Blog premiat

joi, 27 iunie 2013

Tot e ceva decat nimic....


Se spune ca nu exista iubiri fara sacrificii, doar ca aceste sacrificii uneori distrug iubirea, de ce?pentru ca poate nu aceea era cea potrivita pentru tine, si,  atunci  inevitabil legea compensatiei isi spune cuvantul,  iubirea moare dar, se face loc  in timp celei potrivite!...totul e sa ai rabdare si tact, sa poti sa astepti, sa poti s-o accepti!
    Se intampla in viata sa intalnim oameni care nu te lasa nici sa traiesti dar nici sa mori, le pasa si nu le pasa de tine cu alte cuvinte...mancam fructul dulce-otravitor al dependentei si stiti cum se spune... - du-te-n colo vino'ncoace...lasa-ma si nu-mi da pace! o fi bine, o fi rau? raspund tot eu...rau cu rau dar mai rau fara rau! ;)...sentiment coplesitor, apasator, obositor chiar...ai vrea sa pleci, dar ceva iti spune sa ramai...te simti ca intr-a  camaruta, prizoniera...toate incercarile tale de a "decora" camaruta sunt fara rezultate pe masura asteptarilor, neahhhh!!  cauti in continuare scuze sa ramai, in loc sa stopezi, si cand sa spui stop cadru, ...n-ai sa vezi!!!!!!!!!pai cum sa poti? cand vine el cu" contrabalansul",  si te inmoaie de tot!...cateva cuvinte si iar te simti confortabil, iti spui inca nu-i totul pierdut!...si....cazi in vulnerabilitate, dar, macar nu esti singura in lumea asta mare si ostila si spui - tot e ceva decat nimic!!!
    Scriu aceste randuri pentru cei dependenti emotional, poate ma aflu si eu printre ei....si, poate vreau sa cunosc resursele voastre (in cazul celor care ati trecut prin asa ceva) spre a veni in  ajutorul  celor dependenti emotional, dar dornici de o viata diferita, mai precis - secrete din arta de a deveni invingator in astfel de cazuri!
    Parfrazand-o pe Natasha  spun si eu "atingeti-ma" cu un comentariu! ;) ...dar,  sa nu-mi raspundeti  cum se "scot "unii barbati cand  spun ca deh!"pe femei sa nu le atingi nici macar cu o floare!"


6 comentarii:

  1. Ca sa fii pe deplin fericita, unele lucruri le ai, iar pe altele doar ti le doresti. Asa functionam noi oamenii. De asta atunci cand apare oriunde in lume unul care le are pe toate, imediat langa el apar si lucrurile care il duc spre regresie. Sa stii ca viata nu e o piesa de teatru, e o chestie reala, participi la ea fara sa-ti dai seama!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...si ce personaje tari suntem!!! ne luam rolul in serios!

      Ștergere
  2. Citeste mott-oul de pe chatul tau ,pe care l-am scris,fara sa stiu ce ai scris aici.Viata este atit de complicata ,planeta a atins aproape 7 miliarde de locuitori,sunt tot atitea modele ,de urmat s-au de neurmat,nu sunt 2 oameni la fel ,nici chiar ,,gemenii,,nascutii la citeva minute ,unul fata de altul,fiecare are caracterul sau ,felul sau de a fii,nu stiu ce sa spun ,fa ce am scris acolo,te sarut ,cu drag !Vezi tu ,,OLGUTA,,CITI OAMENI TOT ATITEA ,,SUFLETE,,!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord...suntem diferiti, dar tocmai in acest lucru sta frumusetea noastra!

      Ștergere
  3. Da,in viata nu poti avea totul...

    RăspundețiȘtergere

  4. E BINE SA NE MULTUMIM CU TOT CE VIATA NE OFERA ..CU BUNE CU RELE ASTA E ..TOTUL CHIAR NU SE POATE !!!!!!

    RăspundețiȘtergere