Blog premiat

vineri, 28 iunie 2013

Sunt vinovata sau nu?

       .

       Uneori stau si ma intreb, sunt eu imposibila sau unele persoane care ma determina sa iau masuri uneori cam peste mana, pentru ca bag seama ca o fac dupa cum inteleg eu in mod tendentios, sa ma supere in mod voit?
       De fiecare data cand cineva ma supara ii comunic supararea, asa mi se pare politicos....sa rezolv pe cale prieteneasca problema, dar aseara, am considerat ca acea persoana a vrut" sa sara calul"intentionat...sa ma enerveze, si m-am gandit asa...mai sa fie... tot iert si iert dar iertarea asta pentru"aducatorii de suparari" nu poate fi vesnica...mai pui si piciorul in prag la un moment dat si spui, gata!!! si...sub imperiul  acestui impuls am taiat encoderul unui moderator de la radioul meu. Imi sunt dragi toti din echipa, pentru ca fac radio cu placere, in sistem de voluntariat, dar, ca orice alt loc de munca exista si niste reguli, pe care e bine sa le respecti ca sa poti coopera bine cu echipa....vreau si eu sa dorm si sa ma trezesc linistita in fiecare dimineata, nu cu gandul cum sa aplanez conflictul ivit in echipa.
      Nu sunt cinica si nici nesimtita si nici nu atac "miseleste"(cum mi s-a spus de catre cel in cauza) dar, atat timp cat te avertizez, iti spun chiar frumos"te rog mult, nu mai pomeni acel nume!"si tu o faci in continuare ignorand rugamintea mea, cine e vinovatul eu sau tu?
      Nu sunt un traitor la manastire sa intorc si obrazul celalalt, am si eu limite ca toti oamenii, nu o sa ma aleg cu binecuvantari de la altii, dar poate nici nu-mi mai doresc acest lucru!...a fost modul meu de a-ti arata ca m-a deranjat si m-a suparat ce ai facut !Mahnirea si supararea mea nu vreau sa se rasfranga asupra ascultatorilor sau celor dragi din preajma mea, tocmai de aceea am vrut sa-mi explic gestul, sa nu port aceasta apasare, pentru ca iertandu-ma pe mine insami pot fi vesela  si in armonie cu cei din jurul meu!
        Inchei prin a dori celor care poarta numele de Petru si Pavel multi ani buni si frumosi,  sanatate si armonie deplina cu cei din jur! Weekend binecuvantat!imbratisari si pupicei!



2 comentarii:

  1. Este in regula daca nu poti multumi pe toata lumea tot timpul. La urma-urmei esti om si nu poti face minuni. Odata ce intelegi acest lucru, vei realiza ca nu sta in capacitatile tale sa muncesti ori sa te comporti asa cum fac ceilalti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu suntem obligati sa suportam pe nimeni..iar cei care nu inteleg acest lucru e problema lor..

    RăspundețiȘtergere