Blog premiat

miercuri, 8 decembrie 2010

Sufletul meu pereche!

Sunt  fericita!!!!...sau cum oare cum as putea eu  sa ma declar in acest moment,cand simt ca imi lipsea atat de putin  si totusi atat de mult ....  cat mi-a trebuit sa ajung acolo,sa realizez ca e foarte simplu sa fii fericit!!! mult mai simplu decat am crezut pana acum...m-am schimbat eu?... s-a schimbat universul meu? a aparut  ceva nou in sufletul meu? chiar e greu de spus! sau poate ma tem eu de cuvinte? ma tem ca ele sa nu rupa vraja care m-a cuprins?????????
Si totusi...ahhhhh! de cate ori mi-am repetat aceste doua cuvinte"si totusi....iubirea"(vorba lui Paunescu),mi le-am  spus de fiecare data cand am simtit ca parca nu am luat-o pe drumul bun,simteam parca ca ma ratacesc,ca nu e drumul meu...ca ma abat cu buna stiinta ,ca-mi fac rau cu mana mea...ca drumul ales nu-i deloc drept,lin...ca va trebui sa infrunt  niste  reguli,reguli impuse de societatea in care traim...si totusi,mi-am zis din nou,daca nu risc nu voi castiga....si voi risca! voi risca totul...ca la urma urmei, viata e unica! si nu traim ca broastele de Galapagos - 177 de ani...sa pot sa mai astept sa se limpezeasca apele,ma las dusa de val...ce-o fi ,o fi,ce mi-e dat se va intampla!!!!!
Tot dadeam eu  peste tot cu sufletul pereche,nu stiu de ce ma obseda  acest gand,ma obseda inca de cand a murit sotul meu...pentru ca atunci am incercat sa-mi explic de ce?...de ce mi se intampla mie  totul...de ce el s-a dus mult prea devreme Dincolo....desi era mai tanar decat mine,putea sa ma lase pe mine intai....si in ciuda varstei ,asa cum am scris in descrierea mea la deschiderea blogului,simteam ca voi gasi odata si odata acel suflet...adica sufletul meu pereche!Citisem multe despre sufletul pereche si orice studiu citit parca imi aducea noi convingeri ca   exista suflete pereche,ca exista oameni care se cauta,oameni care nu se simt impliniti decat in momentul cand se intampla fuziunea....cand se reintalnesc,pentru ca poate intr-o alta lume ei au inceput niste proiecte impreuna pe care din varii motive n-au ajuns sa le finalizeze...Obosisem de atata cautare,mi-am zis,"clar nu-l gasesc in viata asta...poate intr-o alta viata..." Si totusi!!! simteam ,simteam ca-i pe aproape,aveam asa niste presimtiri,niste presimtiri ca va aparea taman,vorba ardeleanului ,cand ma voi astepta mai putin,da!!!!azi cand scriu aceste randuri....am convingerea ca mi-am gasit perechea astrala,ca  poate aici pe pamant nu ne va fi dat sa fim mult timp  impreuna...dar vom ramane pe vesnicie  impreuna,pentru ca : gandim la fel,simtim la fel,si sunt multe, prea multe coincidente.....:)
Tot ce pot sa spun acum e ca nu-mi doresc nimic altceva,nimic mai mult,mi-e bine,mi-e extraordinar de bine,chiar daca ne despart sute de kilometri,chiar daca intre noi sunt o multime de frontiere,NU CONTEAZA!!!!Stiu ca fiecare zi  inseamna pentru mine o binecuvantare,astept telefonul lui,astept sa-i aud vocea,astept sa-l intalnesc pe YM.....astept,astept!si ce dulci sunt clipele acelea chiar daca dor, chiar daca  o clipa inseamna un an in acel moment,e fantastic!
Azi m-a surprins placut,neinchipuit de placut,am fost extaziata,a sunat postasul,sau mai bine zis postasitza,ca avem o femeie  pe post de curier,si ce credeti?? mi-a spus ca am un plic prin prioripost trimis....ma intrebam  de unde o fi????????????si ce  contine plicul? l-am analizat,era  captusit cu o panza de nylon care am simtit ca protejeaza ceva delicat.....m-am uitat de unde vine....cand am vazut orasul,m-am rosit de placere...dar n-am avut rabdarea sa las postasitza sa iasa din incapere si l-am deschis in fata ei! ...l-am deschis cu o viteza uluitoare,si s-a deschis usor...fara efort prea mare....ce credeti ca era in plic????????
Nah! ca nu va spun acum... e SECRET!!!....dar va las sa ghiciti!!! cel care ghiceste are o dedicatie oferita cu mare dragoste din partea mea  la radio-ul  unde am emisiune mea:"Cutiuta cu iluzii "adica la:


http://radioenigmaromania.xplor.ro:8000/listen.pls

Va imbratisez si va doresc o seara cu aripi de ingeri,asa cum este a mea ,adica minunata!!!!!

