Blog premiat

vineri, 7 ianuarie 2011

Amintiri din Italia

Amintirile placute sunt mereu in mintea noastra,mai cu seama ca se intampla adesea ca realitatea imediata sa nu-ti ofere ce -ti doresti,ce faci atunci...??te refugiezi in trecut si iti incarci sufletul cu balsamul amintirilor dragi,hm!!!...asta fac eu acum,revad imaginile care imi intregesc in minte trairile de odinioara,trairi care le invoci,trairi care as vrea sa dureze o vesnicie,dar tot ce e frumos tine putin,din pacate! :)
Ma uit la poza Cameliei ,eram nerabdatoare amandoua in  aeroportul din Forli,asteptam pe cineva drag...
si el a venit....
si a fost frumos!

a fost cadoul meu de Craciun!

Ne-am simtit minunat impreuna,distantele insa sunt cam greu de  depasit,te multumesti cu cat se poate,cu intalniri de cateva zile,intalniri care au darul de a te ferici ,de a-ti incarca bateriile pentru timpul in care din pacate ramai departe de persoana draga...
N-o uit nici pe Daisy catelusa Cameliei,e o minunatie de animalut aproape umanizata,ii lipseste vorbirea ca altfel mi se pare ca pricepe tot ce-i spui...e foarte inteligenta!
 Trebuie sa va spun ca Daisy avea si un logodnic in vecini,il chema Buffo,uite-i cat sunt de fericiti impreuna!
Imi pun intrebarea urmatoare...daca pana si animalele stiu sa-si exprime trairile,apoi noi oamenii de ce ne temem s-o facem?de ce ne rusinam uneori de sentimentele noastre?
De ce stam pe ganduri,de ce ne risipim?nu-i pacat?


Parcul de langa pista Ferarri din Imola e minunat,iti speli ochii pur si simplu cu frumusetea lui...
Gresesc cumva?..uite ce limpezi sunt si ochii mei! ;)

Dar si ai copilei din imagine,ochi nevinovati care  admirau frumusetea paunilor din imagine
Hehehe!! ca sa vezi,masculul era intors cu spatele spre noi...ne ignora...deh! ce-i pasa lui de noi cu patru paunite alaturi? :))
Noroc  cu ratoiul  care ne-a bagat in seama!:)dar si cu lebada neagra din imagine...
Orasul e despartit de pista de forumula 1 prin aceasta apa curgatoare,uneori ea se revarsa  pe campul  din imediata apropiere,am prins si o astfel de perioada de ploi abundente la Imola care au facut sa se umfle apele,dar care nu au facut ravagii fiind controlate bine...
Podul este foarte ingust ,nu poate trece decat o singura masina,astfel incat asteapta la semafor cei care vor sa-l treaca...
Dorul  de cei de acasa...ma face sa am  o factura  ca lumea la mobil,deh!! nasol cu roaming-ul asta,dar,nasol si fara sa auzi pe cei dragi.ca atare, duca-se! duca-se banii asa cum au venit!:)
Camelia a vrut insa sa-mi spuna: uite unde sunt banii tai!!! :))
Nah! ca i-am facut-o si eu...i-am aratat unde sunt banii ei...in puloverul proaspat cumparat de la Zara si in cizmele minunate ,achizitie recenta de la Bologna...hehehe!!!!  si iata ca si ea face uz de telefon....:)
E adevarat ca ea vorbea cu cei din Italia,iar eu cu cei din Romania...:)dar ce mai conteaza!!!! E Craciunul si MAGIA LUI  te face sa uiti de toate...
Ne asezam la masa si ne bucuram de masa imbelsugata...ca asa e Romania si asa e si-n Italia,iar Maurizio,consortul Cameliei ,are parte de bucate romanesti dar si de cele traditionale italienesti.ca nu se poate altfel,cand o romanca este partenara de viata a unui italian...

Si umblam si la colindat,la prietenii romani din oras,respectiv la finutul Cameliei pe care l-a botezat in Mai,atunci cand am fost si eu la Imola,participand la botez....
Eee!! dar uite cum m-am intins cu  fotografiile mele,prea multe pentru azi...mai las si pe maine sau pentru zilele care vor urma....
Va spun sa aveti parte de bucurii pe masura asteptarilor,celor care poarta numele de Ion ,Ioana si derivatele lor le doresc multa,multa sanatate si impliniri depline pe toate planurile,iubire si rasfat asa cum imi place mie sa spun!...dar,si sa traiesc in iubire si rasfat!!;) HAI ,C-AM  SPUS-O SI PE ASTA! :))

9 comentarii:

  1. Sa aveti un an cel putin la fel de bun ca cel pe care tocmai l-ati incheiat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate acestea nu sunt amintiri,iubita,realitatea continua pana la sfarsit, cand v-om lua cu noi ce s-a transformat in amintire.Ai vazut toate anotimpurile in Imola si imprejurimi, acum ne ramane s-o luam de la capat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Miki,asa sa fie! nu numai la mine ci la toata lumea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bella,bella,draga Adriane! o stii si tu,ca mi-ai spus ca ai fost acolo ...

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga mea Camelia sa ai parte de un an minunat,sa fim sanatoase si sa ne bucuram multi ani buni si frumosi de prietenia noastra!

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga mea de ce nu pot sa las un comentariu?

    RăspundețiȘtergere
  7. Se poate...imi pare rau dar ultima intrebare era personala si de aceea n-am dat-o publicarii...nu te supara draga mea...iar raspunsul meu este - du-te mai departe cu multa fericire!!!
    in ceea ce ma priveste totul e istorie! si atat!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna,draga mea Tasha! O zi reusita cu realizari frumoase,iti doresc! Pozele sunt superbe,iar tu o frumoasa si distinsa doamna!Eu iti doresc multa sanatate dar si mult noroc!

    RăspundețiȘtergere