Blog premiat

duminică, 28 decembrie 2014

A mai trecut un an...


     Cu bune cu rele am ajuns la sfarsitul anului...daca stau sa ma gandesc a fost un an cu realizari dar  trebuie sa recunosc ca am avut parte si de esecuri...am avut parte si de lucruri urate, dar am gasit mereu puterea sa merg mai departe si tocmai de aceea facand acum o retrospectiva  spun ca am aduceri  aminte demne de pastrat, zambetele, vorbele frumoase, intamplarile de neuitat  vor dainui peste ani...
    Rasfoiam articolele din anii trecuti  si cum de fiecare data scriu ce simt, am acele momente de sinceritate ajung sa cred ca nu mai conteaza ce mi-au facut altii, conteaza doar ce am facut eu..daca am reusit sa invat ceva din trecut, altminteri ma intorc de unde am plecat si asta inseamna categoric -involutie!
    Poate gresesc si eu ca nu sunt suficient de buna in intuirea dorintelor celor dragi mie si nu reusesc sa ma pliez pe impliniri complete, e greu sa te desprinzi de prejudecati, pentru unii chiar imposibil!dar un lucru mi-e clar  - mi-e dor sa-i fie cuiva dor de mine!
    Am fost deziluzionata in acest an de oameni care se autointitulau - prieteni si-mi declarau  devotament si iubire vesnica, oameni pe care i-am indepartat elegant sau poate cu surle si trimbite ca asa si-au cerut-o..si apoi tonul face muzica...n-am vrut sa fiu parte discordanta dar nici nu suport presiunea asta negativa psihologica, care imi inoculeaza ideea ca ori eu sunt deficitara, ori ei...asa ca duca-se!
   A fost un an cu multe plimbari, vacante in care am cunoscut oameni frumosi, interesanti, cu care am legat prietenii, sper ca ele sa se pastreze in timp, le doresc tuturor pace si intelegere, vreau sa vad oamenii zambind, vreau sa am vesti bune de la ei si mult optimism asta ne ajuta sa mergem mai departe! Doresc tuturor un an cu sanatate si sa ne tina D-zeu mintile in cap sa n-o luam pe aratura...un an excelent si plin de mai bine!
     La multi ani!!

7 comentarii:

  1. Stii ce cred eu?? ca viata se intampla intre vise....de aceea ne bucuram si plangem uneori , ca ne mai si trezim:)))Mergem de cele mai multe ori in cerc , uneori o luam pe sens interzis si musai sa ne intoarcem..Si mai cred in hazard...iar hazardul are uneori statii prea dese-n care trebuie s-alegem mereu cărarea pe care pașii nostri ne vor scrie propriul destin.
    Dar nimic nu poate să oprească visul.... asa ca mergem inainte!! Te imbratisez cu drag,esti un om minunat,o femeie frumoasa si puternica ..si un OM BUN,poate prea bun..Sa ai un AN NOU asa cum ti-l doresti....iar daca nu va fi asa gandeste-te ca altii nu au nimic din ce-si doresc...eu asa ma consolez.LA MULTI ANI,DRAGA MEA!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Mara Toader, oare ce m-as face fara tine? nici nu vreau sa ma gandesc, ma bucur ca te am alaturi mereu si -ti multumesc mult! esti"pastila" care ma face sa cred in mine! te iubesc!

      Ștergere
  2. Fiecare dintre noi,daca facem o retrospectiva a anului,ne vom da seama ca a fost un an cu bune si rele.Important este sa ne gandim doar la ce a fost bun si la acele lucruri pozitive care ne-a dat putere sa inaintam pas cu pas inainte spre viata.Pentru mine unul din lucrurile bune care mi s-a intamplat in acest an a fost faptul ca am cunoscut oameni minunati,unul dintre ei esti chiar tu.Ii multumesclui Dumnezeu pentru asta si ma rog Lui sa te tina sanatoasa ,sa ne putem bucura impreuna mult timp de-acum incolo.Daca ar fi sa ma gandesc si la un lucru rau din acest an...acesta a fost despartirea de nasa mea......Asta e viata la urma ,urmei...trebuie luata asa cum este.La multi ani si un An Nou plin de bucurii si impliniri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu Flory Lui ca te-am cunoscut pe tine si pe familia ta, sunteti deosebiti si tin mult la prietenia asta. Imi pare rau ca s-a intalmplat sa plece la ceruri nasha ta, dar poate asa a vrut Cel de sus, asa e mai bine pentru ea si poate si pentru tine, va fi ingerul tau pazitor, iar pentru ea, asa cum am spus, un preot m-a convins dupa moartea sotului meu ca toate sunt daruri de la EL ca adevarata viata este cea de Dincolo, ca aici e doar o pregatire pentru viata de apoi...asa ca sa ne rugam pentru ea sa-i fie bine pentru viata de Dincolo! te pup si-ti doresc un an cu mult mai bun decat asta implinitor pentru tine si intreaga ta familie!La multi ani!

      Ștergere
  3. A mai trecut un an din viata mea ,din viata noastra ...si ma intreb daca in acest an am reusit sa insemn ceva bun in viata celor din jurul meu.Am avut momente care mi-au taiat respiratia,care m-au facut sa tremur de emotie ,care mi-au dat aripi si care m-au hranit in clipele cind simteam ca numai am nimic .Au plecat persoane din viata mea si au intrat OAMENI !!! Am alesc cu sufletul si m-am ales cu el plin locuit de OAMENI MINUNATI care mi-au devenit PRIETENI in universul virtual .Unul din acesti oameni minunati esti si tu draga mea OLGA ...daca ati putea sa-ti fac un dar ,as alege un INGER special pentru tine si l-as ruga sa-ti pazeasca frumusetea sufletului ,sa nu lase nimic din cea ce este omenesc sa-ti umbreasca viata si vesele .Iti doresc din inima sa-ti pastrezi puterea de-a iubii ...si sa fi iubita dupa inima ta .La Multi Ani si ai grije de tine draga mea OLGA !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai insemnat mult pentru noi cei de la Radio Tasha, am mii de multumiri penetru tine! Ma bucur ca aceasta agora net mai scoate din cand in cand asa oameni minunati ca tine! sa-ti dea D-zeu in noul an multa serenitate, belsug in toate si un OM bun care sa-ti fie aproape!! te pup si te imbratisez!

      Ștergere