Blog premiat

marți, 19 noiembrie 2013

Pro bono

    
      Ce inseamna "pro bono"  cred ca  majoritatea dintre noi stim, si daca nu va este familiara expresia o traduc - este ideea de a lucra din convingere, fara recompense financiare la un proiect!...vine de la latinescul "pro bono publico" cu alte cuvinte pentru binele public....ma intreb insa cati dintre noi fac asa ceva???? cati se risipesc? mai are cineva timp sa fac ceva fara recompensa?
     Auzim in mass media ca deh! una dintre vedete a lansat o campanie umanitara, sau un avocat care s-a oferit sa sustina pro bono un caz mediatizat, sa nu uitam insa ca  in spatele acestor  gesturi le creste imaginea...deci despre ce vorbim?  pro bono...hahahaha!! neplatit dar folosit pentru a da bine la promovare!
    Pro bono fac vraja pe net si  masculii Alpha, tari in clanta, temuti pe forumuri, site-uri  de socializare, le simti de departe aura de superioritate pe care incearca s-o etaleze prin "mirosul"  de testosteron, mai ales cand se simt adorati, placuti, promovati prin " valurile "care le fac in aceasta agora numita net!Pro bono vs. pro bani asta e intrebarea...., clar PRO BONO, ei se pare ca sunt speranta noastra intr-un viitor mai bun, intr-un razboi nuclear sau poate sfarsitul lumii!;))
     Ma intreb in cele din urma care o fi targetul unui mascul Alpha? stie cineva sa-mi spuna?
     Va doresc pace, liniste sufleteasca si atentie la capcauni! e plina lumea de ei... si o " fack" tot PRO BONO!!

6 comentarii:

  1. Barbatul asta Alfa este oricum, dar nu cumva.... ;) Are din toate cate putin, dar din niciuna suficient, este un fel de struto-camila sexos...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu te lasa sedusa de farmecul lui personal – nu este decat o arma impotriva ta .

    RăspundețiȘtergere
  3. In societatea umana , termenul de "mascul alfa" are intelesuri adesea contradictorii.Una dintre semnificatii se refera la barbatii care au mare succes la femei si care pot , in principiu , sa se intalneasca sau sa se casatoreasca cu orice femeie , la alegere.In acest sens , masculul alfa este un tip aratos , cu corp muscular , si poate avea un statut socioeconomic destul de ridicat.Aceste caracteristici pot fi observate cu usurinta in unele grupuri sociale , precum cele ale adolescentilor din liceu.In general masculii alfa (sau un grup de masculi alfa) sunt tipii cei mai draguti si mai populari , cu corpuri atletice , uneori sportivi de performanta , in timp ce masculii beta sunt tipi mai putin siguri in preajma fetelor si care au o implicare mai mica in activitatile "barbatesti".

    RăspundețiȘtergere
  4. Intrebarea ta daca barbatul alfa poate avea o relatie de durata, sau ce target are..greu de raspuns! intrucat aceasta solicita adesea sensibilitate, abilitatea de a ajunge la un compromis , discutia sincera asupra sentimentelor...este un barbat plin de incredere in el insusi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Intr-adevar barbatii alfa sunt irezistibili. am o relatie cu un asemenea barbat si de fiecare data cand il vad nu ma pot abtine sa nu ma gandesc la ce am putea face impreuna. bineinteles ca atractia mea pt. el nu se datoreaza numai fizicului bine cladit ci mai ales atitudinii cu care se imbraca: e calm, rational, magnetic si orice isi propune, reuseste.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pro bono nu exista la noi in Romania....eu una sunt saraca lipita pamantului.vreau sa lucrez pana pic lata, vreau ca cineva sa ma invete sa pescuiesc, nu sa primesc un peste ranced la cateva saptamani.vreau sa invat o meserie, sa dovedesc faptul k sunt serioasa si muncitoare.as face si eu la randul meu fapte pro bono.as face orice...absolut orice sa pot sa am un viitor fara nori de furtuna.

    RăspundețiȘtergere