Blog premiat

marți, 1 mai 2012

Pretul rasfatulului sufletului tau

       Azi am lasat sufletului meu libertatea de-a se simti la el acasa...detasat, fara griji, fara "de ce-uri" inuntile...ca oricum raspunsurile nu le aveam la indemana si apoi la ce bun sa mi le mai pun? si ce credeti? am simtit ca pur si simplu se lumineaza....am simtit un senin imens, care-mi  acopera chiar si cea mai mica pata a unui norisor, care incerca sa  violeze  magia infinitului ....am simtit liniste si iubire....si atat!
     Cum am reusit acest lucru? simplu...am avut timp sa fiu eu cu mine insami....am facut o incursiune in"regatul" sufletului meu...il numesc "regat" pentru ca e mare...cuprinde zeci de suflete dragi mie...si nu stiu uneori  care este locul  fiecaruia...oricum ar fi,  si oricat de aproape sau departe, ii am si-i pastrez, cu drag, pe fiecare si la loc de cinste , asta pentru ca...., reusesc sa-mi aduca echilibrul sufletesc, ma ajuta sa constientizez implinirile, dorintele si toate bucurile pe care CEL DE SUS MI LE OFERA CU GENEROZITATE...imi dau starea de pace interioara.
      Astfel de momente consider ca sunt partea vitala a vietii nostre, ne ajuta sa privim cu alti ochi viata, s-o luam chiar cu asalt, asa cum uneori ne surprinde si ea...
      Am oprit radioul, am stat intinsa in pat cu ochii inchisi si i-am conferit sufletului  lumina, care s-a instalat imediat ca si cum as fi apasat pe un buton, s-a simtit rasfatat, gingasit, tocmai pentru ca nimeni nu poate fi mai sincer cu el decat eu insami...i-am spus ca mi-e bine...ca ma simt iubita si ca da! sunt un OM fericit! ce pot sa-mi doresc mai mult decat atat?
      Daa!! veti spune ca exista si alte rasfaturi, rasfaturi venite de la persoana draga, de acord cu voi! nu sunt de neglijat nici acelea si tocmai de aceea am gasit sfaturi pe internet care cred ca ar prinde bine mai cu seama femeilor...daca sunt venite din partea barbatilor, atentie deci, dragi barbati !!!  :
"1. Complimentele venite din partea iubitului valorează cât un diamant în sufletul unei femei.
2. Admirația din partea partenerului iubit, face ca o femeie să se simtă fericită și împlinită.
3. Micul dejun sau cina pregătită de către bărbați din când în când este cel mai potrivit răsfăț pe care îl pot face femeilor.
4. Cadourile mici, simbolice, fac minuni! O simplă floare surprinde plăcut orice femeie.
Bărbați, nu uitați: o femeie răsfățată este o femeie fericită, iar o femeie fericită îl va face fericit pe bărbatul de lângă ea!" nu costa mult...dar valoreaza ENORM!!
     SI ACUM O INTREBARE :
     Cat valoreaza pentru voi linistea sufleteasca, asa raportata  in  euroi sau dolari? i-ati putea pun un pret?

16 comentarii:

  1. Linistea sufleteasca si euroii sau dolarii sunt incompatibile (zic eu!).
    Cat despre rasfat...cui nu-i place sa fie rasfatata? E bine ca atunci cand toti uita de noi, sa ne oferim singure rasfatul pe care ca femei il meritam cu prisosinta.
    Zile senine iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marada, ai dreptate, si cat mai des..daca se poate, nu?
      Zile implinitoare si tie!

      Ștergere
  2. Buna ziua...Olguta draga, eu imi rasfat sufletul in fiecare zi, opresc totul si imi spun acum "ACUM URMEZ EU" !

