Blog premiat

marți, 13 septembrie 2011

Un radio de VIS(Viata, Iubire, Speranta)

   Luni, adica  ieri, 12 septembrie 2011, am intrat intr-un alt colectiv radio, e vorba de Radio ProDiaspora, un radio care se adreseaza mai cu seama diasporei, sunt impresionata de caldura cu care colectivul acestui post de radio m-a primit, ma simt ca"acasa", cu toate ca bagajul emotional pe care l-am avut aseara intalnind pe calea eterului zeci de oameni care imi scriau  cuvinte de incurajare, era peste asteptarile mele...ma bucur ca ei m-au primit cu bratele deschise, sper sa am o buna colaborare cu toti si mai sper ca aceasta colaborare sa fie mai ales in interesul ascultatorilor, pentru ca pe mine ma fericesc  starile pe care eu le sugerez la un moment celor care ma asculta...doresc asadar, sa -mi indrept cititorii blogului meu spre acest radio, care promoveaza cultura, invit pe cei intresati sa acceseze link-ul urmator :
http://www.prodiaspora.de/ 

O apreciere la adresa mea, gasita pe un blog al doamnei Elena Toma ,http://elenatomaxxl.blogspot.com/2011/09/olga-morar-oamenii-din-sufletul-meu.html, mi-a atras atentia...o rog pe doamna respectiva sa posteze parerea domniei sale pe blogul meu, nu vreau sa se creeze disensiuni, eu apreciez toti oamenii de bine, care fac radio din pasiune...dau mai jos, aprecierea venita de la respectabila doamna:

iuliana bogdan satu -mare spunea... Doamna Olga,luni seara,v-am ascultat emisiunea de la Radio Prodiaspora,o emisiune frumoasa despre fericire.M-a surprins vocea dv. placuta si aprecierile frumoase primite de la zeci de ascultatori.Bafta in continuare.
Credeti ca Doamna Elena va rupe relatiile cu Dumneavoastra ,facandu-i concurenta serioasa pe alt post,va sterge acest articol cu DV.?
 Postez aici ce i-am raspuns doamnei Iuliana:
tasha spunea...
Raspund cu respectul cuvenit doamnei Iuliana Bogdan, pe doamna Elena,o pretuiesc pentru bogatia sufletului ei,am rezonat perfect cu multe din sentimentele pe care domnia sa, le-a dat cursul in timpul emisiunilor pe care le-am ascultat, nu incerc sa fac concurenta nimanui, admir oamenii de calitate, ascult multe radiouri online, pentru ca de la fiecare am ceva de invatat! Daca Elena este de aceeasi parere cu mine nu pot decat sa-i spun ca pentru mine ramane aceeasi doamnna deosebita!>:D<

4 comentarii:

  1. Felicitări, Olguţa. Cunosc echipa Radio ProDiaspora. Sunt oameni minunaţi alături de care am realizat şi eu emisiuni. Sincere salutări distinsei Ecaterina Câmpean şi lui Robert. Mult succes. Cu preţuire, Elena Toma

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult Elena, ma bucur sa aud asta, ma bucur sa aflu si de la tine, numai lucruri de frumoase despre acest radio.Te pretuiesc si eu in aceeasi masura, tu m-ai ascultat si la Radio Enigma Romania, dar, noi ne-am perceput, am rezonat ca oameni in primul rand si apoi ca realizatori de emisiuni radio.

    RăspundețiȘtergere
  3. Viata lunga la Radio Prodiaspora!! ma bucur ca esti la un radio unde esti bine primita si te regasesti acolo...te urmez si acolo si te ascult!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari!!! si sa te auzim mereu vesela ,pusa pe glume si binedispusa cum te stim, cu verva ta caracteristica!

    RăspundețiȘtergere