Edit later:
Pentru ca imi doresc sa dedic tuturor bloggerilor care-mi vor citi articolul o melodie,vin cu un mic indiciu, secretul e pe pagina...hahaha!!! acum suna cam asa:" manastire intr-un picior,ghici ciuperca ce-i!" :))

28 de comentarii:

  1. Un cd cu o selecţie de melodii, special făcut pt. dvs?
    Oricum, fie că am ghicit, fie că nu, felicitări şi o viaţă fericită vă doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fericirea ta e si fericirea mea !!!!Vreau sa fiu prima care ghiceste raspunsul ..."Trandafirii sunt florile iubirilor neînspinate".Draga prietena, singurul lucru care te face fericita, va fi sa fi fericita cu tine insuti, nu cu ceea ce cred oamenii ca esti. Sa fi plina de admiratie si departe de orice invidie, sa te inveselesti in mare masura de binele altora, sa iubesti cu o asemenea generozitate a inimii incat dragostea ta sa fie o posesiune draga in absenta rautatii, acestea sunt daruri ale sortii pe care banii nu le pot cumpara...
    Bucura-te, fi fericita, astfel ii vei face si pe altii fericiti alaturi de tine...te pup ,sa-ti fie bine !

    RăspundețiȘtergere
  3. N-ai ghicit draga mea Anca,dar promit sa te amintesc in emisiunea mea cu mare drag ,oferindu-ti o melodie...daca imi spui si ce ti-ar place sa asculti,ar fi perfect!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Elizaaaa!!!!! te imbratisez draga prietena,ma bucur ca esti partasa la bucuria mea....ma bucur ca ai ghicit!!!! daa!! e un trandafir,un trandafir rosu,care n-are spini...e un trandafir care crede-ma s-a pastrat foarte proaspat desi el a calatorit ceva drum si a trecut ceva timp pana a ajuns dintr-un colt al tarii in alt colt al tarii....cred ca mi l-a dauit cu mare dragoste,altfel nu-mi explic! Dedicatia la radio,o sa fie cu siguranta,va fi ceva de suflet pentru tine! te pup!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. iiiii>:D<


    ori e o felicitare ori e chiar iamginea de la incepututl postarii, dar cu florile reale:P

    RăspundețiȘtergere
  6. Iată că sărbătorile aduc şi bucurii de suflet... Mă bucur pentru tine. Cât mai multe şoapte roşii în obraji şi stele în priviri...

    RăspundețiȘtergere
  7. urmariti continuarea cutiuta cu iluzii si deziluzii....si va veti convinge!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am stat şi am cugetat mult, dar tot la o anumită melodie m-a tras inima. Muse - Resistance.
    Pot să te întreb la ce oră vei fi în direct? :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Monica, ai ghicit!!! o melodie va zbura si spre tine!multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Vocea-de-departe,
    Daaaa!mie mi-au adus bucurii nemarginite aceste sarbatori...Mosul Nicolae,a fost extrem de darnic...am primit o calatorie cadou,o calatorie spre draga mea Camelia din Italia,maine plec!! apoi cum vezi surpriza cu trandafirul de la o persoana foarte draga mie.

    RăspundețiȘtergere
  11. Anca,am luni si joi emisiune la radio,intre orele 18-20 ,te astept!pup!!! si multumiri!

    RăspundețiȘtergere
  12. Marianely,
    Sper sa nu fii piaza rea si sa mi se intample ce spui...adica sa fiu deziluzionata,dar chiar daca va fi asa...nu dau clipele de azi de maine si cate vor mai fi pe nimic!!!
    Sa fii iubita!:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Voi încerca să fiu pe post. :) Îmbrăţişări multe!

    RăspundețiȘtergere
  14. Fericirea si iubirea nu are varsta si nici limite!
    Bucura-te din plin de acest cadou al vietii!

    RăspundețiȘtergere
  15. Angi,daaaa!! ma bucur ,ma bucur nespus de mult!!!!
    Viata e minunata acum cand l-am descoperit pe el!