    RăspundețiȘtergere
  3. Toata lumea stie ca nu exista retete de fericire. Primul pas spre fericire este, oricat ar parea de evident, sa incetezi sa mai fii nefericit. Sa reusesti in viata inseamna, sa-ti atingi obiectivele pastrand relatii bune cu lumea care te inconjoara, sa ai o imagine de sine la fel de buna, dar fara sa iti sacrifici personalitatea si nevoile pentru aceasta.
    Pierdem ceva, pe cineva ... suferim, si, ne gandim ca nu am stiut sa apreciem ceea ce aveam. Si, uite asa, ne reintoarcem la cel mai respectat sfat al filozofiei, venerabilul: „ CARPE DIEM “.
    Profita de clipa prezenta !
    Fericirea se simte „ aici si acum “...
    TRAIESTE CLIPA !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. antochi_carmen -Franta2 mai 2012 la 12:06

    ACEST SUBIECT, ESTE DE MARE ACTUALITATE DAR CU RASPUNS DIFICIL DE DAT; TOTUSI NU ESTE UN SUBIECT INABORDABIL, CA ATARE: RASFATUL SUFLETULUI VINE INTOTDEAUNA DIN LAUNTRUL TAU; ITI POTI PERMITE RASFATAREA SUFLETULUI, ATUNCI CAND, CHIAR DACA VIATA NU ESTE ROZA, AI MULTUMIREA SUFLETEASCA NECESARA, GASESTI INTELEGERE, COMUNICARE SI ECHILIBRU IN CEL CE-TI ESTE SAU CEI CE-TI SUNT APROAPE; RASFATUL SUFLETULUI VINE DIN LUCRURI MARUNTE CARE TE SATISFAC, ITI CREEAZA O STARE DE BINE SI CONFORT SI NU SE REZUMA LA A DUCE O VIATA INDESTULATA; DIN PACATE SUNT MULTE PERSOANELE CARE AU TOT CE-SI DORESC DAR DE FAPT NU AU.....NIMIC! EU IMI POT PERMITE CLIPE MAGICE DE RASFAT!

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) hmmm in euroi nu stiu:) probabil destul de mult:D:) dar ma bucur pt dvs:D:) o zi faina sa aveti:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te pupacesc draga mea draga!! ma bucur ca ai trebut...te mai astept!

      Ștergere
  6. Linistea mea sufleteasca nu are pret pe pamant, ci doar undeva dincolo de stele...draga mea Tasha!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu tine!!!imi amintesc ca mi-ai spus ca vrei sa fii moderator la radio...mai pastrezi ideea?m-as bucura sa fie asa! te astept cu drag...pe id-ul nostru de radio radiopapuce@yahoo.com

      Ștergere
  7. PENTRU TINE CU MULT DRAG DE ZIUA TA OLGUTA MORAR...
    Sa ploua incet deasupra ta/Cu picaturi de fericire/Sa fie visul tau un zbor de implinire.../Povara vietii sa-ti fie car cu sanatate.../Sa-ti fie sufletul scaldat in stropi de bunatate./Sa ai oricand in drumul tau un soare zambitor/Sa ai alaturi chipuri dragi si-un inger pazitor!
    Visele de azi sa devina realitate. Sperantele de maine inpliniri. Orice cadere un pas inainte. Gandul bun sa te insoteasca mereu! LA MULTI ,MULTI ANI!OLGA MORAR
    CADOURI scumpe nu pot sa iti trimit dar as vrea sa te felicit, sa nu ai lacrimi nici tristete doar zambet si blandete sa fii asa cum te-am stiut, sa ai in viata tot ce-ai vrut, dragoste si fericire sanatate pe vecie. Aceasta a fost urarea mea, te felicit de ziua ta!SUFLET MINUNAT!!!TE IUBESC SI TE APRECIEZ MULT ...OLGUTA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. îmi place f.f. mult motanul de la Radio Papucel...am avut unul asemănător şi nu-l mai am...oare ce pot face ca să-l pot recupera?

    RăspundețiȘtergere