voi iubi mereu..in felul meu ...chiar daca uneori tac ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu ai problemele tale si te inteleg perfect!Nu m-am indoit de iubirea ta niciodata, altii insa m-au facut sa simt gustul dezamagirii, dar nu-i condam, poate am avut eu asteptari prea mari, viata e pregatita mereu sa ne dea lectii, e cel mai bun profesor, dar repet eu sunt de vina, ca nu vad dincolo de aparente... Aparentele sunt foarte inselatoare si de multe ori acordam incredere celor prefacuti.
      Concluzie?
      Nu are rost sa invinovatesti pe altcineva decat pe tine insuti. Sa te superi sau sa te razbuni pe persoana in cauza nu e o solutie. El/ea nu are nici o vina. Asa a fost construit. Tu te-ai inselat si ai vazut altceva.
      Te imbratisez Mara si-ti multumesc ca ai trecut pragul blogului meu!

      Ștergere
  2. http://i1112.photobucket.com/albums/k491/beta52/12821549_960681167313682_8637132725981522593_n.jpg

    Cei care dezamagesc nu au fost prieteni adevarati niciodata. Este o arta si pentru a fi prieten. Invidiosii si frustratii isi dau pana la urma arama pe fata. Te pup <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre invidie ni se povesteste si in Biblie. Se povesteste ca foarte tanarul Iosif era preferatul tatalui sau Iacob, acest lucru suparandu-i rau de tot pe ceilalti unsprezece frati ai sai. Invidia fata de calitatile native si fata de favoritismul manifestat de catre tatal lor, i-a determinat sa comploteze pentru a-l ucide. Totusi unul dintre frati pe nume Ruben i-a convins sa nu-l ucida, fiind un mare pacat in fata divinitatii. Iuda, un alt frate, a venit cu ideea de a-l vinde ca sclav unei caravane care trecea pe acolo, ceea ce s-a si intamplat. Dupa incredibile suferinte Iosif a reusit sa se salveze, sa devina ceea ce visele sale ii prevestisera cu ani in urma ca va deveni, dovedindu-le in acest fel fratilor sai „ca nu mor caii cand vor cainii", contand, se pare, destinul fiecaruia

      Ștergere
  3. Olguto, fiecare decide pentru el ce are de facut, nu ii putem proteja sau ajuta la nesfarsit, nu le putem arata dragostea noastra mereu si nu avem nici cum sa fim tot timpul langa ei atunci cand au nevoie; nimeni nu poate face asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare ne este frica de iubire? Ce este asa de greu sa iubesti si sa-ti exprimi sentimentele fata de persoana iubita? Probabil ca atunci cand gasim dragostea nu stim s-o concretizam, nu stim sa ne exteriorizam, ca cel de langa noi sa inteleaga bine mesajul trimis si sa raspunda cu aceleasi sentimente calde ca si noi.

      Ștergere
  4. Prietenii adevarati sunt cei ce nu au nevoie de cuvinte ,ei traiesc in noi ,ne insotesc si ne ocrotesc.
    Eu asa te simt draga mea prietena !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Rodica, nu o stii nicodata cat te stimez si te admir, esti o fata grozava! pacat ca suntem asa departe una de alta....altfel as fi la usa ta zilnic, te iubesc! !!!

      Ștergere