    RăspundețiȘtergere
  16. tasha, ma bucur pentru tine! Fii fericita, profita din plin de surprizele placute de care ai parte! Daca stii sa te bucuri de ele (si din ce am vazut pe aici, stii!!!) nu faci decat sa iti incarci "bateriile" pentru a putea trece usor peste clipele mai putin placute care apar. Distractie placuta si sa te intorci cu bine acasa! :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Ma bucur pentru tine...:)
    Sarbatori Fericite!

    RăspundețiȘtergere
  18. Carmen,asa este,viata asa cum este ea una peste alta,cu bune cu rele,este minunata daca noi vrem sa vedem asta!:)

    RăspundețiȘtergere
  19. Paul,multumesc mult,la fel iti doresc si eu!

    RăspundețiȘtergere
  20. Ma bucur pentru ca te vad fericita.Ploi de bucurii in continuare sa ai draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  21. Ohoooo...ce bucurie! Felicitari , Olga! Ma bucur pentru fericirea ta si sa traiesti in ea pana la danci batranete! Frumos gestul , frumos cadoul!

    RăspundețiȘtergere
  22. Multumesc mult Elena,sa aiba fiecare dintre noi parte de asa ceva!te pup!

    RăspundețiȘtergere
  23. Daa.....Anamaria,asa am zis si eu! e un romantic si-l iubesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  24. Maya,vad ca nu a aparut comentariul tau,desi i-am dat drumul publicarii,ce sa zic? daca voi avea o soarta identica cu a ta,voi spune tot ca tine...bine ca am avut parte si de atat...altii poate nu au norocul asta!:)
    Multumesc ca ai trecut!

    RăspundețiȘtergere
  25. Probabil te întrebi de ce iti scriu!Iti scriu pentru ca tu stii sa citesti printre randuri,tu stii sa ajuti atunci cand trecem peste clipe grele , tu stii sa alini o inima obosita de iubire ,tu esti farul care lumineaza in momentele intunecate ale vietii ,tu......
    Mereu am crezut in ceea ce nu pot vedea,dar mi-am dat seama ca ceea ce nu pot vedea exista.Aerul nu se vede dar exista,asa exista si rautatea din jur...!de ce trebuie sa credem in ceva ce nu exista?de ce?pentru ca asa trebuie!!era doar un raspuns.Vrem sa cautam necunoscutul sa-l gasim,sa-l cercetam si in final sa il distrugem.Pentru ca oamenii intotdeauna distrug ceea ce descopera ca mai apoi sa le para rau.Sa ai credinta dar in ce sa crezi.Mai poti crede in ceva dupa ce te trezesti la realitate care e asa dura,dar cu care trebuie sa te obisnuiesti fara sa ai prea multe pareri sau dezacorduri......
    Realitatea este un lucru care trebuie acceptat indiferent de felul cum il percepi...
    Prietenia adevarata, se cauta cu gandul, se citeste cu ochii si se simte cu inima si poti sa o daruiesti cui vrei dar nu poti sa o si primesti...totdeauna... ... un prieten ar trebui sa fie calculat ar trebui sa inmulteasca bucuria sa imparta tristetea sa scada trecutul si sa adauge la viitor sa calculeze nevoia din adancul inimii tale si tot timpul sa fie mai mare decat suma tuturor partilor.
    TU POTI FI UN ASTFEL DE PRIETEN !!!!!! EU POT FI UN ASTFEL DE PRIETEN !!!!!
    Sa fii fericita draga mea ,fericirea este intotdeauna acolo unde o gaseste omul!!!!!Te pup,sa-ti fie bine !!!!!!Eliza

    RăspundețiȘtergere
  26. Eliza,m-ai emotionat cu mesajul tau,si numai noi stim ce ai vrut sa spui.....ai dreptate!!! in privat insa vom discuta mai multe si abia astept sa se intample acest lucru!!!te pup si te imbratisez prietena draga!!!sa-ti fie bine acolo unde esti si nu uita: in mine o sa ai tot timpul prietena pe care ti-o doresti chiar daca acum conjunctura nu mi-a dat posibilitatea s-o demonstrez.Din pacate fericind pe unii nefericim pe altii...atat pot sa-ti raspund acum.

    RăspundețiȘtergere
  27. Ei, iata ca am gasit si pe cineva fericit!
    Ma bucur si doresc ca visul tau sa nu se sfarseasca niciodata!

    RăspundețiȘtergere
  28. iubita mea Olguta,ma bucur nespus ca visul tau se concretizeaza,incet dar sigur!o meriti din plin!esti un om si o prietena draga si iti doresc tot binele din lume!sa fii mereu fericita si iubita!
    LA MULTI ANI IN NOUL AN!

    RăspundețiȘtergere