Blog premiat

marți, 26 aprilie 2016

Femeia trofeu

 
      Barbatul este vanator prin definitie, mereu in cautare, mereu in  competitie, mereu in miscare, mereu in antrenament, nu cumva sa isi piarda din mana "dexteritatile",  ce nu pot insa sa inteleg este faptul ca unele din semenele mele chiar isi doresc sa fie "trofeu", depun chiar eforturi considerabile in acest sens... ideea e alta, din pacate nu inteleg un lucru (si chiar daca o sa fiu condamnata ca nu sunt feminista...ma risc! ) nu valoarea lor creste, cota ramane aceeasi, poate chiar scade ... creste insa valoarea celui in mana caruia a ajuns trofeul....si ma intreb din nou, cata valoare mai are trofeul?
     Barbatii sunt ca si campionii sportivi, nu vor doar un sigur trofeu, sunt mereu in cautare, iar pretentiile lor cresc cu cat au mai multe trofee in dotare, vor dori mai mult si mai mult, nu poti sa le tii pasul, si stii ce urmeaza? iti spun eu...se va mandri cu tine o perioada apoi vei ajunge in "raft", fiorul acela care l-a simtit din cap pana in picioare ii trece repede...pentru ca femeile goale nu au viata lunga in sufletul barbatului, vei ajunge doar un capitol din viata lui in loc sa fii o carte!
     Fiti irezistibile si interesul lor va creste iar sansa voastra de supravietuire va fi diferita,  fiti deznodamant nu  divertisment!
     

3 comentarii:

  1. Daca privesti viata ca pe o competitie sportiva, ai dreptate! Barbatul vrea sa-si atarne de piept cat mai multe trofee. Pe care le abandoneaza atunci cand schimba haina. Dar nici un barbat nu-si schimba hainele mai des ca o femeie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa te cred? parca as trai un sentiment de neincredere...voi barbatii asa sunteti setati!!vreti mai mult si mai mult!!! iar legat de trofee cele de la piept, devin in timp valoroasde, daca intelegi ce am vrut sa spun!...restul raman obiecte de vitrina...si atat!!

      Ștergere
  2. Corect ce spui!!!asa o fi...amazoanele au si "lasoul" potrivit...stiu ce ravnesc!! nu se incurca cu fitecine...mai ales ca legenda spune ca amazoanele antice erau femei fatale, sortite sa traiasca fara barbati, faceau sex doar odata pe an...atunci insa o faceau ca lumea!! lol!

    RăspundețiȘtergere