Blog premiat

marți, 2 aprilie 2013

Am luat-o razna!...

   
     Nu intamplator si emisiunea mea - Razna cu...Olga...de ce am ajuns la concluzia asta? simplu!
Am trecut prin mai multe retele de socializare, am ramas insa pe cea mai mare - Facebook, dar nici aici nu e usor frate! am inceput sa fiu asaltata de nume necunoscute, persoane  care sincer nici nu pot sa fiu sigura daca  sunt de gen feminin sau masculin...ca deh! pe net poti sa fii ce vor muschii tai!
    Ca sa "exist"  pe acest site, am realizat ca trebuie sa share-uiesc si sa dau LIKE, la pagini( cum de altfel, am ajuns sa fac si eu...adica sa cer like-ri ca deh! n-o sa fiu eu mai fraiera ca altii...!!).Nu stiu sigur daca ele imi folosesc la ceva...ma rog, reclama e sufletul comertului, ma supun si eu regulei!.. si apoi si  Radio Papucel merita asta!....dar, ce ma exaspereaza e altceva! s-a gasit pe acest site o metoda de apel cu video...si numa' ce ma trezesc sunata, cand mi-e lumea mai draga...huhhh!!!... si, unde pui ca, uneori chiar sunt in emisie, (am pagina deschisa  pe FB, pentru ca primesc continuu mesaje si de acolo) sa-mi iau campii, nu alta!!
    Am ras cu bulbuci cand am auzit ca unii isi cumpara LIKE-uri cu cardu' ...!! mai sa fie ...asa importante 'or fi? ma lamureste si pe mine cineva?
     Mda...o sa spuneti si ce-i cu asta Olga? ai la dispozitie  butonul"ignore" e alegerea ta! Corect!...asta si fac...dau ignore la greu, ca uneori ma si intreb la ce bun sa-i mai adaug?Azi insa ma pun serios pe munca...daca pana acum m-am resemnat  umil si pagubos....de acum, gata!!!curatenie generala pe lista prietenilor de pe Facebook!!! Musai primenita lista, e primavara!! sa rasara "iarba verde" si pe  contul meu de Facebook! ;)


Sursa imagine: Facebook ...postata de una dintre sponsorii nostri:
Carmen Ion

6 comentarii:

  1. Balhoianu Raducu2 aprilie 2013 la 14:50

    Esti persoana publica...nu?
    Oarecum este normal..traim intr-o lumea anormala
    Eu,personal nu as da ignor la nimeni si nebunii,uneori vin cu idei bune. Sau cel putin reusesc sa te uimeasca...
    ...Sau cel putin reusesc sa te uimeasca.
    In ziua de azi este foarte greu sa mai ramai uimit.....rutina mama ei!
    Sincer,oarecum cat de putin te cunosc,cred ca meriti respectul tuturor...
    Esti o persoana sociabila,amabila,dragutza ..
    Faptul ca esti o persoana publica nu da dreptul la nimeni sa fie vulgar,arogant..bla bla bla..asta este parerea mea ...un pupic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Araganta, nu am fost si nu voi fi niciodata! Vulgara nici atat( ca mai trimit in gandul meu pe unii si pe altii in tarile calde...asta e alta poveste.. ;) ).Foarte adevarat, am cunoscut si oamenii speciali pe acest site, toata stima si respectul meu! dar am vazut si atatea lucruri penibile, incat pe bune ca am inceput sa renunt chiar si la jocul care ma tinea stransa de FB, adica la FarmVille, intru mult mai rar... in fine, asta e!

      Ștergere
    2. Draga doamna ,vreau sa-mi confirmati ceva :comentariul de mai sus ,scris de Balhoianu Raducu ii apartine sau nu ? Pentru ca a spus ca nu va cunoaste si nu a conversat niciodeata cu dvs.Multumesc !

      Ștergere
    3. IL AM SI PE LISTA DE MESSENGER!Dar daca e o problema, pot sa-l sterg, o persoana plus ...sau minus...egal!;)

      Ștergere
  2. Draga doamna ai mare dreptate.Persoana publica sau nu ,toti ne temem sa nu primim minuni pe pagina dar dincolo de asta cred ca merita sa cunosti lume ,sa asculti povestile altora,sa vezi ce imagini ii misca ,ce carti prefera ,ce lume a lor au.Ma bucur ca ne "cunoastem"virtual si poate daca ajungi la vara la mare bem si o cafea impreuna .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca lasi si un nume si o adresa pe FB...cine stie, posibil sa bem o cafea la mare, daca evident anul acesta voi mai merge la mare.. multumesc ca ai trecut pragul blogului meu! O zi frumoasa in continuare!

      Ștergere